Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 293.227 603.269 43 9 Şubat 2018 Konu Sahibi Nevreste #1 3 Dilek Hakkınız olsa ne dilerdiniz? Ben şunları dilerdim. Dünyada Barış Olması Zengin Olmak Sağlıklı Olmak
3 Dilek Hakkınız olsa ne dilerdiniz? Ben şunları dilerdim. Dünyada Barış Olması Zengin Olmak Sağlıklı Olmak
bulca Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez.Mevlana Pro Üye 28 Ocak 2009 33.652 54.520 9 Şubat 2018 Konu Sahibi Nevreste #2 Nevreste .!.: 3 Dilek Hakkınız olsa ne dilerdiniz? Ben şunları dilerdim. Dünyada Barış Olması Zengin Olmak Sağlıklı Olmak Genişletmek için tıkla... 1.dileğim sağlık 2.dileğim senin gibi dünyada barış 3.dileğim kardeşim için çok istediği birşey var hayali onun olması benim için 3 dilek hakkı .
Nevreste .!.: 3 Dilek Hakkınız olsa ne dilerdiniz? Ben şunları dilerdim. Dünyada Barış Olması Zengin Olmak Sağlıklı Olmak Genişletmek için tıkla... 1.dileğim sağlık 2.dileğim senin gibi dünyada barış 3.dileğim kardeşim için çok istediği birşey var hayali onun olması benim için 3 dilek hakkı .
leylmira Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 8 Aralık 2013 7.189 17.980 33 9 Şubat 2018 Konu Sahibi Nevreste #3 1 barış 2 özgürlük 3sağlık
Hannaz Nirvana Pro Üye 29 Aralık 2015 8.774 260.579 10 Şubat 2018 Konu Sahibi Nevreste #4 Çocuklarımla birlikte sağlıklı , huzurlu ve mutlu yaşamak isterdim . Dünyada hiçbir canlının özellikle çocukların , kadınların ve hayvanların şiddet görmemesini isterdim Tüm dünyada barış dolu sevgi dolu bir yaşam isterdim
Çocuklarımla birlikte sağlıklı , huzurlu ve mutlu yaşamak isterdim . Dünyada hiçbir canlının özellikle çocukların , kadınların ve hayvanların şiddet görmemesini isterdim Tüm dünyada barış dolu sevgi dolu bir yaşam isterdim
delbin "kafamı dinlemek değil, susturmak istiyorum." Kayıtlı Üye 4 Aralık 2017 1.112 645 10 Şubat 2018 Konu Sahibi Nevreste #5 Hayvanların insanlardan korkmadigi bir dünya Kadın cinayetlerinin olmadığı bir dünya Çocukların istismara uğramadığı bir dünya Çok amin
Hayvanların insanlardan korkmadigi bir dünya Kadın cinayetlerinin olmadığı bir dünya Çocukların istismara uğramadığı bir dünya Çok amin
J Janet Jak Esim Durme, durme querido hijico Üyelik İptali Kayıtlı Üye 17 Nisan 2012 30.413 65.399 10 Şubat 2018 Konu Sahibi Nevreste #6 Öncelikle kendim,çevrem ve hastalar için sağlık. Tacizci tecavüzcü ve katillerin hepten yok olması Çocukların hiçbir şekilde ölmemesini dilerdim.
Öncelikle kendim,çevrem ve hastalar için sağlık. Tacizci tecavüzcü ve katillerin hepten yok olması Çocukların hiçbir şekilde ölmemesini dilerdim.