3 düşük yapanlar bilgilerinizi bekliyorum

ela1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2009
29
0
lütfen arkadaşlar 3 defa bebişlerimi kaybettim bidaha kaybetmek istemiyorum yorumlarınızı bilgilerinizi yaptırdıgınız testleri yazın lütfen bide çevremde herkes sübyan perisi olabilecegini söylüyo yardımcı olun lütfen :1no2:

canım öncelıkle gecmıs olsun bende daha önce biri 8 haftalık digerı 12 haftalık olmak üzere düşük yaptım 1 defada gebelık testım pozıtıf cıkmıstı ama bırkac gun sonra regl olmustum.tıroıd hormonu için test yapıldı kan tahlıllerı vs hatırlamadıgım daha nice testler yapıldı........
testlerimin sonucları normaldi şımdı yıne hamileyım ve 14. haftaya girdim şükürler olsunki....
ama kendimi hiç yormuyorum ilişki dahil hersey yasak ve sürekli igne oldum önlem olarak yanında progestan ve ecoprın kullanıyorum iğneyı daha bu hafta bıraktık.Sübyan olayına gelince onuda yaptırdım takıyorum tabi herseyi allahtan diliyorum ılk once ama yer gök duayla duruyor sonucta.......
biraz uzun oldu ama bende cok yıprandım bu süreçte sana yardımcı olabıldıysem ne mutlu...
dilerim sende en kısa zamanda meleğine kavuşursun

geçmiş olsun canım..benim de 3 düşüğüm var..ilk düşüğüm 15 haftalık diğerlerini anlamadım bile..3. düşükten sonra birsürü testler yapıldı..nedeni anlaşıldı..kan pıhtılaşması..gebelik oluşur oluşmaz kan sulandırıcı iğneye başlamamız gerekiyormuş..4-5 aydır gebelik oluşmadı maalesef..çok fazla düşünmemek en iyisi..
senin gibi binlerce insan var anlıyacağın...
tez vakitte gönlündeki olsun inşallah opuyorumnanaktan

aslinda uc dusuk deyince hastanede her turlu testi soyluyorlar biz ne kadar desek unuttugumuz olur, en onemlisi troid ve kanda pihtilasma testleri diye biliyorum. sigortaniz varsa universite hastanesinde yaptirmalisin hem odemiyorsun hem de bu testler teferruatli testler iyi yerde yapilmali. cok gecmis olsun, Rabbim hepimizin yuzunu tez zamanda guldursun Insallah.
subyana inanmiyorum dogacak bebegi hicbir sey durdurmaz gb geliyor bana, her seyi Allah bilir.

arkadasım benimde 3 tane düşüğüm oldu aklına hangi testler geliyorsa yaptırdım
rahimde perde var mı yok mu ona bile bakıldı sadece kan pıhtılaşması problemim olduğu ortaya çıktı
suan hamileyim hamile olduğumu adetimden 5 gün önce öğrendim hemen coraspin iğne progestana basladım çok şükür iyi gidiyor ALLAH bu sefer kucağıma almayı nasip eder inş.
bu arada muska yaptırdım gece yatarken ve banyoya girerken çıkartıyorum sadece

canım bilgin için tşk bana yazanlar genelde demiycem artık hepsi3 düşükten sonra kan pırtılaşması çıkmış yaşadıgın yeri yazmamışsın eger istanbuldaysan hangi hocadan muska yaptırdın yazarmısın tatlım bide sende sübyan perisi var dendi mi eger sana muska yazan kişinin tel numarası varsa verebilir misin bu arada tatlım rabbim bu sefer bebişinin acısını göstermesin inş bebişini kucagına alırsın hayırlısıyla bana da dua et olur mu hamişlerin duaları kabul olur senin adına çok sevindim

canım sanada çok geçmiş olsun inan bizi en iyi yine biz anlıyoruz acısını çektigimizden olsa gerek bilgiler için sagol burda arkadaşlar çok yardımcı oluyo iyi katılmışım buraya tesadüfen oldu buraya girmem ama bana doktorların hiçbirinin vermedigi bilgileri veriyosunuz gerçekten hepinizden allah razı olsun bide en kısa zamanda rabbim hepimize saglıklı çok tatlı bebişler nasip eder bütün bebişler çok çok tatlı zaten bi gelseler bütün acılarımızı unutturacaklar amaaaaaaaa hayırlısı sende istanbuldasın bana kime muska yaptırdıysan yerini telini verebilirmisin arkadaşım??:Saruboceq:

arkadaşlar ben sizin yazdıklarınızın altındaki hızlı cevaptan size tekrar yazıyorum ama sizin yazdıklarınızın altında olması gerekiyo sanırım kime yazıldıgı belli olmuyo ben daha yeniyim pek bilmiyorum nerde yanlışlık yapıyorum acaba bilgilendirirseniz sevinirim

X