- 30 Ağustos 2013
- 2.101
- 7.332
- Konu Sahibi bashak0909
Oncelikle ogretmeninizle bi gorusun olmazsa ilce milli egitime bizzat gidin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim bilmiyordum sağolunDun belediye de isim vardi gitmistim, orada tablet almak icin basvuru burosu vardi belediyeye gidip bi sorun isterseniz
Teşekkür ederimBulunduğunuz ilin milli eğitim bakanlığına başvuru yapın. Bir yakınım oradan başvuru yaptığını belirtmişti.
Alamayacağız o zamanOkullar Eba'ya hiç giremeyen çocuklar üzerinden oluşturdu listeleri.
Yani çocuk bir kez bile girdiyse o listeye alınmadı.
O öğrencileri arayıp sebep sorduk ve raporları yolladık detaylıca.
Ayıptır hakka girmektir yaBöyle aç gözlü insanlara sinir oluyorum.
Gerçekten mi ben cok şaşırıyorum , utanmiyorlarda demek kiAma bizler tanıyoruz aileleri. Herkesi tahlil etmeye çalışıyoruz. Ama öğrencilere sorup idareye bildireli de çok oldu.
Benim iki Veli çıktı öyle. Çok iyi durumları ama devlet dağıtıyormuş bizi de yazın dedi. Tabi yazmadık. Kendisi istese 10 tane tablet alır. Ama bedava olunca tatlı geliyor.
Direkt cimere yazın daha kısa sürede sonuç alırsınız.Merhaba öncelikle siteyi daha tam ogrenemedim.Bir kusurum olursa affola.
Üç çocuk annesi bir kadınım.Pandemi yüzünden birçok insan gibi bizde ekonomik olarak çökmüş durumdayız.Uc yavrumun ucude okula gidiyor.Uzaktan eğitim için benim telefonum babalarının telefonu kullanılıyor.Baba çalışıyor evde yok bitek benim telefonumla üçü eğitimlere devam etmeye çalışıyorlar ve bu mümkün değil.Sizden ricam kullanmadığıniz bilgisayariniz varsa yardımcı olabilir misiniz?
Yok hiç utanmıyorlarGerçekten mi ben cok şaşırıyorum , utanmiyorlarda demek ki