• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3. Gün dondurulan embriyo çözdürülüp 5. gününde mi transfer ediliyor???

anneolcam2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2021
33
12
38
32
Selam Maslak acıbadem de bir tane yumurtam döllenmiş 3. Gün dondurcaz diyip telefonu kapadılar. Herkese mi böyle yapıyorlar?
3. Gününde dondurulan embriyoyu transferde çözdürüp 5. Gününe gelmesini mi bekliyorlar süreç nasıl oluyor bilenler yazabilir mi ? Hiç bir şey soramadım çat diye kapadılar telefonu ???

Selam Maslak acıbadem de bir tane yumurtam döllenmiş 3. Gün dondurcaz diyip telefonu kapadılar. Herkese mi böyle yapıyorlar?
3. Gününde dondurulan embriyoyu transferde çözdürüp 5. Gününe gelmesini mi bekliyorlar süreç nasıl oluyor bilenler yazabilir mi ? Hiç bir şey soramadım çat diye kapadılar telefonu ???
Bedavaya yapmıyor sonucta. Arayıp detaylı bılgı almak ıstıyorum de.

Aynı gün çözülüp transfer oluyor. 5. Güne beklemeleri riskli olur. Bazı hastaneler ne yazıkki böyle. Sanki zorla yapıyorlar. Tonla para döküyoruz üstüne azar işitiyoruz

Back
X