Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
3. gün embriyo transferinden sonra kaçıncı gün testte görünür?
- Konu Sahibi morseverr
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- 3.gün embriyosu bahçeci tüp bebek bahçeci umut tüp bebek merkezi cem çelik hastaları cem çelik tüp bebek embriyo transferi sonrası embriyo transferi sonrasi sonuc bekleyen prof. dr. cem çelik temmuz tüp bebek transfer olanlar transfer sonrası belirtiler transfer sonrasi kan testi transfer sonrası olan durumlar tüp bebek tüp bebek 1. deneme
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Nisan 2021
- 2.373
- 2
- 5.952
- 73
dünden beri stresliyim kurtulamıyorum bu durumdan ve olumsuz etkilenir mi bu durumdan. oyalamaya çalışıyrm kendimi bir türlü beceremedimBen 10. günde testte gördüm ama öncesinde test yapmamıştım.
Belirti aramayın, tonla hormon alıyoruz vücudumuza belirti sandıklarımız hep ilaçların yan etkileri. Benim adet olacakmışım gibi çok kasık ağrım olmuştu, tutmadı sanmıştım
- 23 Nisan 2021
- 2.373
- 2
- 5.952
- 73
Doktorum internetten uzak dur demişti bana, sanırım etkiliyor.dünden beri stresliyim kurtulamıyorum bu durumdan ve olumsuz etkilenir mi bu durumdan. oyalamaya çalışıyrm kendimi bir türlü beceremedim
Ben dizi izlemiştim hep, ilk başlarda kendimi veremedim meraktan ama Allah’a bırakmıştım o yüzden rabbim dayanma gücü verdi sanırım :)
Hatta benim çok ağrım olunca tutmadı sandım, temizlik yapayım bari dedim test aldım geldim hani negatifi görüp içim rahat koltuk çekecektim bir baktım pozitif
Bence oyalamaya çalış kendini, kötü hikayeleri okursan etkilenirsin :)
Ağrım falan hiçbirleyim yok ağlıyorum istemeden ve üzüntü kötü etkileyecek diye korkuyorum. Etkilemez dimi şimdi neşeli filmler araştıracağım bu iyi fikirDoktorum internetten uzak dur demişti bana, sanırım etkiliyor.
Ben dizi izlemiştim hep, ilk başlarda kendimi veremedim meraktan ama Allah’a bırakmıştım o yüzden rabbim dayanma gücü verdi sanırım :)
Hatta benim çok ağrım olunca tutmadı sandım, temizlik yapayım bari dedim test aldım geldim hani negatifi görüp içim rahat koltuk çekecektim bir baktım pozitif
Bence oyalamaya çalış kendini, kötü hikayeleri okursan etkilenirsin :)
- 23 Nisan 2021
- 2.373
- 2
- 5.952
- 73
Yok yahu öyle hemen her şey etkilemez. Psikolojimiz bozuluyor tedavi sürecinde bunlar normal şeyler. Allah’ın izniyle olumlu olur kötü düşünme. İnancını bilmiyorum ama ben fetih suresini okumuştum her gün, içimi rahatlatmıştı. Filmden ziyade dizi bul bence, sürükleyince zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın. Zaten ağrı olması şart değil merak etme :)Ağrım falan hiçbirleyim yok ağlıyorum istemeden ve üzüntü kötü etkileyecek diye korkuyorum. Etkilemez dimi şimdi neşeli filmler araştıracağım bu iyi fikir
- 30 Mart 2019
- 4.553
- 2.457
- 83
Transfer günü hariç 6.gün başladım test yapmaya coook silik çizgi ile gördüm. Fakat 6.7.günler çıkan o silik çizgi catlatma ignesinin etkisi miydi yoksa mevcut gebelikten miydi orasi meçhul tabi. 10.gune kadar her sabah yaptim Cizgi gittikce koyulasti 12.günde kan vermiştimmerhaba arkadaşlar,
24 temmuz 3. gün tek embriyo transferim gerçekleşti. bugün 1. günüm ama sabırsızım . 3. gün embriyo transferi olduktan sonra en erken kaçıncı günde belli olmaya başlar ? birde kaçıncı gün belirti yaşadınız
Ben günlerdir dua ediyorum. Ama fetih suresinin ferahlığını unutmuştum. Teşekkür ederim şuan izlemediğim dizi izliyorum muhteşem yüzyıl şimdiden sevdimYok yahu öyle hemen her şey etkilemez. Psikolojimiz bozuluyor tedavi sürecinde bunlar normal şeyler. Allah’ın izniyle olumlu olur kötü düşünme. İnancını bilmiyorum ama ben fetih suresini okumuştum her gün, içimi rahatlatmıştı. Filmden ziyade dizi bul bence, sürükleyince zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın. Zaten ağrı olması şart değil merak etme :)
Evdeki test geç çıkıyor kanda test daha doğru diyorlar. Ben 6. Gün kanda test yapayım o zaman sizin de 3. Gün embriyosu dimiTransfer günü hariç 6.gün başladım test yapmaya coook silik çizgi ile gördüm. Fakat 6.7.günler çıkan o silik çizgi catlatma ignesinin etkisi miydi yoksa mevcut gebelikten miydi orasi meçhul tabi. 10.gune kadar her sabah yaptim Cizgi gittikce koyulasti 12.günde kan vermiştim
