Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de 4.yü deniyorum bugün 7.günüm
ciddenmi cemrecim insallah bu topige sende cok kez deneyip muradina eren taze ann eolarak girersin hihoyyyt senin sorunun neydi ne asamalardan gectin,ne tur yeni yontemler denedin...simdi ne hissediyosun...bizlerle paylasirmisin?
Cemrecim...insaallah bebegin guzelce tutar ve guzel guzel gelisir...insallah bu sefer son olacak ve sen hamile hayatını yasamaya baslarsın!!:CüvCüv:
Bu sefer basarılı olacagına inanıyorum...
Sonucunu mutlaka yaz ama..![]()
yani dört kez aynı yerde denemek zor olsa gerek.........................ama sen hep bir şekilde başarı elde edip geri kaybetmişsin...........o yüzden orayı deniyor olmalısın...........
hadi inşaallah 13 temmuz bayram olsun size............
tabi yazarım ayın 13ünde belli olacak sen naptın
Hepimiz sapsaglam insaniz...yapamadigimiz isi doktorlar hallediyorlar...gerisi bize kaldi...olacak bu...sadece sabir!
cemrecim Rabbim yüzünü güldürsün insallah bu sefer, sağlıkla mutlulukla alırsın ins. bebisini kucağına.. yuyocum sen de öyle.. nzmyhn, azracım... hepimiz öyle.. Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın..
bende pzt günü genetik test sonuçlarımı alıcam, hayırlııs bakalım...
canım sagol umut oldun, dün yazmistim ama yüzü farklıydı forumun eski sekline dönmüs gene ve yazdıklarım silinmiş, neyse.. darısı basımıza insallah...
azracım bugün aldım sonucumu. sitogenetik analiz sonucunda esimin ve benim sayısal ya da yapısal bir kromozom anomalisi saptanmamıstır yazıyor. ancak benim moleküler genetik analiz raporumda Faktör V heterozigot, MTHFR ise homozigot mutant... ne olduklarına bakıcam simdi sanırım pıhtılasma ile ilgili bir problem..
bazen sorun cikmamasina kiziyorum desem bana gulermisiniz.cunku tutunmama sebebini bi seylere baglamak istiyorum...seninde bi sorununun olmamasi guzel,baktimda google a galiba senin sonucunda cikan sarilik gibi bi sey olsa gerek bi kac yeri okudum...doktoruna sor bence..ama o kadar onemli bisey diil gibi...sana yine ayrintili rapor gelmis bana gelen tek sey (karyotyp)46 chromosomen (40.xx yada 46xy)normal yaziyo...simdi napmayi dusunuyosun?
hem esimle ikimizin kromozom testi hem de sadece benim genetik testle belirlenen pıhtılasma testiymis yapılanlar canım. kromozomlarımızda sorun çıkmazken, pıhtılasmada sorun çıktı. topikte arkadaslara soruyorum ve netten arastırıyorum. bu arada doktoruma mail attım. folbiol kullanmaya basla, transferde de kan sulandırıcı iğneye baslarız yazmıs. açıkcası beklemiyordum böyle bisi ve sasırdım. sen de sor bence bunları canım, moleküler genetik analiz diye geçiyor; faktör II, faktör V, MTHFR......