3 'den fazla tüp bebek deneyip pozitif sonuç alanlar..

evet beklemede ve azracım.......................dediklerinize aynen katılıyorum........
eger tedavi borçları biterse evi ve arbayı düşünecez............ama azranın dedigi gibi çoluk çocuk olmazsa evi ne yapcaz yani.............
bu arada cemre kardeş.........hadi müjdeli haber ver bize.............

ciddenmi cemrecim insallah bu topige sende cok kez deneyip muradina eren taze ann eolarak girersin hihoyyyt senin sorunun neydi ne asamalardan gectin,ne tur yeni yontemler denedin...simdi ne hissediyosun...bizlerle paylasirmisin?

polikistik over hastasıyım.aslında bu rahatsızlık tüp bebekte en şanslı grup.aşılamayla başladık önce.ama aşılama yapılamadı.yumurtalıklarım çok çalışıyordu.tedaviyi yarım bıraktığımız ay doğal yolla hamile kaldım.gelişim bozukluğu oldu.aldırdım.sonraki aşılama tedavilerinde ya çok çalıştı yumurtalık ya da hiç çalışmadı.o sıralarda çok stresliydim.1.tüp bebek denemesinde çok rahatsızlandım.çok yumurtam oldu.şiştim,nefes alamadım.ayrıca kabız olma ihtimali varken aşırı ishal oldum.serum verildi transfer günü.ilk test 20 falan çıktı.1 hafta bekledik.160 falan oldu ama yeterli değildi.kanama başladı.ikinci deneme dondurulmuşlarla negatif.üçüncü denemede ilacı değiştirdik.az yumurta olsun diye ama bu seferki öncekinden de fazla oldu.neyseki doktor vücudumu iyi tanıdığı için temkinliydi,neler olacağını biliyordu,fazla rahatsızlanmadım.ilk değer 100 civarıydı sevindik.okula gidip gelmemi doktor önermedi,ben de raporum bittiği için gittim.bu denemede çok yatmıştım ayrıca.kanama başladı.hemen merkeze çağırdılar iğne yaptılar tahlil yapıldı.fazla yükselmedi değer.keseye baktılar yok.işte şimdi dördüncü deneme.bu sefer dondurulmuş.doktor ilk günki gibi umutlu.bu arada ilk denemeden sonra gerekli bütün testleri yaptırdım.bişey çıkmadı.ikinci denemeden sonra da histereskopi yapıldı bişey çıkmadı.doktor çok karamsar hastaların bile pozitif haber aldığını söyledi.embriyoları iyi olmayanların bile...en son strese bağladık artık.onlar beni çok pozitif görüyor.doktor duygularımı hareketlerime yansıtmadığıma karar verdi.en pozitif olduğun anda burada ol dedi.şimdi çok rahatım.olmazsa bir daha denerim diyorum.dondurulmuşlarım daha var.ayrıca 4 denemeyi de aynı yerde yaptım.kaydirigubbakcemile4

Cemrecim...insaallah bebegin guzelce tutar ve guzel guzel gelisir...insallah bu sefer son olacak ve sen hamile hayatını yasamaya baslarsın!!:CüvCüv:
Bu sefer basarılı olacagına inanıyorum...
Sonucunu mutlaka yaz ama..:3:

Cemrecim...insaallah bebegin guzelce tutar ve guzel guzel gelisir...insallah bu sefer son olacak ve sen hamile hayatını yasamaya baslarsın!!:CüvCüv:
Bu sefer basarılı olacagına inanıyorum...
Sonucunu mutlaka yaz ama..:3:

tabi yazarım ayın 13ünde belli olacak sen naptın

yani dört kez aynı yerde denemek zor olsa gerek.........................ama sen hep bir şekilde başarı elde edip geri kaybetmişsin...........o yüzden orayı deniyor olmalısın...........
hadi inşaallah 13 temmuz bayram olsun size............

yani dört kez aynı yerde denemek zor olsa gerek.........................ama sen hep bir şekilde başarı elde edip geri kaybetmişsin...........o yüzden orayı deniyor olmalısın...........
hadi inşaallah 13 temmuz bayram olsun size............

bence daha kolay.daha rahat oluyor insan.onları artık çok iyi tanıyorum.onlar da beni...doktor vücudumun vereceği tepkileri iyi tahmin edebiliyor.güveniyorum.belli başarı ve gelişmenin yanında şans da lazım diye düşünüyorum.

tabi yazarım ayın 13ünde belli olacak sen naptın

biz 11 haftada aldirmak zorunda kaldik kanamadan dolayi bebek beslenemedi ve karnimda oldu...2 hafta kanamam vardi...ama bebek saglamdi gezel de gelisiyordu
Neyse hayrlisi boyleymis...son bahara dondurulmuslari deneyecez..

benimki de 5nci denemem olacak...ilk bastan dusunurduk birincide veya maksimum ikincide olur...kim bilirdi ki 5nceye gelecez...acikcasi artik uzulmuyoruz cok sakin bu konuya bakiyoruz hatta artik daha cok dinc olduk kizdik...illaki olacak bu dedik... olmak zorunda...denemeye devam!!!kaydirigubbakcemile5

Hepimiz sapsaglam insaniz...yapamadigimiz isi doktorlar hallediyorlar...gerisi bize kaldi...olacak bu...sadece sabir!

