- Konu Sahibi HepBaharOlsa
-
sg_ceyda arkadaşımız kilo almasında babaannesine verilen nestle ek besinlerin faydalı olduğunu söylemişti.
lütfen bunun tam olarak ne olduğunu ve nerden bulabileceğimizi açıklar mısın canım?
canım nestle ek besin olarak geçiyo bu gıda.
bunu bulman biraz zor ancak rapor çıkartılarak alınıyor.
onun içinde senin midende sorun olması ve bu gıdanın sana gerekli görülmesi lazım.
öyle mi canım.. tüh umutlanmıştım ne güzel.
bi şişesi 1000 kalori :) nasıl umutlanmaz insan..
Kızlar beni de listenize alır mısınız? 170 boyundayım 49 kiloyum.. Haziranda düğünüm olucak herkes gelinliğin güzel durmayacağını söylüyor moralimi bozuyorlaraslında ben memnunum kilomdan tabi bazı kıyafetlerin bedenini bulamıyorum.. Bir kaç aydır kilo almaya çalışıyorum ama alamıyorum sanırım sporu bıraktığım için .. tekrar platese başlayıp kilo almaya çalışacağım belki sizinle beraber daha istikrarlı olur
herkesin istediği kiloya ulaşmasını dilerim
Hedef : 54
Kızlar beni de listenize alır mısınız? 170 boyundayım 49 kiloyum.. Haziranda düğünüm olucak herkes gelinliğin güzel durmayacağını söylüyor moralimi bozuyorlaraslında ben memnunum kilomdan tabi bazı kıyafetlerin bedenini bulamıyorum.. Bir kaç aydır kilo almaya çalışıyorum ama alamıyorum sanırım sporu bıraktığım için .. tekrar platese başlayıp kilo almaya çalışacağım belki sizinle beraber daha istikrarlı olur
herkesin istediği kiloya ulaşmasını dilerim
Hedef : 54
kızlar plates kılo almak ıcın ıse yarıyor mu?
moralini hic bozma kim ne derse desin özellikle diyenlere bir bak kesin kilolu kisilerdir ben 3 kilo aldim bir ayda biraz azimle hazirana kadar olursun aramizda 54 de 55 de :)
bu yarışmaya nasıl katılınıyor acabaa ? :) hoş ve eğlenceli duruyor
Özgecim kimse bişey söylemiyor da sanırım sadece boyumuzu yaşımızı kilomuzu ve hedef kilomuzu yazıyoruz. Yani umarım öyledir:)
Tamam o zaman beni de alın yarışmaya. Ben 22 yaşındayım. Boyum 1.67 kilom 42. Hedef şimdilik 47.
bu yarışmaya nasıl katılınıyor acabaa ? :) hoş ve eğlenceli duruyor
boyunu kılonu yasını hedefledgın almak ıstedıgın kıloyu yazıyorsun ay sonunda ne kadar kılo almısız bakacagız.tabı bu arada kılo almak ıcın hangı yontemı denedıgınıde ben bebe maması yıyerek kılo alacagımı dusunuyorum bu benım 4.gunum 4 gundur ıstıkrarlı bır sekılde mamayı yıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?