- 9 Haziran 2016
- 1.466
- 501
- 30
-
- Konu Sahibi bebegimveben07
Vallahi canım 19 haftalık hamileyim. İlk günden beri türkiyede gitmediğim yer kalmadı. Allahın izniyle hiç bişeycik olmaz. Uzatabilirsen ayaklarını uzat. Dik otutmamaya çalış. Arada bi durun biraz yürüyün. Gün gece 5 saatlik uçak yolculuğu yaptım ödemden başka bi sıkınyım yok şükürler olsun. Stres yapmaKizlar merhaba..14 hafta 4 gunluk hamileyim..Yarin ins yolculuk var.8 saatlik bir yol kendi aracimizla gidicez..Ananem baya rahatsiz gidip gormek helallesmek istiyoruz..doktorum 2 saatte bir mola vrrerek gidin dedi yine de tedirginim ins bir sorun olmaz tavsiyeniz nedir? gebelikte yolculuk bebegime zarar verrmi
canim cok hakliisn yolculuk bitti cok sukur sorunsuz gecti dedigin gbi on koltugu yatirip ayaklarimi uzattim bugun kontrole gittim bebis gayet iyu dedi doktor.. ayrica hava degisimi de iyi geldi bence :)Vallahi canım 19 haftalık hamileyim. İlk günden beri türkiyede gitmediğim yer kalmadı. Allahın izniyle hiç bişeycik olmaz. Uzatabilirsen ayaklarını uzat. Dik otutmamaya çalış. Arada bi durun biraz yürüyün. Gün gece 5 saatlik uçak yolculuğu yaptım ödemden başka bi sıkınyım yok şükürler olsun. Stres yapma
Kizlar merhaba..14 hafta 4 gunluk hamileyim..Yarin ins yolculuk var.8 saatlik bir yol kendi aracimizla gidicez..Ananem baya rahatsiz gidip gormek helallesmek istiyoruz..doktorum 2 saatte bir mola vrrerek gidin dedi yine de tedirginim ins bir sorun olmaz tavsiyeniz nedir? gebelikte yolculuk bebegime zarar verrmi
dediklerinizde cok haklisiniz eger dusuk yapiliyorsa muhakkak bebekteki kromozom bozuklugu vs den yoksa bana da doktorum dusecek bebek hastaneye bile yatsan duser dedi cunku vucut kabullenmiyor disari atiyor dedi ama dusmeyecek bebekler bi sekilde dusmuyor dedi dun gittim kontrole sikinti yok ins sizdede sikinti olmaz icinizi ferah tutunBen bi dusuk yaptim yolculukta. Ancak simdiki doktorum cok iyi bir doktor, riskli gebelikte uzman. Bana en son yolculugun dusukle pek ilgili olmadigini, eger dusuk olacaksa engellemenin herhangi bir yolu olmadigini, dusuk tehlikesinde kullanilan progestan in bile kanitlanmis bir etkisi olmadigini ifade etmisti. Ben de su anda yolculuk yapiyorum ne yazik ki, isim dolayisiyla. Uc belki de dort hafta sonu git gel yapmis olacagim. Kendi aracimla gelip otobusle donuyorum, kendi aracimla geldigimizde mola veriyoruz, yuruyus yapiyorum.
İlla gitmeniz gerekiyorsa tavsiyem doktorunuzun onerilerini dinlenemeniz ve hareketsiz kalmamaya ozen gostermeniz yonunde olur.
Duzenleme: yolculugu yapmissiniz, cok gecmis olsun. Olumsuzluk olmamasina sevindim.
Benimde 5. Ayimda umreye gitme durumum problem yasar miyim acaba gitmekte istiyorum
Icini ferah tut bol su iç. Ben de tam 3,5 aylıkken 10 saatlik yolculuk yaptım.emniyet kemeriyle karnının arasına küçük bir yastık koy mutlaka.ani frende korur seniKizlar merhaba..14 hafta 4 gunluk hamileyim..Yarin ins yolculuk var.8 saatlik bir yol kendi aracimizla gidicez..Ananem baya rahatsiz gidip gormek helallesmek istiyoruz..doktorum 2 saatte bir mola vrrerek gidin dedi yine de tedirginim ins bir sorun olmaz tavsiyeniz nedir? gebelikte yolculuk bebegime zarar verrmi
2 haftalin hamileymisim haberim yok 20 saatlik yola gittik kendi arabamizla... izinde deli gibi valiz tasi yorgan yastik indir kaldi... izin dönüsü 5 haftalik hamileyim. Artik ögrendik.. 20 saati aynen arabayla geri geldik... ama 2-3 saatte bi 10 dakika yürüyük... 16 haftalikken 6 saatlik yola gittik 3 saat sonra durup 15 dakika yürüyük.. sonra vardik zaten... 3 gün sonra ayni yolu geri... riskli bi hamileliginiz yoksa tedirgin olacak bisey de yok.. birakin bebeginiz simdiden gitsin heryere. Siz kendinizi kasmayin rahat olun tadini cikarin...
18 haftaligiz simdi hamd olsun hersey yolunda. Ocak sonu subat basinda 10 gün dubai ye tatile gitmeyi planliyoruz insallah 2 kisilik hayata veda 3 kisilige merhaba tatili :)
İlk aylarında da yaptın mı cnm?Ben su beş aydir defalarca hem uçak hem araba yolculuğu yaptım ve yapmaya devam ediyoruz eşimin işi gereği. Korkma canim.
Evet ilk aylardan itibaren su ana kadar ve daha da devam edecek sanırım.İlk aylarında da yaptın mı cnm?
Anladım canım Yok ya bence de pozitif düşünmekte fayda var bebiş için anı 2 aylıkken iş gezisi de olsa gezmeye başlıycak :)Evet ilk aylardan itibaren su ana kadar ve daha da devam edecek sanırım.
Evet Bencede önemli bir sorun yoksa yolculuğun zararı olduğunu düşünmüyorum :)Anladım canım Yok ya bence de pozitif düşünmekte fayda var bebiş için anı 2 aylıkken iş gezisi de olsa gezmeye başlıycak :)