_MedceziR_ «DirenTürkiye» Kayıtlı Üye 15 Ekim 2010 16.931 12.191 298 İzmir 22 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi okypete #21 cincikk .!.: Yaa ben o burak özçivit' i de beğenmiyom Bu arkadaş da koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler misali bi muameleye maruz kalmış. Sıradan bi çocuk işte nesi aşırı yakışıklı hatta yakışıklı anlamadım Genişletmek için tıkla... Ay kuzum ben de hiç beğenmezdim. Ama Malkoçoğlu bali bey pek hoşuma gidiyor Anladım ki eccük maço tiplerden hoşlanıyorum böyle bıyıklı falan
cincikk .!.: Yaa ben o burak özçivit' i de beğenmiyom Bu arkadaş da koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler misali bi muameleye maruz kalmış. Sıradan bi çocuk işte nesi aşırı yakışıklı hatta yakışıklı anlamadım Genişletmek için tıkla... Ay kuzum ben de hiç beğenmezdim. Ama Malkoçoğlu bali bey pek hoşuma gidiyor Anladım ki eccük maço tiplerden hoşlanıyorum böyle bıyıklı falan
Sara_ ∞ L0ve Kayıtlı Üye 26 Aralık 2011 224 2 46 İzmir 22 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi okypete #22 Bu haberi bir cok yerde okudum, dogru mu acaba hala suphe ediyorum
_NurteN_ ... Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2011 7.001 3.629 448 34 22 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi okypete #23 _MedceziR_ .!.: Halis muhlis Türk malı olan Burak özçivitin yanından bile geçemez Ağız kısmı çok ablak. Gözlerinde zaten kalem var. Sonuç: İtici Genişletmek için tıkla... + aşırı kıllı... Ben beğenmeyenlerdenim ama eminim bu adam için ölüp bitecek çok kız vardır. İtici fakat yüzüne bakılmayacak kadar kötü değil... Yani bi Gerard Butler ne bileyim bi Keanu Reeves değil...
_MedceziR_ .!.: Halis muhlis Türk malı olan Burak özçivitin yanından bile geçemez Ağız kısmı çok ablak. Gözlerinde zaten kalem var. Sonuç: İtici Genişletmek için tıkla... + aşırı kıllı... Ben beğenmeyenlerdenim ama eminim bu adam için ölüp bitecek çok kız vardır. İtici fakat yüzüne bakılmayacak kadar kötü değil... Yani bi Gerard Butler ne bileyim bi Keanu Reeves değil...