Ay canimm insallah pozitif cikarr merakla bekliyorummMerhaba canım öncelikle hayırlısı olsun inşallah pozitifi görüp evlatlarimiza kavusuruz. Benim 9. Günüm yarın test yaptiricam. 3. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi. Belirti pek aramamaya calissamda 4.gun kasık batmalarim başladı ve 5. Gün sabahtan akşama kadar adet sancısı çektim akşam geçti 7. gün yine adet sancisina benzeyen ağrılar ve batmalar ara ara oluyor 8.gun akşam 10 dk boyunca iğne batması gibi bir şeyler oldu bugün 9.gun ve batmalar ağrılar hafif devam ediyor çok heyecanliyim ve korkuyorum bu gece hiç uyumam herhalde Rabbim yüzümüzu guldurur inşallah hepimizin
hayirli olsun canimm bize umut oldunn cok sagollRabbim sonuc bekleyen herkezin yuzunu guuldursun.bana 3.gun embriyosu 2 tane transfer etmislerdi transfer sonrasi 5.gune kadar kasik agrisi cektim daha sonra azaldi test gunu yaklastikca agrilarim gene baslamisti 8.gun idrar testi yaptim silik cizgi cikti 10.gun idrar testi yaptim negatifti 12.gun kan verdim 85 cikti 14.gun kanverdim 210 cikti 20.gun kan verdim 2000 cikti Rabbim sizlerede nasip etsin insallah saglikli sihhatli hayirli olsun hepsi
Bulmussun canim bende yeni gordum mesajiniHerkesin tedavisi hayırlı olsun inşallah hepimiz pozitifleri görürüz umarım benmde 3. Gün embriyosu dondurulmuş transferim oldu Çarşamba günü 2. Günden itibaren kasık ve bel ağrım wardı 2 günden beri geceden sabaha adet sancısı gibi bi ağrım oluyo ve biraz fazla yorulduğumda rahimde batmalar oluyo inşallah sonu pozitif olur ilk denemede böyle değildi inşallah bu sefer olumlu sonuçlar alırız
Ewet sonunda bulabildim :)Bulmussun canim bende yeni gordum mesajini
Ya benim de 3.gün embriyosu ama çözüldükten sonra da 2 gün daha beklendi yani 5, gün transferi oluyor sanırım yanlış mı bilyiorum. Yani 5.gün embriyosu sayılmıyor muHerkesin tedavisi hayırlı olsun inşallah hepimiz pozitifleri görürüz umarım benmde 3. Gün embriyosu dondurulmuş transferim oldu Çarşamba günü 2. Günden itibaren kasık ve bel ağrım wardı 2 günden beri geceden sabaha adet sancısı gibi bi ağrım oluyo ve biraz fazla yorulduğumda rahimde batmalar oluyo inşallah sonu pozitif olur ilk denemede böyle değildi inşallah bu sefer olumlu sonuçlar alırız
Evet canim 5. Gun oluyor ama olsunn hosgeldin sen de aramizaaYa benim de 3.gün embriyosu ama çözüldükten sonra da 2 gün daha beklendi yani 5, gün transferi oluyor sanırım yanlış mı bilyiorum. Yani 5.gün embriyosu sayılmıyor mu
beraber bekleyelim diye yaptim bu sayfayiii herseyimizi paylasabilirizz bu arada hosgeldin canimmMerhana kızlar. Hepimizin transferi hayırlı olsun. Benim de 3. Günüm dahaçok varr
Canım bu konuda bi fikrim Yok benm dondurulmuşlar sabah çözüldü 11:45 de transferini yaptı bekletmediler herhalde senin 5. Gün transferi oluyoYa benim de 3.gün embriyosu ama çözüldükten sonra da 2 gün daha beklendi yani 5, gün transferi oluyor sanırım yanlış mı bilyiorum. Yani 5.gün embriyosu sayılmıyor mu
İnşallah hayırlı sonuçlar alırızMerhana kızlar. Hepimizin transferi hayırlı olsun. Benim de 3. Günüm dahaçok varr
Aaa ne alaka aç olman onu anlamadım cnm hadi bakalım güzel haberler verirsin inşallah :)Kızlar şimdi gittim sağlık ocağına iğne vardi hadi bide kan vereyim dedim 9.gunum ama hemşire yarın sabah aç gel dedi bundada vardir bi hayır dedim döndüm eve
Almak istemedi galiba siz kanda bakmıyor musunuz dedim aç gel dediniz yoo kanda bakıyoruz dedi erken davraniyim dedim olmadı:)Aaa ne alaka aç olman onu anlamadım cnm hadi bakalım güzel haberler verirsin inşallah :)
sacmalamiss ac gidilmez ki hcg icinn uyuzlarr. Bide saglik ocaginda verirsen hemen cikmiyomus ertesi gun veriyolar diye biliyorummKızlar şimdi gittim sağlık ocağına iğne vardi hadi bide kan vereyim dedim 9.gunum ama hemşire yarın sabah aç gel dedi bundada vardir bi hayır dedim döndüm eve
Bnde öyle biliyorum hatta 2 gün sonra demişlerdi bi arkadaşıma sağlık ocağında buarada ben kesin kararlıyım yrn çok erken de olsa yaptırıcam kan tahlilini dua edin nolur inşallah güzel haberler alırımsacmalamiss ac gidilmez ki hcg icinn uyuzlarr. Bide saglik ocaginda verirsen hemen cikmiyomus ertesi gun veriyolar diye biliyorumm
Teşekkür ederimEvet canim 5. Gun oluyor ama olsunn hosgeldin sen de aramizaa
beraber bekleyelim diye yaptim bu sayfayiii herseyimizi paylasabilirizz bu arada hosgeldin canimm
Aaa kaçıncı gün ki?Bnde öyle biliyorum hatta 2 gün sonra demişlerdi bi arkadaşıma sağlık ocağında buarada ben kesin kararlıyım yrn çok erken de olsa yaptırıcam kan tahlilini dua edin nolur inşallah güzel haberler alırım
Ay inşallah aminCanım bu konuda bi fikrim Yok benm dondurulmuşlar sabah çözüldü 11:45 de transferini yaptı bekletmediler herhalde senin 5. Gün transferi oluyo
İnşallah hayırlı sonuçlar alırız
Çarşamba günü transfer oldum sanırım yrn 6. Gün oluyoAaa kaçıncı gün ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?