• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 çocuk annesiyim

• Konu Sahibi Konu Sahibi Dru99
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Dru99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2018
27
-3
86
28
Evet hanımlar 3 cocuk annesiyim sevgilim var hiç evlilik yapmamış üniversite de okuyor benimle evlenmek istiyor tabi bende öyle ama annesi onlar karşı çıkıyor 2. Evliliğim olucak ama beni yargılıyorlar tabi bu yandan haklılar ama birbirimizi çok seviyoruz ve herşeyi birlikte yenebiliyoruz ama bize engel olmaya çalışıyorlar benim ailemden sıkıntım yok ama sevgilimin tarafı beni istemiyor . Çok şey yaşadık ama hep ön yargıyla geliyorlar ne yapabilirim nasıl devam ettirebilirim beni tehdit ediyorlar ama ben vazgeçmicem ne yapabiliriz

Toplum acisindan zor bir durum ama iki birey isteyip birbierinin herseyini kabullenmisse kimse karismasin yahu sizde sevgilinjzi cok iyi taniyin 3 cocuk sorumlulugu agir gelmesin sonra

Tanıyorum 1 buçuk senedir hayatımda ama engeller çıkarıyorlar ailesi ağır laflar kullanıyorlar . Çocuklarım için çokmucadele ediyor çok seviyor cocuklarimda seviyor ama nasıl olucak bilmiyorum

İyi düşünmenizde fayda var çocuklarınız sizinlemi beraber, aranızda yaş farkı vardır sanırım. Çocuklarınız umarım mağdur olmaz bu aşk uğruna.

Çocuklarım benimle birlikte hepte böyle olucak asla onları bırakmam şuana kadar çocuklar açısından birşeyini görmedim ama hisseder veya duyar öğrenirsem emin olun çocuklarımı değil sevgilimi bırakırım .

Aranızda yaş farkı var mı? Sevgiliniz öğrenciymiş daha neden bu acele?

Ya boşver 3 çocukla hemde çalişmayan bir adamla.aileside istemiyormuş hiç huzurlu bi hayat değil.ağrisiz başini ağritma ayrica birini tanidim demek için 1-2 yil ne ki.

Hic evlenmemis bi adam 3 cocugun sorumlulugunu alamaz.alirim desede inanma.insan yeri geliyo kendi cocuguna dayanamiyodur ki bu baskasinin cocuklari.bisey dese cocuklarina zoruna gitmicekmi?

3 çocuk sorumluluğu falan asla ilk kriterim olmazdı benim. Adama nasıl güveneceksiniz? 1 değil 2 değil 3 çocuk. İstismar olayları kaynıyor her yerde. Cinsiyet ayrımıda yok. Asla riske değmez. Ailesininde onayı yokmuş zaten, boşuna kendinizi harap etmeyin.

Bakarım ederim der,yarın vazgeçer. Sevgililik gibi değil gerçek hayat. Aynı evde yaşarken 10 gözünüz olması lazım.

Ailesinin kabul etmesi de zor. Yeniden çocuklarınız olursa yine zor.

Bekleyin derim, hemen evlilik düşünmeyin. Yeniden üzmesin sizi kimse.

Aaaaa bide bu çocuk istismarcilari var.bir anlik aşk elektrik için değmez çocuklarinin psikolojisini bozduğuna.

Kadın ya da erkek farketmez 3 çocuğun sorumluluğunu kaldırmak cidden güç olabilir.
Üniversite öğrencisi olduğuna göre yaşı da küçüktür, erkekler zaten geç olgunlaşıyorlar, böyle bir sorumluluğun altından ezilebilir.
Sevgi yoğunluğundan dolayı gerçekleri göremiyorsunuzdur ama aynı çatı altına girince iş değişir.

3 çocuğum olsa üniversite okuyan genç bir delikanlıya güvenemezdim neler görüyoruz haberlerde

Peki hala evliyken bunları düşünmeniz ? Yazık

Asla olacak iş değil. Vazgeç.Yazık etme çocuklarına. Sana bişey olmaz, olan çocuklara olur.

Bu ne ya boşanmadan hhamile bile kalmişsin nerde ahlaki degerler.yazik çocuklara bu ne uçkur düşkünlüğü.midem bulandi.allah o sabileri korusun

Evet hanımlar 3 cocuk annesiyim sevgilim var hiç evlilik yapmamış üniversite de okuyor benimle evlenmek istiyor tabi bende öyle ama annesi onlar karşı çıkıyor 2. Evliliğim olucak ama beni yargılıyorlar tabi bu yandan haklılar ama birbirimizi çok seviyoruz ve herşeyi birlikte yenebiliyoruz ama bize engel olmaya çalışıyorlar benim ailemden sıkıntım yok ama sevgilimin tarafı beni istemiyor . Çok şey yaşadık ama hep ön yargıyla geliyorlar ne yapabilirim nasıl devam ettirebilirim beni tehdit ediyorlar ama ben vazgeçmicem ne yapabiliriz

Evlenirseniz 4 çocuk annesi olacaksınız bunu unutmayın.

Back