Guzellikvebirece Güzellik Youtuberı Kayıtlı Üye 5 Kasım 2014 49 30 32 26 Mart 2015 Konu Sahibi Guzellikvebirece #1 Herkesin kolaylıkla yapabileceği günlük göz makyajı videomu umarım beğenirsiniz
Esra2234 Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Eylül 2013 361 236 34 27 Mart 2015 Konu Sahibi Guzellikvebirece #2 cok dogal bi makyaj oldu bence tam gunluk kullanıma uygun cok begendim ellerine saglık tatlımm
Guzellikvebirece Güzellik Youtuberı Kayıtlı Üye 5 Kasım 2014 49 30 32 29 Mart 2015 Konu Sahibi Guzellikvebirece #3 Çok teşekkür ederim :) Günlük makyaj için bence de en güzeli doğal makyaj. Çabucak yapılabilenler ise en sevdiklerim!
Çok teşekkür ederim :) Günlük makyaj için bence de en güzeli doğal makyaj. Çabucak yapılabilenler ise en sevdiklerim!
gamzelita Karma Astrolog Kayıtlı Üye 25 Aralık 2014 1.242 1.113 2 Nisan 2015 Konu Sahibi Guzellikvebirece #4 Siz makyajsiz da bence cok guzelsiniz, makyaj da oldukca guzel olmus:) Fondoten olarak ne kullandığınızı öğrenebilir miyim?
Siz makyajsiz da bence cok guzelsiniz, makyaj da oldukca guzel olmus:) Fondoten olarak ne kullandığınızı öğrenebilir miyim?
Guzellikvebirece Güzellik Youtuberı Kayıtlı Üye 5 Kasım 2014 49 30 32 10 Nisan 2015 Konu Sahibi Guzellikvebirece #5 gamzelita .!.: Siz makyajsiz da bence cok guzelsiniz, makyaj da oldukca guzel olmus:) Fondoten olarak ne kullandığınızı öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Öncelikle çok teşekkür ederim Fondöten olarak Maybelline Dream Pure BB Krem'in Light olanını kullandım. Oldukça hafifi formüllü ve mat olduğu için ben çok beğeniyorum. Özellikle yağlı ciltler için süper
gamzelita .!.: Siz makyajsiz da bence cok guzelsiniz, makyaj da oldukca guzel olmus:) Fondoten olarak ne kullandığınızı öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Öncelikle çok teşekkür ederim Fondöten olarak Maybelline Dream Pure BB Krem'in Light olanını kullandım. Oldukça hafifi formüllü ve mat olduğu için ben çok beğeniyorum. Özellikle yağlı ciltler için süper