3 'den fazla tüp bebek deneyip pozitif sonuç alanlar..

kayınvalidemin aşılama, tüp filan onlardan haberi yok sadece bi gün öyle kafamı bozmustu ki biz nelerle uğraşıyoruz sen nelerle, oğlun ameliyat oldu onu bile sölemedik kimseyi üzmeyelim diye herseyi tek basımıza yasadık dedim. sadece varikosel ameliyatını biliyo yani, kendi kendine olmasını beklediğimizi düşünüyo, o zamandan beri bi değisti ki sorma, eskiden herseyi burnumdan getirirdi simdi hiç bulasmıyo bana... kendi annem de benden kaynaklanan sorun var sanıyo, varikosel ameliyatını filan bilmiyo, ameliyat sonrasını da maç ederken düştü filan diye açıkladık, hamile kalamamı da kistler filan engelliyomuş diye açıkladım, aslında kendi kendine de olabilir ama çabuklastırmak için doktorlar tüp önerdiler filan dedim. dediğin gibi eşimden kaynaklığını bilmelerini istemiyorum. hem anneme hem kaynanama kimseye söylememeleri konusunda tembih ettik zaten ikisi de gerçekleri bilmiyo ya olsun :) hani diğer insanlar bilselerdi acırlardı diyosun ya, şimdi de acıyorlar hissediyorum, eltimin çocuğunu seviyorum bakışları bir görsen.. ya da arkadaşlarımın bebeklerini.. hissediyorum acıdıklarını. 6 yıllık evliyim çünkü tahmin ediyorlar bişeylerin ters gittiğini, kimi susuyor sağolsun ama susmaları bile yaralıyo ümidi kesmişler gibi benden, kimi ise sırf can acıtmak için eşeliyo biliyorum.. herkesin yaşadığı benzer şeyler işte, nasıl hissedebilirim ki, hep ne zaman geleceksin meleğim diyorum ne zaman.............................

canim yaaa rabbim her guzel seyi ayni anda vermiyo insana,gece olmadan güne$ dogmuyo.herseyin bi sebebi var,bu gerceklede yasamayi ogrendik galiba...tünelin sonunda isik görüyorum...bizde anne olcaz,bizde hamilelikte yasadiklarimizi anlatip dert yancaz...inaniyorum ben olcak cidden! LEYLEKLER BEBI$LERIMIZ NEREDEE ! :emir_bebek: :emir_bebek:

canim yaaa rabbim her guzel seyi ayni anda vermiyo insana,gece olmadan güne$ dogmuyo.herseyin bi sebebi var,bu gerceklede yasamayi ogrendik galiba...tünelin sonunda isik görüyorum...bizde anne olcaz,bizde hamilelikte yasadiklarimizi anlatip dert yancaz...inaniyorum ben olcak cidden! LEYLEKLER BEBI$LERIMIZ NEREDEE ! :emir_bebek: :emir_bebek:

amin inşallah. Rabbim 'Ol' dediğinde olacak, bekliyoruz...olumunekankayizsmile

avusturyadada yapilmiyor genetik test benim bir yakinim var orda oda ayni sorunu yasadi. ayrica bizimde yakinlarimiz bilmiyor bizde gizli yaptirdik normal kontrole gidiyorum diye gittim doktora benim esimde duyulmasini istemiyordu 9 taneyide gizli yaptirdik seni cok iyi anliyorum ALLAH yardimciniz olsun

avusturyadada yapilmiyor genetik test benim bir yakinim var orda oda ayni sorunu yasadi. ayrica bizimde yakinlarimiz bilmiyor bizde gizli yaptirdik normal kontrole gidiyorum diye gittim doktora benim esimde duyulmasini istemiyordu 9 taneyide gizli yaptirdik seni cok iyi anliyorum ALLAH yardimciniz olsun

bilgi icin tesekkurler gulumcum!hangi ulkelerde yapilio bu pg acaba ? CADIARZU

arkadaslar benim kafam karisti simdi,gecen pazartesi ben ve esim kromozom testi icin kan verdik 3 ay beklicemi saniyodum dün mektupla sonuc geldi ve bendede esimde de herhangi bi sorun yokmus,simdi ben kaldigim yerden denemelere davammi etmeliiym yoksa pgt yaptirmalimiyim CADIARZU kafamçokkarıştı

aa aldın demek sonucunu canım, ben de bekliyorum bu hafta içi haber gelir herhalde.. temiz çıkarsa dondurulmuslarla denemeye devam edip, yeni denemede pgt yaptırmaya karar verdim ben. ancak inşallah ihtiyaç kalmadan Rabbim müjdeler yavrucuklarımızı..

