benimki de 3.gün transferiydi 11. gün yaptım idrar testini ama hiç çıkmadı o kadar ağladım ki eşim dayanamadı hemen hastaneye götürdü ve değerimiz 251 çıktı boşuna üzülmüşüm inşaallah senınkı de olumlu sonuçlanır.
canım öncelikle tedavin hayırlı olsun inş. idrarda gördüğün pozitifi kanda da görürsün... canım ben dondurulmuş 3. gün embriyosuyla hamile kaldım.. değerlerim: transferi saymassak 7. gün... 5...... 9. gün 27...... 11.gün 92..... yani net olarak 9. gün öğrenmiştim.... çok şükür dünya tatlısı bir kızım var... darısı isteyen herkein başına inş...
doktorumuz ikiz olabilir dedi pazartesi ultrasona gireceğiz orda belli olacak inş ikiz olur .ben de ara ara kasık ağrısı olmuştu uzun süre ayakta kalmadım zaten rapor almıştım 3 gündür çalışıyorum ama hep oturuyorum .sen daha kan testi yaptırmadın mı
selam kızlar. bugün transferimin 7. günüydü ve sonuç 0.14 çıktı. bu negatif mi demek?
Ben 3. gün dondurulmuş embriyo transferi oldum.Transferden sonra 10. gün Silik pozitif gördüm. Sizler en erken ne zaman yaptınız ve ne zaman pozitif gördünüz? Blostokist olanlar yani 5. ve 6. gün transferleri daha erken sonuç verebiliyor. O yüzden benim gibi 3. gün transferi olanların en erken ne zaman pozitif gördüklerini merak ediyorum.
Ben 3. gün dondurulmuş embriyo transferi oldum.Transferden sonra 10. gün Silik pozitif gördüm. Sizler en erken ne zaman yaptınız ve ne zaman pozitif gördünüz? Blostokist olanlar yani 5. ve 6. gün transferleri daha erken sonuç verebiliyor. O yüzden benim gibi 3. gün transferi olanların en erken ne zaman pozitif gördüklerini merak ediyorum.
Benide okuyan varsa cevap versin litffen.....3.gun emriyosu ve 1tane ;bebe konduu yarin 9.gunim acabaa kan versemm cikarmii
..bugun test yaptimm negatiff 8.gunn
Canim merhaba. Kalitesi nasildi acaba? Bende dün 3. Gün orta kalite embriyo transferi oldum. Pek umudum yokcanım öncelikle tedavin hayırlı olsun inş. idrarda gördüğün pozitifi kanda da görürsün... canım ben dondurulmuş 3. gün embriyosuyla hamile kaldım.. değerlerim: transferi saymassak 7. gün... 5...... 9. gün 27...... 11.gün 92..... yani net olarak 9. gün öğrenmiştim.... çok şükür dünya tatlısı bir kızım var... darısı isteyen herkein başına inş...
Ben de su an ayni durumu yasiyorum 3.gun ve orta kalite embriyosu transferi yapildi..sizin sonuc ne oldu acaba??herkes farklidir ama bir umut istiyorumm:)Canim merhaba. Kalitesi nasildi acaba? Bende dün 3. Gün orta kalite embriyo transferi oldum. Pek umudum yok(
Kızlar sonucunun buraya yazarmisinizBen de su an ayni durumu yasiyorum 3.gun ve orta kalite embriyosu transferi yapildi..sizin sonuc ne oldu acaba??herkes farklidir ama bir umut istiyorumm:)
Valla benim 17sinde idi transferim.henuz bir yanit veremem..insallah tutmuslardir ikimizin de:)Kızlar sonucunun buraya yazarmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?