3 'den fazla tüp bebek deneyip pozitif sonuç alanlar..

valla artık özellere gitmekten biz de tükendik canım. ısrarla devlette yaptırmak için arastırdım, ne zamandır uğraşıyorum, forumdaki arkadaslarda sağolsun yol gösterdiler ve ssk ile yaptırdım genetik testlerimi çok şükür.. yaptırabildiğim kan testlerini de yaptırdım yarın alıcam ins sonuçlarını, kalanlar için baska hastaneleri arastırıyorum bakalım.. sende bi sor sorustur hiçbirini mi karsılamıyo orda...

inşallah benim de 5.de tutar.artık umudum kalmadı diyebilirim.kimyasal gebelik oluyor,onun ötesine geçemedim.5. denemeye hemen başlamak istiyorum.senin bu 5 deneme süresince gerekli testler yapıldı mı.sizde sorun neydi.ben genetik tarama yaptırıp yaptırmamakta kararsızım.dondurulmuşlarla devam edilecek

arkadaşlar bu genetik tarama işlemini herhangi bir üniversite hastanesine gidip isteyince yaptırabiliyor muyuz acaba?benim 2 negatif tüp bebek denemem var aslında doktorum şuanda gerekli değil diyor ama kafama takılıp duruyo benimde.eylülde 3.denememiz olacak bizim bu seferde olmazsa ben de genetik tarama düşünüyorum.

canım slm herhangi bir araştırma hastanesine gidiip yaptırabilirisn genetikleri bence 3 denemene geçmeden yaptır derim en azından için rahat olur ünüvesitede parada ödemiyosun sadece ordaki dr. muayene ödemesi yapıyosun

bizdeki sorun sperm azlığıydı canım... aklına gelebilecek tüm testleri yaptırdık 3. denemeden sonra... testlerde birşey çıkmadı ancak kan testlerinde biraz sıkıntı çıktı onun içinde clexan ve aspirin kullanıyorum... bence gerekli testlerini yaptır ben bazı testleride doktor istemeden içim rahatlasın diye yaptırdım....

ne kadar sürede çıkıyoki acaba?ben eylülde başlıcam çünkü tedaviye.sen yaptırmış mıydın panadolcum?

bize de doktor sadece genetik tarama kaldı dedi.testleri ben de 2.denemeden sonra yaptırdım.kromozomlara bile baktırdık.bişey yok.bende pko var o kadar

Seni o kadar iyi anliyorumki arkadasim, doktorlar oyle diyo ya sperm icin yapcak bisey yok bekle, dene dua ett, simdi yazdiklarini gordukce insan umutsuzluga dusuyo, benimde 3'deneme husranla sonuclandi.. Esimin sperm var ama seker hastasi olmasina bagliyolar... Dondurulmus 13 tane var ama cesaretim yokk... allah yardimicimin olsunn

Canim bu genetik arastirma nasil oluyo biraz daha bilgi veririsen sevinirim...

Merhaba arkadaslar bende 3 kez tup bebek denedim ama olmadi malesef simdi dondurulmusla 4 deneyicem ama hic umidim yok gittikcede umidim azaliyor insallah bu sefer son olur

5 kez denedim 2 si kimyasal gebelik 1 tanesi boş gebelik...fazlasıyla dr.hatalarıda yaşadım...ekimde yeni tedavime başlayacağım.yine yeniden kaldığım yerden başladığımız yolu bitirmeye çalışacağım...
üzüntülü günler gelip geçiyormuş,her seferinde bu son desemde tekrar denemek için kolları sıvıyorum...elbette kader kısmet diyoruz ama ,doğru hastanede doğru dr.la olmak çok önemli...
hepimize geçmiş olacak inşallah

arkadasim selam ben 8inci tedavimde hamile kaldım.şimdi ikizlerim olacak allahın izniyle hiç canını sıkma allah ol deyince oluveriyor.herrşey kısmet yazı.sen ne yaparsan yap allah kısmet ederse oluyor.ben canlı örnegiyim.hiç umudunu kesmeeeeeeee inatla yola devam etttttttt.:lepi:

sizi tebrik ederim.ne mutlu yılmamışsınız,sonunda mutluluğa kavuşmuşsunuz.bu mücadeleden galip çıkanlardansınız.ben de 5.yi deneyeceğim.yılmadan,yorulmadan,sabırla,umutla...guclubacismile guclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…