aa aldın demek sonucunu canım, ben de bekliyorum bu hafta içi haber gelir herhalde.. temiz çıkarsa dondurulmuslarla denemeye devam edip, yeni denemede pgt yaptırmaya karar verdim ben. ancak inşallah ihtiyaç kalmadan Rabbim müjdeler yavrucuklarımızı..

bak kismet ben 3 ay sonra sonuc cikcak sanarken hemen bir hafta da ogrendim,sende bu aralar ogrencen galiba bakarsin ayni gune denk gelir transferler,senin kac dondurulmusun var kac tane koycaklar,benim 2 dondurulmusum var saglam acilirsa ramazandan hemen sonra yaptirmayi planliyorum,sen ne zaman yapmayi dusunuyosun?

arkadaslar benim kafam karisti simdi,gecen pazartesi ben ve esim kromozom testi icin kan verdik 3 ay beklicemi saniyodum dün mektupla sonuc geldi ve bendede esimde de herhangi bi sorun yokmus,simdi ben kaldigim yerden denemelere davammi etmeliiym yoksa pgt yaptirmalimiyim CADIARZU kafamçokkarıştı

azracıgım slm nasılsın çok sevindim sonuçlarının iyi çıkmasına inanki 2 dondurulmuşunda saglıklı bir şekilde olurda yüzün güler bu sefer. banada 3 aya yakın çıkar dediler genetikler bende beklemedeyim 1 ay olacak nerdeyse kafam benimde çok karışık malesef bir türlü toparlayamıyorum...

bak kismet ben 3 ay sonra sonuc cikcak sanarken hemen bir hafta da ogrendim,sende bu aralar ogrencen galiba bakarsin ayni gune denk gelir transferler,senin kac dondurulmusun var kac tane koycaklar,benim 2 dondurulmusum var saglam acilirsa ramazandan hemen sonra yaptirmayi planliyorum,sen ne zaman yapmayi dusunuyosun?

3 dondurulmuşum var canım. bu sefer denemeden 1 ay öncesinde histereskopi yaptırmak istiyorum, tutunmayı artırıcı rolü olduğu söyleniyor. bi bakılmadık da o kaldı zaten.. benim de planım bayramdan sonrası için.. gene tek koydurmak istiyorum, bunda da olmassa (ki inşallah olur) bi sonrakinde belki çift koydururuz diye düşünüyoruz.

azracıgım slm nasılsın çok sevindim sonuçlarının iyi çıkmasına inanki 2 dondurulmuşunda saglıklı bir şekilde olurda yüzün güler bu sefer. banada 3 aya yakın çıkar dediler genetikler bende beklemedeyim 1 ay olacak nerdeyse kafam benimde çok karışık malesef bir türlü toparlayamıyorum...

mrb canım. senin kaçıncı denemen olacak? dondurulmuşların var mı?

Son düzenleme:
yazdıklarınız okudum...................ve düşündüm...............bunlar heryerde aynı acılarla yaşanıyor galiba...............
4 negatif denemeden sonra.kafayı yemez ve kendime gelirsem 5. yaptıracagım inşaallah.......
benimki hep sıfır çıkarak sonuçlanıyo ve bu çok kötü bir durum.......artık bize ne yaparlar ne ederler bilmiyorum............
bu sonuncuda co culturle-ınjury birlikte yapıldı ama Allah istemeyince olmuyo işte.............
hocam genetik yaptıralım diyorum hocaya o bana diyo
sen kocaman bi sorunumuz varken küçük ufacık şeylerle ugraşıyosun..............
peki o sorun(sperm şekil bozuklugu) için bişey yapılabilirmi hocam
yok hiç bişey yapılamıyo.............
hııı peki tamam.....
ve böyle devam eden denemeler sonucunda koca koca sıfırlar...............neyse bu aralar kötüyüm kızlar.......saçmaladıysam kusura bakmayın........

yazdıklarınız okudum...................ve düşündüm...............bunlar heryerde aynı acılarla yaşanıyor galiba...............
4 negatif denemeden sonra.kafayı yemez ve kendime gelirsem 5. yaptıracagım inşaallah.......
benimki hep sıfır çıkarak sonuçlanıyo ve bu çok kötü bir durum.......artık bize ne yaparlar ne ederler bilmiyorum............
bu sonuncuda co culturle-ınjury birlikte yapıldı ama Allah istemeyince olmuyo işte.............
hııı peki tamam.....
ve böyle devam eden denemeler sonucunda koca koca sıfırlar...............neyse bu aralar kötüyüm kızlar.......saçmaladıysam kusura bakmayın........

