- 11 Kasım 2016
- 77
- 58
- 32
-
- Konu Sahibi bebegimveben07
canim bende gittim iki sefer mecburen .ben yaptığımı anlatayim sana .2 satte bir mola verip 15 dk yuruyorsun hatta mumkunde 4. saatin sonunda biraz daha fazla yuruyebilirsin bol bol su tuketiyorsun birde oturtugun yerde bcaklarini one dogru uzatip geriyorsun ve bileklerini saga sola hareket ettirip parmaklarini acip kapatiyorsun ben oyle yaptim cok sukur bir sikinti yasamadim sende oyle yapabilirsin ama doktorunla.konusmadan gitme sakin ben ince onla konusmustumKizlar merhaba..14 hafta 4 gunluk hamileyim..Yarin ins yolculuk var.8 saatlik bir yol kendi aracimizla gidicez..Ananem baya rahatsiz gidip gormek helallesmek istiyoruz..doktorum 2 saatte bir mola vrrerek gidin dedi yine de tedirginim ins bir sorun olmaz tavsiyeniz nedir? gebelikte yolculuk bebegime zarar verrmi
Kizlar merhaba..14 hafta 4 gunluk hamileyim..Yarin ins yolculuk var.8 saatlik bir yol kendi aracimizla gidicez..Ananem baya rahatsiz gidip gormek helallesmek istiyoruz..doktorum 2 saatte bir mola vrrerek gidin dedi yine de tedirginim ins bir sorun olmaz tavsiyeniz nedir? gebelikte yolculuk bebegime zarar verrmi
Ben de ayni haftalarda 4-5 saat otobüs ardından 1 saat uçak yolculuğu yaptım. 15 gün sonra dönüşte yine aynı yolculuğu yaptım. Çok şükür bir şey olmadı ama çok yoruldum sadece. Belinin altına yastık koy ve ayaklarını uzat yukarı doğru. Eğer riskli bir gebelik değilse bir şey olmaz Allah'ın izniyle.Kizlar merhaba..14 hafta 4 gunluk hamileyim..Yarin ins yolculuk var.8 saatlik bir yol kendi aracimizla gidicez..Ananem baya rahatsiz gidip gormek helallesmek istiyoruz..doktorum 2 saatte bir mola vrrerek gidin dedi yine de tedirginim ins bir sorun olmaz tavsiyeniz nedir? gebelikte yolculuk bebegime zarar verrmi
canim ben 25 de yolculuk yaptim, eger problemli bi gebelik degilse hicbir sorun olmazKizlar merhaba..14 hafta 4 gunluk hamileyim..Yarin ins yolculuk var.8 saatlik bir yol kendi aracimizla gidicez..Ananem baya rahatsiz gidip gormek helallesmek istiyoruz..doktorum 2 saatte bir mola vrrerek gidin dedi yine de tedirginim ins bir sorun olmaz tavsiyeniz nedir? gebelikte yolculuk bebegime zarar verrmi
aynen bugun kontorele gittim canim bebis gayet iyi:) doktorum yakisikli bir oglumuz geliyor hayrli olsn dedi:)4 haftalık hamile iken tatile gittik, dr'um hicbir riskin yok demisti. Ucakla gittik geldik, su kaydıraklarına bile bindimHerhangi bir tehlike yok diyorsa Dr'unuz hic sorun olmaz.
Ne mutlu, Hayırlı Olsun Insallah! Biz henüz göstermiyoruz, merak icinde annesini kıvrandırmak hosuna gidiyor bizimkinin :))))aynen bugun kontorele gittim canim bebis gayet iyi:) doktorum yakisikli bir oglumuz geliyor hayrli olsn dedi:)
:) bizimkide oyleydi belli bir aya gelince kipir kipir oluyorlar ins sizde ogrenirsiniz yakin zamanda :)Ne mutlu, Hayırlı Olsun Insallah! Biz henüz göstermiyoruz, merak icinde annesini kıvrandırmak hosuna gidiyor bizimkinin :))))