3.gün embriyosu belirti,test,sonuc...

Hmm acaba 1 gün daha beklesen mi çünkü 7.günde kana karışmaya başlıyor beta hcg diye biliyorum. Hüsran olmasın boş yere
Olsun en azından içimde keşke yaptırsaydım da die bişi kalmaz inşallah az da olsa bişi çıkar :)
Allah heycan basti beni :)
Off bende çok heyecanlıyım çünkü bu sefer çok umutluyum Allah yüzümüze gülsün umutlarımızı boşa çıkarmasın inşallah

Sağlık ocagiyla uğraşmayıp direk acile mi gidip versem ki yarın catlarim artık sonuç gelene kadar P Pinokyo1905 canım 3.gun embriyosu 6. Gün çıkmaz bence daha Rahime yerleşmiyor bile yapma bence sabret varsa bile üzülüp hormomlarini bozma

Ya aslında yapmamdaki amaç eşimin yarın Doğum günü hemşireye sormuştum eğer hamilelik oluşmuşsa çıkar dedi bende ona Doğum günü hediyesi olsun die şansımı denemek istiyorum inşallah az da olsa bişi çıkar

Arkadaşlar sonucum 10 gün 4.1 çıktı çok üzgünüm hakkınızda hayırlısı olsun inşallah siz pozitifi görürsünüz

Hic biseyim yok canim ve buyuk bi boslugun icindeyim suan. Umutsuzluga batmis durumdayim. Senin kacinci gun agrin sizin ne durumda
Valla bugüne kadar kasılma ve batmalarım vardı bir ağrı vardı hep heralde tutunmaya çalışıyor dedim ama bu sabah hiç bir şeyim yok. Sanki gitmiş gibi sona doğru yaklaşıyoruz iyiden iyiye benim 5. Gün daha. Senin 6 mıydı sanki?

Evet canım senin donduruldumu
Evet. Normalde dondurulmuşların pozitif olma ihtimali daha yüksek rahmi dinlendirdikleri için ama keşke bizim de taze olsaydı çünkü 3.günden sonra embriyolarımızın gelişimi yavaşladıbahçecide hep rahmi dinlendirip transfer yapılıyor o sebeple.

23 subatta transfer oldu canim evet 6.gun oluyor
Selam kızlar benim opu oldu sanırım 3. Gün trsnsfer olcak hepimizin hakkında hayırlısı
hosgeldin canimm aralik topiginden taniyorum seni hayirli olsun tedavinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…