Canim cok gecmis olsun...seni coktan takip ediyorum...gecen yil augustos ayinda Memorialde tup bebek denedik ve olmadi...
Siz niye hala genetik test yaptirmadiniz doktorlar niye sizden bunu istemiyor...bu hic da kucuk bir sorun degil...eger genetikte bir sorunuz varsa onu da cozuyorlar..
Bizde de ayni sorun ....sperm şekil bozuklugu ama tutuyor
O da 2 gunluk embriolari tutuyor...Memorialde 5 gune kadar getirdik ve sonuc negatifti...hep Antalya Tup Bebekte tutuyor
Gecen 10 haftalik bebegi kaybetttim, dusuk degildi...ama cok kanamadan dolayi beslenemedi ve dogal olarak oldu kurtaj yaptik...4 ay sonra 5 deneme yapacaz..
4 denemede 2 defa tuttu..sperm bozuklulukla alakasi yok bence genetigi arastirin

pandolcum canm benim yasadikalrindan sonra hemen toparlanamaman cok normal,ama ben yinede bizden daha iyi durumda oldugunu dusunuyorum cunku senin tutunma gibi sorunun yok,yani dusuklerin altinda yatan neden bi bulunsa insallah ve icimden bi ses kesinlikle bulunacak diyo...ben bu pgt den sonra saglikli bebislerine kavusacagindan cok eminim..bi cok arkadasa yazdim onlarda senin gibi dusukler yasamislar ve pgt yontemi ile denediklerinde saglikli gebelikleri olsmus...hituci arkadasimiza yazmani,kafandakileri sormani tavsiye ederim...kendide yasadigi icin yardimci olmak icin elinden geleni yapyio...sabir sabir ,rabbim odullenircek insallah! a.s.

3 dondurulmuşum var canım. bu sefer denemeden 1 ay öncesinde histereskopi yaptırmak istiyorum, tutunmayı artırıcı rolü olduğu söyleniyor. bi bakılmadık da o kaldı zaten.. benim de planım bayramdan sonrası için.. gene tek koydurmak istiyorum, bunda da olmassa (ki inşallah olur) bi sonrakinde belki çift koydururuz diye düşünüyoruz.

ya su histereskopi benimde kafami karistiriyo kromozomlarda sorun cikmayinca acaba kaderde ondanmi olmadi demeye basladim cunku doktorumuz kesinlikle biz ultrasonda rahime baktik hic bi sorun yok diyo histereskopi yaptirmana gerek yok diyo,tabi benim kader e baglamamdaki bi diger sebepte rahim filmi icinde extra ucret istemeleri olabilir kaydirigubbakcemile3 laf aramizda kimse gormuyo dimi bizi iflas ettircek bu tüplü bebek :1:esim hastahanelere calisiyoruz demeye basladi...benimde dusuncem bu 2 dondurulmusu da denedikten sonra olmazsaa( ki insalah olur) histereskopi yaptirmak...bayram insallah adinin anlamini tasir nitelikte olur bizim icin yerimseniben

hııı peki tamam.....

nzmyhn sana katil diyebilirmiyim hayallerimi bogdun ,kis bu ne karamsarlik ayy kaydirigubbakcemile ne kafayi yicen 6 kez yaptiranlarin cani yokmu ki pozitif sonuc aldilar cogu...bu kadar karamsar bakma olaya allah yardimcilari olsun ama beterin beteri var en azindan dollenen yumurtlarin var...4 kez deneyeblmissin,bi umut her zaman icin var yeterki allah can sagligi ve maddiyat versin...ben bu pgt ye cok inaniyorum hele bide bizim durumumuzd olanlar icin (morfoloji bozuklugu)belki yumurta dolleniyo ama saglam olanlar dollenmiyo pgt bunun tamaen onune geciyo..bence birak seni demoralize eden su doktoru...nasil bi sey apilmiyo bu kadar tup bebk deneyen insanlar,bu transferleri yapan doktorlar salakmi...bence sen doktorunu degis...4 cokta fazla diil..yilmak yok denemeye devam rabbim guc verdikce ya olacak ya olacak kaydirigubbakcemile

canım azra senden böyle bişeye sebeb oldugum için özür dilerim...........ama bu dedigim yer memorıal ve ımsı cocultur ınjury gibi her tür naneyi yaptırmama ragmen 0 dan yukarı hiç çıkmayan deger beni bu hale getirdi...........
artık hiç biryerde pozitifi göremiycekmişim gibi geliyo bana....yuyonun söylediklerine şaşırdım.........ve hayretle kaldım yani....
belki bende bir gün diye.....içimden geçti............
amaaannn neyse ben bu duygudan kendimi uzaklaştırmaya çalışıyorum..........eger yapamazsam tekrar tedavi olmayı isterim.......ama eger başarırsam benim için biter.............çünki ben zamanında pgt de yaptırdım..........memorıal bunu begenmedi tabi...ama kendileri hiç yapmak istemedi......neymiş embriyoya zarar veriyormuş...........