Hepimiz sapsaglam insaniz...yapamadigimiz isi doktorlar hallediyorlar...gerisi bize kaldi...olacak bu...sadece sabir!

iste bu kaydirigubbakcemile5 bu gune kadar karamsar olduk,dusunduk,agladik uzulduk ölenle ölünmez derler olmayanada üzülmeyelim bence,bi faydasini gormedik cunku, bundan sonrasi insallah rabbimin bilecegi sey..

cemrecim Rabbim yüzünü güldürsün insallah bu sefer, sağlıkla mutlulukla alırsın ins. bebisini kucağına.. yuyocum sen de öyle.. nzmyhn, azracım... hepimiz öyle.. Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın..
bende pzt günü genetik test sonuçlarımı alıcam, hayırlııs bakalım...

Son düzenleme:
cemrecim Rabbim yüzünü güldürsün insallah bu sefer, sağlıkla mutlulukla alırsın ins. bebisini kucağına.. yuyocum sen de öyle.. nzmyhn, azracım... hepimiz öyle.. Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın..
bende pzt günü genetik test sonuçlarımı alıcam, hayırlııs bakalım...

canim sevindim iyi az kalmis sonucuna insallah temiz cikar galiba biz beraber yaptircaz sonucu yaz hadi bakalim bekliyoruz

kızlar inşallah pozitif sonuçlar alırsınız... benimde 5. denememde oldu hemde 3 ü birden tutunmuştu..önceki tedavilerimde hiç tutunma olmamıştı hep negatif sonuç aldım... rabbim zamanı gelince veriyor inşallah umudunuzu yitirmeyin... tabi ondan sonrasıda çok zor heran bişey olacakmış gibi geliyor.. rabbim hepimize saglıklı birşekilde kucagına almayı nasip etsin....

canım sagol umut oldun, dün yazmistim ama yüzü farklıydı forumun eski sekline dönmüs gene ve yazdıklarım silinmiş, neyse.. darısı basımıza insallah...
azracım bugün aldım sonucumu. sitogenetik analiz sonucunda esimin ve benim sayısal ya da yapısal bir kromozom anomalisi saptanmamıstır yazıyor. ancak benim moleküler genetik analiz raporumda Faktör V heterozigot, MTHFR ise homozigot mutant... ne olduklarına bakıcam simdi sanırım pıhtılasma ile ilgili bir problem..

canım sagol umut oldun, dün yazmistim ama yüzü farklıydı forumun eski sekline dönmüs gene ve yazdıklarım silinmiş, neyse.. darısı basımıza insallah...
azracım bugün aldım sonucumu. sitogenetik analiz sonucunda esimin ve benim sayısal ya da yapısal bir kromozom anomalisi saptanmamıstır yazıyor. ancak benim moleküler genetik analiz raporumda Faktör V heterozigot, MTHFR ise homozigot mutant... ne olduklarına bakıcam simdi sanırım pıhtılasma ile ilgili bir problem..

bazen sorun cikmamasina kiziyorum desem bana gulermisiniz.cunku tutunmama sebebini bi seylere baglamak istiyorum...seninde bi sorununun olmamasi guzel,baktimda google a galiba senin sonucunda cikan sarilik gibi bi sey olsa gerek bi kac yeri okudum...doktoruna sor bence..ama o kadar onemli bisey diil gibi...sana yine ayrintili rapor gelmis bana gelen tek sey (karyotyp)46 chromosomen (40.xx yada 46xy)normal yaziyo...simdi napmayi dusunuyosun?

bazen sorun cikmamasina kiziyorum desem bana gulermisiniz.cunku tutunmama sebebini bi seylere baglamak istiyorum...seninde bi sorununun olmamasi guzel,baktimda google a galiba senin sonucunda cikan sarilik gibi bi sey olsa gerek bi kac yeri okudum...doktoruna sor bence..ama o kadar onemli bisey diil gibi...sana yine ayrintili rapor gelmis bana gelen tek sey (karyotyp)46 chromosomen (40.xx yada 46xy)normal yaziyo...simdi napmayi dusunuyosun?

hem esimle ikimizin kromozom testi hem de sadece benim genetik testle belirlenen pıhtılasma testiymis yapılanlar canım. kromozomlarımızda sorun çıkmazken, pıhtılasmada sorun çıktı. topikte arkadaslara soruyorum ve netten arastırıyorum. bu arada doktoruma mail attım. folbiol kullanmaya basla, transferde de kan sulandırıcı iğneye baslarız yazmıs. açıkcası beklemiyordum böyle bisi ve sasırdım. sen de sor bence bunları canım, moleküler genetik analiz diye geçiyor; faktör II, faktör V, MTHFR......

hem esimle ikimizin kromozom testi hem de sadece benim genetik testle belirlenen pıhtılasma testiymis yapılanlar canım. kromozomlarımızda sorun çıkmazken, pıhtılasmada sorun çıktı. topikte arkadaslara soruyorum ve netten arastırıyorum. bu arada doktoruma mail attım. folbiol kullanmaya basla, transferde de kan sulandırıcı iğneye baslarız yazmıs. açıkcası beklemiyordum böyle bisi ve sasırdım. sen de sor bence bunları canım, moleküler genetik analiz diye geçiyor; faktör II, faktör V, MTHFR......

canimcim hic takma kafana,dert belli olsund adermani bulunur!inaniyorum ben senin keisn bu kez olcak inan bak sorununda giderilince...yaf bende sormasina sorayimda her sorusumda evde dag gibi fatura yigiliyo hic birinide sigortamiz karsilamiyo iflas ettik MTHFR FAKTOR ll ve V ozelmi yaptirdiniz yoksa sigorta oduyomu..

Back