• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3. Gün Embriyo Transferi olanlar En Erken Kaçıncı Gün İdrar Testniz Pozitif Çıktı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi HEOZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

HEOZ

Her Hakkım Saklıdır®™
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2010
4.049
27
116
İstanbul
Ben 3. gün dondurulmuş embriyo transferi oldum.Transferden sonra 10. gün Silik pozitif gördüm. Sizler en erken ne zaman yaptınız ve ne zaman pozitif gördünüz? Blostokist olanlar yani 5. ve 6. gün transferleri daha erken sonuç verebiliyor. O yüzden benim gibi 3. gün transferi olanların en erken ne zaman pozitif gördüklerini merak ediyorum.

lütfen duyarsız olmayın arkadaşlar. Okuyup geçmeyin hiç 3. gün transferi olan ykmu yani:44:

benimki de 3.gün transferiydi 11. gün yaptım idrar testini ama hiç çıkmadı o kadar ağladım ki eşim dayanamadı hemen hastaneye götürdü ve değerimiz 251 çıktı boşuna üzülmüşüm inşaallah senınkı de olumlu sonuçlanır.

canım öncelikle tedavin hayırlı olsun inş. idrarda gördüğün pozitifi kanda da görürsün... canım ben dondurulmuş 3. gün embriyosuyla hamile kaldım.. değerlerim: transferi saymassak 7. gün... 5...... 9. gün 27...... 11.gün 92..... yani net olarak 9. gün öğrenmiştim.... çok şükür dünya tatlısı bir kızım var... darısı isteyen herkein başına inş... :nazar::nazar::nazar::nazar:

benimki de 3.gün transferiydi 11. gün yaptım idrar testini ama hiç çıkmadı o kadar ağladım ki eşim dayanamadı hemen hastaneye götürdü ve değerimiz 251 çıktı boşuna üzülmüşüm inşaallah senınkı de olumlu sonuçlanır.

hayırlı olsun hamileliğin rabbim kucağına almayı nasip etsin. ne garip 251 gibi bir değer idrarda çıkmıyor. gerçekten bazılarının idrara geç geiyor hcg galiba. Peki bu değerle çoğul gebelik falanmı oldu? Birde bende biraz ayakta kalınca acayip bel ağrısı başlıyor sendede olmuşmuydu?

canım öncelikle tedavin hayırlı olsun inş. idrarda gördüğün pozitifi kanda da görürsün... canım ben dondurulmuş 3. gün embriyosuyla hamile kaldım.. değerlerim: transferi saymassak 7. gün... 5...... 9. gün 27...... 11.gün 92..... yani net olarak 9. gün öğrenmiştim.... çok şükür dünya tatlısı bir kızım var... darısı isteyen herkein başına inş... :nazar::nazar::nazar::nazar:

kızına allah uzun ömürler nasip etsin maşallah:nazar:. sen baya erken başlamışsın kan vermeye bu arada hiç idrar testi yapmadın mı peki?

doktorumuz ikiz olabilir dedi pazartesi ultrasona gireceğiz orda belli olacak inş ikiz olur .ben de ara ara kasık ağrısı olmuştu uzun süre ayakta kalmadım zaten rapor almıştım 3 gündür çalışıyorum ama hep oturuyorum .sen daha kan testi yaptırmadın mı

doktorumuz ikiz olabilir dedi pazartesi ultrasona gireceğiz orda belli olacak inş ikiz olur .ben de ara ara kasık ağrısı olmuştu uzun süre ayakta kalmadım zaten rapor almıştım 3 gündür çalışıyorum ama hep oturuyorum .sen daha kan testi yaptırmadın mı

benim test günüm yarın. Bende rapor aldım trasnferden beri evdeyim sadece transferin 9. günü dışarı çıktım bir buçuk saat gezdim ama belim bacaklarım çok ağrımaya başladı. dünde sağlık ocağına gidip geldim yine aynı şey oldu. ende endişeleniyorum çünkü bide 15 cmlik kist var

selam kızlar. bugün transferimin 7. günüydü ve sonuç 0.14 çıktı. bu negatif mi demek?

7. gün kan için bile çok erkendir cnm..Bazen kana geç karışabiliyor inan buna şahit oldum..O yüzden bence 12. günü bekleyim bir daha yaptırmanda fayda vardır..
Ama 0,14 normalde negatiftir..İnş meleğin geç tutunuyordur..yada kana geç karışma ihtimali vardır..

Ben 3. gün dondurulmuş embriyo transferi oldum.Transferden sonra 10. gün Silik pozitif gördüm. Sizler en erken ne zaman yaptınız ve ne zaman pozitif gördünüz? Blostokist olanlar yani 5. ve 6. gün transferleri daha erken sonuç verebiliyor. O yüzden benim gibi 3. gün transferi olanların en erken ne zaman pozitif gördüklerini merak ediyorum.

benimde 3. gün transferi.bu gün 1. günüm ve bu günle beraber 14. gün test yapicam

ben 3. gün embriyo transferi yaptırdım 10. gün idrar da pozitif çıktı.11. gün kanda 378.21 çıktı . normalde çarşamba günü test yaptırmam gerekiyordu ama dayanamadım yarın dr larımı arayıp söyleyeceğim.

Benide okuyan varsa cevap versin litffen.....3.gun emriyosu ve 1tane ;bebe konduu yarin 9.gunim acabaa kan versemm cikarmii
..bugun test yaptimm negatiff 8.gunn

Benide okuyan varsa cevap versin litffen.....3.gun emriyosu ve 1tane ;bebe konduu yarin 9.gunim acabaa kan versemm cikarmii
..bugun test yaptimm negatiff 8.gunn

yawyaw meraba canım haziran topiğinden tanırsın .....tesadüfen gördüm cevap veriyim dedim .....banada iki tane 3. gün embriyosu transfer edilmişti.....
8. gün idrarda pembe çıktı..9. gün negatif çıktı aynı gün dayanamayıp kan testi yaptırdım 50.77 çıkmıştı.....
umarım sende pozitif sonuç alırsın canım :16::16::16:

Kızlar benimde 5.gün emriyosu tek kondu geçtiğimiz pazartesi yarın idrarda çıkar mı sizce..Çarşamba tahlil günüm aslında .. Napsam ki.. Destina sen ikinciyemi hamilesin canım maşallah

Canim merhaba. Kalitesi nasildi acaba? Bende dün 3. Gün orta kalite embriyo transferi oldum. Pek umudum yok :((

Back