kızlar inşallah pozitif sonuçlar alırsınız... benimde 5. denememde oldu hemde 3 ü birden tutunmuştu..önceki tedavilerimde hiç tutunma olmamıştı hep negatif sonuç aldım... rabbim zamanı gelince veriyor inşallah umudunuzu yitirmeyin... tabi ondan sonrasıda çok zor heran bişey olacakmış gibi geliyor.. rabbim hepimize saglıklı birşekilde kucagına almayı nasip etsin....
arkadaşlar bu genetik tarama işlemini herhangi bir üniversite hastanesine gidip isteyince yaptırabiliyor muyuz acaba?benim 2 negatif tüp bebek denemem var aslında doktorum şuanda gerekli değil diyor ama kafama takılıp duruyo benimde.eylülde 3.denememiz olacak bizim bu seferde olmazsa ben de genetik tarama düşünüyorum.
inşallah benim de 5.de tutar.artık umudum kalmadı diyebilirim.kimyasal gebelik oluyor,onun ötesine geçemedim.5. denemeye hemen başlamak istiyorum.senin bu 5 deneme süresince gerekli testler yapıldı mı.sizde sorun neydi.ben genetik tarama yaptırıp yaptırmamakta kararsızım.dondurulmuşlarla devam edilecek
canım slm herhangi bir araştırma hastanesine gidiip yaptırabilirisn genetikleri bence 3 denemene geçmeden yaptır derim en azından için rahat olur ünüvesitede parada ödemiyosun sadece ordaki dr. muayene ödemesi yapıyosun
bizdeki sorun sperm azlığıydı canım... aklına gelebilecek tüm testleri yaptırdık 3. denemeden sonra... testlerde birşey çıkmadı ancak kan testlerinde biraz sıkıntı çıktı onun içinde clexan ve aspirin kullanıyorum... bence gerekli testlerini yaptır ben bazı testleride doktor istemeden içim rahatlasın diye yaptırdım....
yazdıklarınız okudum...................ve düşündüm...............bunlar heryerde aynı acılarla yaşanıyor galiba...............
4 negatif denemeden sonra.kafayı yemez ve kendime gelirsem 5. yaptıracagım inşaallah.......
benimki hep sıfır çıkarak sonuçlanıyo ve bu çok kötü bir durum.......artık bize ne yaparlar ne ederler bilmiyorum............
bu sonuncuda co culturle-ınjury birlikte yapıldı ama Allah istemeyince olmuyo işte.............
hocam genetik yaptıralım diyorum hocaya o bana diyo
sen kocaman bi sorunumuz varken küçük ufacık şeylerle ugraşıyosun..............
peki o sorun(sperm şekil bozuklugu) için bişey yapılabilirmi hocam
yok hiç bişey yapılamıyo.............
hııı peki tamam.....
ve böyle devam eden denemeler sonucunda koca koca sıfırlar...............neyse bu aralar kötüyüm kızlar.......saçmaladıysam kusura bakmayın........
Canim cok gecmis olsun...seni coktan takip ediyorum...gecen yil augustos ayinda Memorialde tup bebek denedik ve olmadi...
Siz niye hala genetik test yaptirmadiniz doktorlar niye sizden bunu istemiyor...bu hic da kucuk bir sorun degil...eger genetikte bir sorunuz varsa onu da cozuyorlar..
Bizde de ayni sorun ....sperm şekil bozuklugu ama tutuyor
O da 2 gunluk embriolari tutuyor...Memorialde 5 gune kadar getirdik ve sonuc negatifti...hep Antalya Tup Bebekte tutuyor
Gecen 10 haftalik bebegi kaybetttim, dusuk degildi...ama cok kanamadan dolayi beslenemedi ve dogal olarak oldu kurtaj yaptik...4 ay sonra 5 deneme yapacaz..
4 denemede 2 defa tuttu..sperm bozuklulukla alakasi yok bence genetigi arastirin
selam arkadaslar,transfer sayisi arttikca tutunma sansininda azaldigi söyleniyor ben bunun böyle olmadigina inanmak istiyorum eger 3 ten fazla tup bebk yaptirip pozitif sonuc alan arkadaslar varsa lutfen yasadiklarni bizlerle paylassin...içimdeki umudu öldürmek istemiyorum!
arkadasim selam ben 8inci tedavimde hamile kaldım.şimdi ikizlerim olacak allahın izniyle hiç canını sıkma allah ol deyince oluveriyor.herrşey kısmet yazı.sen ne yaparsan yap allah kısmet ederse oluyor.ben canlı örnegiyim.hiç umudunu kesmeeeeeeee inatla yola devam etttttttt.:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?