Canim cok gecmis olsun...seni coktan takip ediyorum...gecen yil augustos ayinda Memorialde tup bebek denedik ve olmadi...
Siz niye hala genetik test yaptirmadiniz doktorlar niye sizden bunu istemiyor...bu hic da kucuk bir sorun degil...eger genetikte bir sorunuz varsa onu da cozuyorlar..
Bizde de ayni sorun ....sperm şekil bozuklugu ama tutuyor
O da 2 gunluk embriolari tutuyor...Memorialde 5 gune kadar getirdik ve sonuc negatifti...hep Antalya Tup Bebekte tutuyor
Gecen 10 haftalik bebegi kaybetttim, dusuk degildi...ama cok kanamadan dolayi beslenemedi ve dogal olarak oldu kurtaj yaptik...4 ay sonra 5 deneme yapacaz..
4 denemede 2 defa tuttu..sperm bozuklulukla alakasi yok bence genetigi arastirin

canım çok geçmiş olsun sanda..........sen bi kez hamile kalmayı degil iki kez başarmışsın.......Allahın izniyle senin olur inşaallah................
genetik hallediliyo demişsin bu nasıl nerde yapılıyo lütfen biraz anlat..............:a015:

nzmyhn arkadaşım, azracımın da dediği gibi bu kadar karamsar olma lütfen, gerçi hepimiz bazı zamanlar dibe vuruyoruz haklısın ama sıyrılmamız lazım bu fikirlerden canım, sürekli 0 gören sen değilsin meraklanma, nefret ediyorum o sıfırlardan ve idrar testindeki tek çizgilerden ama onlar bizi çok seviyo :)
azracım gerçekten de hastanelere çalısıyoruz ve daha ne kadar devam edecek onu bilmiyoruz, kiracılık çok zor, küçücük bi ev alalım diyoruz krediyle ama cesaret edemiyoruz çünkü bebek borçları ne zaman bitecek, daha ne kadar devam edecek bu durum onu bilmiyoruz ki, milyarlar kanatlanıp uçuyo malum havalara :)

nzmyhn arkadaşım, azracımın da dediği gibi bu kadar karamsar olma lütfen, gerçi hepimiz bazı zamanlar dibe vuruyoruz haklısın ama sıyrılmamız lazım bu fikirlerden canım, sürekli 0 gören sen değilsin meraklanma, nefret ediyorum o sıfırlardan ve idrar testindeki tek çizgilerden ama onlar bizi çok seviyo :)
azracım gerçekten de hastanelere çalısıyoruz ve daha ne kadar devam edecek onu bilmiyoruz, kiracılık çok zor, küçücük bi ev alalım diyoruz krediyle ama cesaret edemiyoruz çünkü bebek borçları ne zaman bitecek, daha ne kadar devam edecek bu durum onu bilmiyoruz ki, milyarlar kanatlanıp uçuyo malum havalara :)

canimcim bazen bu cocuk tutkusu insanin kafasina 100 metreden dusen kaya gibi dusuyo...dunyanin en tahlisiz en zavalli insani gibi hissediyorum ,bazende bu tutku cok anlamsiz geliyo rabbim can sagligi versin bi insanin hayatindan sagligindan daha degerli diil diyorum(not: laf aramizda depresyon belirtisi de olabilir :1: dengesiz dengesiz )

kayin validemde her zaman soyluyo paranizi biriktrin yatirim yapin,bu devirde cocuk bakmak kolay diil falan falan ama durup soyle bi dusundugumde yaslaninca yanimda kimse olmicaksa,bayramlarda gelip bizi ziyaret edecek canimizdan parcalar olmayacaksa,yapayanliz oleceksek napim evi ,arabayi,parayi...puffff ve azra yine piskopata baglar laelaelaelaelae ...yine soyluyorum kimse ,yada hic bi sey eslerimizden ve canimizdan daha degerli diil...rabbim koca bebeklerimizi bize bagislasin :icecream:

Back