3.cocuk ve kurtaj

teee allahımmm gene gelmişsin ne diyim.bu konuda kim kadınlar evlenmesin dedi?kim çocuk sahibi olmasın dedi?

karşı komşumun 2 çocuğu var yakında profesör olacak bir üniversitede.sen de çocuk yok.bu zamana kadar aldığın eğitimleri diplomaları kariyeri merak ettim ferhans.niye insanların hayatlarından memnun olabileceğini bir türlü kabullenemiyorsun?

Eee memnunuz demiyorlar ki işte.millete ben yaptim sen yapma diye tavsiye vermeye çalışıyorlar onu diyorum.

Eee memnunuz demiyorlar ki işte.millete ben yaptim sen yapma diye tavsiye vermeye çalışıyorlar onu diyorum.
çocuk bakması büyütmesi zor.hakkıyla bakabileceğini düşünenler yapsın deniyorrrrrr.bakabilecekse isterse 4 tane yapsın bile dendiiiiiiiiii.kısmetse sen kaç tane yapmayı düşünüyorsun?

Sen onu bırak şimdi. Kadının biri 12 kere kürtaj olmuş. Düşünebiliyor musun? 12. On iki.
bir kadın neden aylardır başkalarının hamileliklerine cinsel hayatına doğumlarına çocuklarına bu kadar takıntılı olur aklım almıyor.ben bekarken zerre ilgilenmezdim.

O canın suçu yok aldırmayın.Ben 3.cocugumu aldırmayi çok düşündüm.Sizin gibi yapamam bakamam zorlanırim zaten boşanma evresindeyim diyordum ama yapamadım.Sukur ki yapmamisim büyüyorlar.Beni o zamanlar bıkkınlıktan ağlatan şeyler şimdi güldürüyor.

Ne demeye çalışıyorsun hiç anlaşılmıyor. Ne içtiysen bana da ver dicem de bebek emziriyorum kullanamam

Ben tavsiye vereceğim tabi şu an bebeğim var.
Allah'a şükür ikinci çocuğuma istediğim zaman sahip oldum. Kaza falan değildi.
Bu da çok zorlanacağını belirtmeyeceğim anlamına gelmez.
Halden anlarım, büyük konuşmam, ama tedbir almalıydın derim. Daha ne?

Ben onun ne demek istediğini bile anlayamadım uykusuzum

Galiba bütün bebeklerin kazayla istemeden olduğunu falan sanıyor abla
O daha kendisi neyi savunuyor bilmiyor.. elinden gelse birini yatirip hamile kalacak ve boy boy doguracak ama.. iste…herifler akilli

Son düzenleme:
Öyle deme fesang millet çatır çatır doğruyordu o yıllarda,geçim daha kolaydı.
O yıllar dediğin de bile insanlar eğleniyordu,sende soktun toprağa attın üzerlerine şimdi.
İmkanı olan yapsın diyoruz,yoksa çocuk sayısı bizi ilgilnemdrmez ki.
Çocuğa bir şeyler verebileceksen doğuracan,yoksa doğurup sokağa salmak annelik değildir.

Geçen pazarda bile erkek çorabına 45 lira dediler yok artık dedim.
Bu ne böylesadece çorap yani,daha bunun neleri var.
Sorsan hayat güzel ekonomi uçuyor diyor dayılar,en son ne zaman pirzola yedin diye sorsan ağzını açamaz hanzolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…