3. Etap Kilo Alma Yarismasi!! (Ocak ayi)

HepBaharOlsa

Guru
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
4.497
1.853
373
Hollanda
Evet arkadaslar,
Yarismamiz devam ediyor. Oncelikle birinci etabin birincisi olan Sg_Ceyda’yi kutluyoruzz.
Durmak yok kizlar, yemeye hedefimize ulasmaya devam.
Istedigimiz fizige sahip olmak yanliz basimiza cok zor, o yuzden burdan surekli birbirimizi durtukleyelim, tavsiyelerde bulunmaya devam edelim.
Oncelikle gectigimiz aylarda katilcam diyipte seslerini duyarmayan arkadaslar oldu.
Bu ay farkli birsey denemek istiyorum. Ayda 3 defa kilo bildirimi yapcaz. Gunu belli olunca belki bu kadar ihmal edilmez diye dusundum.
Tarihler:
10 ocak
20 ocak
30 ocak
Bu arada yeni katilmak isteyenler bir kac gun icinde bilgilerini bildirirlerse,
Katilmalarinda sakinca yok.
Ben 10 ocak belki internete giremeyebilirim,
o yuzden kilolarinizi Elclone arkadasim listeye ekleyecek..

Afiyetli gunler dileriim,
HepBaharOlsa

3. etap hepimize hayırlı olsun. İnşallah istediğimiz kilolara hemencik kavuşuruz Önceki etabın 1. si sg_ceyda'yı tebirk ederim

sg_ceyda arkadaşımız kilo almasında babaannesine verilen nestle ek besinlerin faydalı olduğunu söylemişti.
lütfen bunun tam olarak ne olduğunu ve nerden bulabileceğimizi açıklar mısın canım?

sg_ceyda arkadaşımız kilo almasında babaannesine verilen nestle ek besinlerin faydalı olduğunu söylemişti.
lütfen bunun tam olarak ne olduğunu ve nerden bulabileceğimizi açıklar mısın canım?

canım nestle ek besin olarak geçiyo bu gıda.
bunu bulman biraz zor ancak rapor çıkartılarak alınıyor.
onun içinde senin midende sorun olması ve bu gıdanın sana gerekli görülmesi lazım.

Kızlar beni de listenize alır mısınız? 170 boyundayım 49 kiloyum.. Haziranda düğünüm olucak herkes gelinliğin güzel durmayacağını söylüyor moralimi bozuyorlar aslında ben memnunum kilomdan tabi bazı kıyafetlerin bedenini bulamıyorum.. Bir kaç aydır kilo almaya çalışıyorum ama alamıyorum sanırım sporu bıraktığım için .. tekrar platese başlayıp kilo almaya çalışacağım belki sizinle beraber daha istikrarlı olur

herkesin istediği kiloya ulaşmasını dilerim

Hedef : 54

kızlar plates kılo almak ıcın ıse yarıyor mu?

boyum 1.63 kılom 44 yasım 32

bende basladım kızlar.bugun 4.gunum

bebe bıskuvı ıcıne süt ve muz yapıyorum.hadı bakalım.ama bırsey var ben gun ıcınde cok yuruyorum yurumeden rahat etmıyorum alıskanlıgım.umarım bunun tezavantajı olmaz

moralini hic bozma kim ne derse desin özellikle diyenlere bir bak kesin kilolu kisilerdir ben 3 kilo aldim bir ayda biraz azimle hazirana kadar olursun aramizda 54 de 55 de :)

kızlar plates kılo almak ıcın ıse yarıyor mu?

Ben plates yaparken sanırım enerji harcadığıma baya iştahım açılmıştı, hem kaslarım gelişsin diye de protein içerikli gıdalarla beslendim.. 2 kilo almıştım bir ayda .. Salondan memnun kalmamıştım sadece, yarın başka bir yere kayıt olcağım inş. bu salon iyidir.. Spora başladım diye bana kızmışlardı daha da zayıflayacağımı düşündüler ama şimdi annem ısrar ediyor hemen tekrar başla diye

moralini hic bozma kim ne derse desin özellikle diyenlere bir bak kesin kilolu kisilerdir ben 3 kilo aldim bir ayda biraz azimle hazirana kadar olursun aramizda 54 de 55 de :)

Teşekkür ederim hayatım moral verdin bana haklısın bunu söyleyenler kilolu, Nişanlımda seni kıskandıkları için diyorlar diyo, Ama aklıma takılmıyor değil biraz daha kilo alsam daha mı güzel gelin olurum diye:26:

Moralimi bozmadan ben kilo almaya bakayım en iyisi alamazsam da kısmet napiyim 2 yıldır 52 yi geçemedim..

bu yarışmaya nasıl katılınıyor acabaa ? :) hoş ve eğlenceli duruyor

Özgecim kimse bişey söylemiyor da sanırım sadece boyumuzu yaşımızı kilomuzu ve hedef kilomuzu yazıyoruz. Yani umarım öyledir:)

Tamam o zaman beni de alın yarışmaya. Ben 22 yaşındayım. Boyum 1.67 kilom 42. Hedef şimdilik 47.

bu yarışmaya nasıl katılınıyor acabaa ? :) hoş ve eğlenceli duruyor

boyunu kılonu yasını hedefledgın almak ıstedıgın kıloyu yazıyorsun ay sonunda ne kadar kılo almısız bakacagız.tabı bu arada kılo almak ıcın hangı yontemı denedıgınıde ben bebe maması yıyerek kılo alacagımı dusunuyorum bu benım 4.gunum 4 gundur ıstıkrarlı bır sekılde mamayı yıyorum.

slm kızlar.bugun 5.gunum.kımse yok mu burda ben kendı kendımem mı yarısıyorum ? nerdesınız kızlar?
bugun sevgılım yuzun bıraz toparlanıs kılo almaya basladın dedı :)

cok kılo verdıgım ıcın once vucut eksılen vıtamınlerını geren mınarellerı alacak sonra depolamaya baslayacak dıye dusunuyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…