- 22 Temmuz 2024
- 78
- 20
- 35
-
- Konu Sahibi aslihangulerr
Kan testi vermeyi düşünüyor musunuz bugün, 8.günüm benimde yaptırayım mı ne yapayım bilemiyorum korkuyorum galibaMerhabalar ben 2. Kez transferim yapildi. Ilki 5. Gun negatif sonuc aldim. Bu 3. Gum embriyosu. Transfer gununu de sayarsak 8. Gundeyim. Idrar testi yaptim erken gebelik testi ancak negatif cikti. Buradan pozitif goren var mi hic?
Dusunmedim cunku kanda bile 10. Gun cikar diyorlar idrarda cikmamasi normal diyorlar ama ben de iste korkuyorum. O yuzden kan icin 10u kesin beklicemKan testi vermeyi düşünüyor musunuz bugün, 8.günüm benimde yaptırayım mı ne yapayım bilemiyorum korkuyorum galiba
Beklemek gerçekten çok zormuş, her an adet olacakmışım hissi peşimi bırakmıyorDusunmedim cunku kanda bile 10. Gun cikar diyorlar idrarda cikmamasi normal diyorlar ama ben de iste korkuyorum. O yuzden kan icin 10u kesin beklicem
Cok zor gercekten benim 18 inde kan testim sizin kacinda?Beklemek gerçekten çok zormuş, her an adet olacakmışım hissi peşimi bırakmıyor
Benimde 18 i ama ben yarın ve pazartesi yaptırmayı düşünüyorumCok zor gercekten benim 18 inde kan testim sizin kacinda?
10. Gunde ben yaptirayim diye dusundum. Yoksa moralim cok bozuluyor cikmayincaBenimde 18 i ama ben yarın ve pazartesi yaptırmayı düşünüyorum
Ben İstanbuldayım transferden beri otelde kalıyorum10. Gunde ben yaptirayim diye dusundum. Yoksa moralim cok bozuluyor cikmayinca
Bana da haber verir misiniz? Siz de belirti vs var mi ?Ben İstanbuldayım transferden beri otelde kalıyorumartık evime döneyim istiyorum yarın belki azıcık belli olur olup olmadığı
Bende ilaçları içtiğim günden beri göğüs ağrısı geceleri sıcak basması ara sıra rahimde kasılma gibi adet belirtileri hissediyorum. Gece kan vereceğim bugün size bildiririm benim ihtimal çok düşük ama insan yinede ümitleniyor işte . Spermatid ile oluştu çünkü embriyolarBana da haber verir misiniz? Siz de belirti vs var mi ?
Hic belli olmuyor bu isler umarim hamilesinizdir.Bende ilaçları içtiğim günden beri göğüs ağrısı geceleri sıcak basması ara sıra rahimde kasılma gibi adet belirtileri hissediyorum. Gece kan vereceğim bugün size bildiririm benim ihtimal çok düşük ama insan yinede ümitleniyor işte . Spermatid ile oluştu çünkü embriyolar
Kan testimi verdim sonucu bekliyorum inşallah pozitifdirHic belli olmuyor bu isler umarim hamilesinizdir.
Umarim sonucunuzu bekliyorum bize yazin kesin:)Kan testimi verdim sonucu bekliyorum inşallah pozitifdir
Maalesef 1.25Umarim sonucunuzu bekliyorum bize yazin kesin:)
Cok uzuldum size ozelden de yazdimMaalesef 1.25
Benim dün 9. günümdü 5. gün embriyosu yaptım test iki tane yaptım pozitif çıktı yarın kanda da baktıracağım belki kanda pozitif çıkar moralini bozmaMerhabalar ben 2. Kez transferim yapildi. Ilki 5. Gun negatif sonuc aldim. Bu 3. Gum embriyosu. Transfer gununu de sayarsak 8. Gundeyim. Idrar testi yaptim erken gebelik testi ancak negatif cikti. Buradan pozitif goren var mi hic?
Maalesef negatif benimBenim dün 9. günümdü 5. gün embriyosu yaptım test iki tane yaptım pozitif çıktı yarın kanda da baktıracağım belki kanda pozitif çıkar moralini bozma
Çok üzgünüm , benim de pozitif çıktı kanda Rabbim nasip edeceği zamanı biliyor emin ol daha vakti değilmişMaalesef negatif benim