- 30 Mart 2019
- 4.553
- 2.457
- 83
Evet 3.gün embriyosu. Tabi beta hormonu once kana daha sonra idrara geçer kan testi daha net sonuc verirEvdeki test geç çıkıyor kanda test daha doğru diyorlar. Ben 6. Gün kanda test yapayım o zaman sizin de 3. Gün embriyosu dimi
Bu progestan iğnesinden siz de kullandınız mı?akşam 17 gibi vuruldum şuan kalçamdan ayağa zor kalkıyorum ve her yerim ağrıyor bu normal miEvet 3.gün embriyosu. Tabi beta hormonu once kana daha sonra idrara geçer kan testi daha net sonuc verir
- 28 Şubat 2020
- 1.289
- 529
- 73
- 44
İki transferinde 3. Gün emriyosu idi ilkinde 11.gun değerim 323 du ikincide sabırsız davranıp 8.gun yapmaya başladım ama net çizgi göremedim hergun ağladım 11.gun kan değerim 24 çıkmıştı test yapmaya erken başlama insan boş yere uzulebiliyorBu progestan iğnesinden siz de kullandınız mı?akşam 17 gibi vuruldum şuan kalçamdan ayağa zor kalkıyorum ve her yerim ağrıyor bu normal mi
- 30 Mart 2019
- 4.553
- 2.457
- 83
Fitil olarak kullanmıştım 16. Haftaya kadar olumsuz bir etkisini yaşamadım. Hap olarak kullanıldığında mide bulantisi halsizlik bas dönmesi yaptığını da biliyorum belki vardır dediğin gibi yani etkileriBu progestan iğnesinden siz de kullandınız mı?akşam 17 gibi vuruldum şuan kalçamdan ayağa zor kalkıyorum ve her yerim ağrıyor bu normal mi
- 27 Aralık 2013
- 1.038
- 979
- 208
merhaba arkadaşlar,
24 temmuz 3. gün tek embriyo transferim gerçekleşti. bugün 1. günüm ama sabırsızım . 3. gün embriyo transferi olduktan sonra en erken kaçıncı günde belli olmaya başlar ? birde kaçıncı gün belirti yaşadınız
Ben 10.gün evde test yaptım belli belirsiz silik çizgi çıkmıştı 11.gün biraz daha koyuydu 12.gün gidip kan vermiştim 170 çıkmıştı. 2gün sonra tekrar değerlere bakılmıştı 549 çıkmıştı telaş yapmayın kendinizi çok fazla dinlemeyin İnşallah Rabbim nasip eder. Ben ilk denememde çok dua okudum sürekli çok rahatlatmıştı. Güzel düşün umutlanmak güzeldir iyi gelir.
Normal canım çok yağlı bir iğne olduğu için kasta birikme yapıyor. Tavsiye edilen kolonya eşliğinde dairesel hareketlerle birikme olan yere masaj yapmak merak etme iki gün sonra geçiyorBu progestan iğnesinden siz de kullandınız mı?akşam 17 gibi vuruldum şuan kalçamdan ayağa zor kalkıyorum ve her yerim ağrıyor bu normal mi
- 23 Ağustos 2018
- 2.595
- 2.933
- 83
Çok ateş yaptı bana. Başka hastaneye gittim o doktor ateşin embriyo için iyi olmadığını söyledi kalçamı kapladı apseler o kadar ileri boyutta ki operasyonla almamız gerekebilir birkaç gün antibiyotik kullan bakalım belki hafifler dedi. Birde siz kimde tedavi gördünüz iyi bir doktor arıyorum ateş sebebiyle tutmazsa tekrar deneyeceğimNormal canım çok yağlı bir iğne olduğu için kasta birikme yapıyor. Tavsiye edilen kolonya eşliğinde dairesel hareketlerle birikme olan yere masaj yapmak merak etme iki gün sonra geçiyor
Çok üzüldüm ya çok geçmiş olsun inşallah ameliyata gerek kalmadan düzelir ve umarım embriyo da etkilenmez. ben ist da bahçeci fulya tüp bebek merkezine gittim mehmet asoğluna çok memnunumÇok ateş yaptı bana. Başka hastaneye gittim o doktor ateşin embriyo için iyi olmadığını söyledi kalçamı kapladı apseler o kadar ileri boyutta ki operasyonla almamız gerekebilir birkaç gün antibiyotik kullan bakalım belki hafifler dedi. Birde siz kimde tedavi gördünüz iyi bir doktor arıyorum ateş sebebiyle tutmazsa tekrar deneyeceğim
- 6 Aralık 2017
- 6.354
- 6.517
- 198
sıcak su torbası yada sıcak havlu koyun apselerin olduğu yerlere bana doktor apse olursa böyle yapmamı söylemiştiÇok ateş yaptı bana. Başka hastaneye gittim o doktor ateşin embriyo için iyi olmadığını söyledi kalçamı kapladı apseler o kadar ileri boyutta ki operasyonla almamız gerekebilir birkaç gün antibiyotik kullan bakalım belki hafifler dedi. Birde siz kimde tedavi gördünüz iyi bir doktor arıyorum ateş sebebiyle tutmazsa tekrar deneyeceğim