- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
Hmm acaba 1 gün daha beklesen mi çünkü 7.günde kana karışmaya başlıyor beta hcg diye biliyorum. Hüsran olmasın boş yereÇarşamba günü transfer oldum sanırım yrn 6. Gün oluyo
Allah heycan basti beni :)Bnde öyle biliyorum hatta 2 gün sonra demişlerdi bi arkadaşıma sağlık ocağında buarada ben kesin kararlıyım yrn çok erken de olsa yaptırıcam kan tahlilini dua edin nolur inşallah güzel haberler alırım
Olsun en azından içimde keşke yaptırsaydım da die bişi kalmaz inşallah az da olsa bişi çıkar :)Hmm acaba 1 gün daha beklesen mi çünkü 7.günde kana karışmaya başlıyor beta hcg diye biliyorum. Hüsran olmasın boş yere
Off bende çok heyecanlıyım çünkü bu sefer çok umutluyum Allah yüzümüze gülsün umutlarımızı boşa çıkarmasın inşallahAllah heycan basti beni :)
Ya aslında yapmamdaki amaç eşimin yarın Doğum günü hemşireye sormuştum eğer hamilelik oluşmuşsa çıkar dedi bende ona Doğum günü hediyesi olsun die şansımı denemek istiyorum inşallah az da olsa bişi çıkarSağlık ocagiyla uğraşmayıp direk acile mi gidip versem ki yarın catlarim artık sonuç gelene kadar P Pinokyo1905 canım 3.gun embriyosu 6. Gün çıkmaz bence daha Rahime yerleşmiyor bile yapma bence sabret varsa bile üzülüp hormomlarini bozma
Canimm naptinn haber var mii test yaptin miiHmm acaba 1 gün daha beklesen mi çünkü 7.günde kana karışmaya başlıyor beta hcg diye biliyorum. Hüsran olmasın boş yere
Tatlimm 0 cikmamiss yeni tutunuyodurrr iki gun sonra tekrar yaptirr yukselir insallahArkadaşlar sonucum 10 gün 4.1 çıktı çok üzgünüm hakkınızda hayırlısı olsun inşallah siz pozitifi görürsünüz
En azindan 9. Gun olsun cnmBn bugün yaptıramadım test kocam izin vermedimeraktan çatlasamda beklicem biraz daha
Aaa mutlaka tekrarla 2 gün sonraArkadaşlar sonucum 10 gün 4.1 çıktı çok üzgünüm hakkınızda hayırlısı olsun inşallah siz pozitifi görürsünüz
Ya zaten bugün 7.gün şunun şurasında 10.güne me kaldı canımBn bugün yaptıramadım test kocam izin vermedimeraktan çatlasamda beklicem biraz daha
Canım sen ne alemdesin ağrın sızın vs bir şeyin var mı?En azindan 9. Gun olsun cnm
Hic biseyim yok canim ve buyuk bi boslugun icindeyim suan. Umutsuzluga batmis durumdayim. Senin kacinci gun agrin sizin ne durumdaCanım sen ne alemdesin ağrın sızın vs bir şeyin var mı?
Valla bugüne kadar kasılma ve batmalarım vardı bir ağrı vardı hep heralde tutunmaya çalışıyor dedim ama bu sabah hiç bir şeyim yok. Sanki gitmiş gibiHic biseyim yok canim ve buyuk bi boslugun icindeyim suan. Umutsuzluga batmis durumdayim. Senin kacinci gun agrin sizin ne durumda
Aa hadi bakalım hayırlısı olsuncanım. Taze transfer mi olacak yani?Selam kızlar benim opu oldu sanırım 3. Gün trsnsfer olcak hepimizin hakkında hayırlısı
Evet canım senin donduruldumuAa hadi bakalım hayırlısı olsuncanım. Taze transfer mi olacak yani?
Evet. Normalde dondurulmuşların pozitif olma ihtimali daha yüksek rahmi dinlendirdikleri için ama keşke bizim de taze olsaydı çünkü 3.günden sonra embriyolarımızın gelişimi yavaşladıEvet canım senin donduruldumu
23 subatta transfer oldu canim evet 6.gun oluyorValla bugüne kadar kasılma ve batmalarım vardı bir ağrı vardı hep heralde tutunmaya çalışıyor dedim ama bu sabah hiç bir şeyim yok. Sanki gitmiş gibisona doğru yaklaşıyoruz iyiden iyiye benim 5. Gün daha. Senin 6 mıydı sanki?
hosgeldin canimm aralik topiginden taniyorum seni hayirli olsun tedavinnSelam kızlar benim opu oldu sanırım 3. Gün trsnsfer olcak hepimizin hakkında hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?