kayınvalidemin aşılama, tüp filan onlardan haberi yok sadece bi gün öyle kafamı bozmustu ki biz nelerle uğraşıyoruz sen nelerle, oğlun ameliyat oldu onu bile sölemedik kimseyi üzmeyelim diye herseyi tek basımıza yasadık dedim. sadece varikosel ameliyatını biliyo yani, kendi kendine olmasını beklediğimizi düşünüyo, o zamandan beri bi değisti ki sorma, eskiden herseyi burnumdan getirirdi simdi hiç bulasmıyo bana... kendi annem de benden kaynaklanan sorun var sanıyo, varikosel ameliyatını filan bilmiyo, ameliyat sonrasını da maç ederken düştü filan diye açıkladık, hamile kalamamı da kistler filan engelliyomuş diye açıkladım, aslında kendi kendine de olabilir ama çabuklastırmak için doktorlar tüp önerdiler filan dedim. dediğin gibi eşimden kaynaklığını bilmelerini istemiyorum. hem anneme hem kaynanama kimseye söylememeleri konusunda tembih ettik zaten ikisi de gerçekleri bilmiyo ya olsun :) hani diğer insanlar bilselerdi acırlardı diyosun ya, şimdi de acıyorlar hissediyorum, eltimin çocuğunu seviyorum bakışları bir görsen.. ya da arkadaşlarımın bebeklerini.. hissediyorum acıdıklarını. 6 yıllık evliyim çünkü tahmin ediyorlar bişeylerin ters gittiğini, kimi susuyor sağolsun ama susmaları bile yaralıyo ümidi kesmişler gibi benden, kimi ise sırf can acıtmak için eşeliyo biliyorum.. herkesin yaşadığı benzer şeyler işte, nasıl hissedebilirim ki, hep ne zaman geleceksin meleğim diyorum ne zaman.............................
canim yaaa rabbim her guzel seyi ayni anda vermiyo insana,gece olmadan güne$ dogmuyo.herseyin bi sebebi var,bu gerceklede yasamayi ogrendik galiba...tünelin sonunda isik görüyorum...bizde anne olcaz,bizde hamilelikte yasadiklarimizi anlatip dert yancaz...inaniyorum ben olcak cidden! LEYLEKLER BEBI$LERIMIZ NEREDEE !
![Emir Bebek :emir_bebek: :emir_bebek:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk46.gif)
![Emir Bebek :emir_bebek: :emir_bebek:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk46.gif)