Suudi Arabistan'da 3 genç çok yakışıklı oldukları ve kadınları baştan çıkarma endişesiyle sınır dışı edildi...
Güncelleme:18 Nisan 2013 13:40
Suudi arabistan'ın başkenti Riyad'da düzenlenen kültür festivaline katılan Birleşik Arap Emirlikleri'nden (BAE) 3 erkek "çok yakışıklı" oldukları gerekçesiyle sınır dışııedildi. Geçen pazar gün yaşanan olayda Suudi din polisleri, festivaldeki BAE standını bastı. Erdemli yaşam ve Ahlaksızlığı Önleme Komisyonu festivaldeki kadın ziyaretçilerin yakışıklı erkeklerden etkilenebileceğini düşündü.
Arapça yayınlanan Elaph gazetesindeki habere göre, polisler, stantta görevli erkeklerin festivale katılan kadınları baştan çıkarmasını engellemek için 3 adamı önce festival mekanından çıkardı, ardından da sınır dışı etti.
İsmini açıklamayan bir festival görevlisi "Komite üyeleri kadın ziyaretçilerin onlara kapılmasından endişe etti" dedi.
alıntıdır
olmadı ya,yüzlerine kezzap atsaydınız
komite üyesi beyler bence bu yakışıklılara kapılmış, kadınlara kaptırmak istememişler
biskolata erkekleri canlandı gözümde niyeyse
Suudi Arabistan'da 3 genç çok yakışıklı oldukları ve kadınları baştan çıkarma endişesiyle sınır dışı edildi...
Güncelleme:18 Nisan 2013 13:40
Suudi arabistan'ın başkenti Riyad'da düzenlenen kültür festivaline katılan Birleşik Arap Emirlikleri'nden (BAE) 3 erkek "çok yakışıklı" oldukları gerekçesiyle sınır dışııedildi. Geçen pazar gün yaşanan olayda Suudi din polisleri, festivaldeki BAE standını bastı. Erdemli yaşam ve Ahlaksızlığı Önleme Komisyonu festivaldeki kadın ziyaretçilerin yakışıklı erkeklerden etkilenebileceğini düşündü.
Arapça yayınlanan Elaph gazetesindeki habere göre, polisler, stantta görevli erkeklerin festivale katılan kadınları baştan çıkarmasını engellemek için 3 adamı önce festival mekanından çıkardı, ardından da sınır dışı etti.
İsmini açıklamayan bir festival görevlisi "Komite üyeleri kadın ziyaretçilerin onlara kapılmasından endişe etti" dedi.
alıntıdır
olmadı ya,yüzlerine kezzap atsaydınız
İyi de güzellik göreceli bi kavram, belki başka birine göre hiç de çekici gelmeyebilir bu sınır dışı edilen biscolata erkekleri
çok doğru ,mesela ben.....
hiç çekici gelmiyor bana bsikolata erkekleri şuraya birini getirsen koysan yanıma elimi bile sürmem ,geldiği gibi gider.....
Zaytung?
Gerçek ya da değil iyi güldürdü...
hadi ya zaytung haberimiymiş keklendik mi
ama zaytung deyip geçmeyin geçende yaptığı bi haberden sonra haber gerçek oldu
Yok zaytung haberi gibi geldi bi an...O haber neymiş merak ettim. :44:
:) Ben "aşırı" yakışıklı demem bu adama...
http://www.kadinlarkulubu.com/fotog...in-sinir-disi-edilen-omar-borkan-al-gala.html
(haber doğruysa... ki hala zaytung haberi gibi geliyor) "o ülke"de cezanın kadınlara kesilmemesi şaşırttı beni...
http://www.kadinlarkulubu.com/fotog...in-sinir-disi-edilen-omar-borkan-al-gala.html
(haber doğruysa... ki hala zaytung haberi gibi geliyor) "o ülke"de cezanın kadınlara kesilmemesi şaşırttı beni...
Halis muhlis Türk malı olan Burak özçivitin yanından bile geçemez
Ağız kısmı çok ablak.
Gözlerinde zaten kalem var.
Sonuç: İtici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?