Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de 3.gun embriyosu.acaba bu güne kadar hangi belirtileri yasidiniz, mesela yerlesme lekelenmesi falan oldumuKızlar bir çoğunuz test yapma gününü bekle desiniz ama dayanamadım çok sabırsızlandım bugün 8. Gün testime bakar mısınız markayı pek bilmiyorum sizce doğru göstermiş midir bebeğim benimle mi
Pozitif görünüyor kan verin bence emin olmak istiyorsanızKızlar bir çoğunuz test yapma gününü bekle desiniz ama dayanamadım çok sabırsızlandım bugün 8. Gün testime bakar mısınız markayı pek bilmiyorum sizce doğru göstermiş midir bebeğim benimle mi
Teşekkür ederim ama sevinemiyorum bu markayı hiç bilmiyorum çünküvar gibi görünüyor, hayırlı olsun inşallah
Yarın tekrar yapcm pazartesi günü kan vercmVar gibi gorunuyor canim evet ama madem erken yapmissin testi her sabah veya iki gunde bir tekrar edip koyulasma var mi takip edersen daha kesin sonuc alirsin kan testine kadar catlatma ignesi vurulduysan onun etkisi olmadigina emin olmak icin
Yerleşme kanamadı falan hiç yaşamadım hafif bel ağrım ve kadıklarımda batma oldu ama umursamadım çünkü belirtiler geçen transferimde de oldu ama tutmadı ilaçların yaptığını düşündümBenim de 3.gun embriyosu.acaba bu güne kadar hangi belirtileri yasidiniz, mesela yerlesme lekelenmesi falan oldumu
Pazartesi 11. Gün o gün vermeyi düşünüyorum ama bugün versem olur mu az çıkarsa üzülmek istemiyorumPozitif görünüyor kan verin bence emin olmak istiyorsanız
Ben ilk bebegimi tüp bebek tedavısıyle dunyaya getırdım 7. Gun kan tahlıli yaptırdım o şekilde ogrendım zaten test gununden once cıkanlar az cıkması beklenır benımkı de 35ti suan bır kızım var 2. Ye dogal yollarla hamıleyım.Pazartesi 11. Gün o gün vermeyi düşünüyorum ama bugün versem olur mu az çıkarsa üzülmek istemiyorum
Yaaa bende korktum şimdiBen ilk bebegimi tüp bebek tedavısıyle dunyaya getırdım 7. Gun kan tahlıli yaptırdım o şekilde ogrendım zaten test gununden once cıkanlar az cıkması beklenır benımkı de 35ti suan bır kızım var 2. Ye dogal yollarla hamıleyım.
Siz de kesinlikle kan verıp sonucu gormelısınız cok net gorunuyor zaten koyu cıkmıs
1.denememde dayanamadim 9.gun kaset test yapmıştım silik çıkmıştı ertesi gün hastaneme gittim beta hcg 25 çıkmıştı ertesi gün 0.2 çıkmıştı. Kimyasal gebelik.cok korkuyorum bu kez hic bi şekilde bakamam.
Bana sorarsanız korkacak bır sey yok eğer yukardakı arkadasın basına gelen gelecekse bu resmi test tarıhınızden 1 hafta sonra da olabılıyor siz olumlu seylere odaklanın neden kötuyü dusunuyorsunuz ki moral herseydır unutmayınYaaa bende korktum şimdi
Aynen canım olacak oluyor zaten başka bi transferimde de tutunmuştu 8. Haftada kalbi durdu kürtaj oldumBana sorarsanız korkacak bır sey yok eğer yukardakı arkadasın basına gelen gelecekse bu resmi test tarıhınızden 1 hafta sonra da olabılıyor siz olumlu seylere odaklanın neden kötuyü dusunuyorsunuz ki moral herseydır unutmayın
Çok üzüldüm kolay bır durum degıl anlıyorum canım ama gecmısı dusunup kendını hıc üzme olumlu seyler düşün kalbini ferah tut Allah büyüktür o üzüntünün üstüne kalbınde çiçekler açtırsın hamıle duası kabul olur derler ınsallah saglıklı hamılelık gecırır saglıkla da kucagına alırsın canımAynen canım olacak oluyor zaten başka bi transferimde de tutunmuştu 8. Haftada kalbi durdu kürtaj oldum
Amin inş ağzına sağlık canım herkese dua et lütfen burdaki tüm kızlar olarak çok zor yollardan geçiyoruzÇok üzüldüm kolay bır durum degıl anlıyorum canım ama gecmısı dusunup kendını hıc üzme olumlu seyler düşün kalbini ferah tut Allah büyüktür o üzüntünün üstüne kalbınde çiçekler açtırsın hamıle duası kabul olur derler ınsallah saglıklı hamılelık gecırır saglıkla da kucagına alırsın canım
İnş vardırvar gibi görünüyor, hayırlı olsun inşallah
Tabii ki ederim ben de zorlu yollardan gectım en iyi ben anlarım bu durumu Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda saglıklı sıhhatlı evlatlar nasip etsınAmin inş ağzına sağlık canım herkese dua et lütfen burdaki tüm kızlar olarak çok zor yollardan geçiyoruz
Abim inş canım bu süreç sadece sağlıklı bebeği kucağına alınca biter biliyorum onun dışında hep stresTabii ki ederim ben de zorlu yollardan gectım en iyi ben anlarım bu durumu Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda saglıklı sıhhatlı evlatlar nasip etsın