canim burnuna bayildim bende gidicem yaza görüsmeye almanyadan ama nasil yaparim bilmiyorum mail attim cevap bekliyorum 2 hafta öyle bantla vs durmak mumkun degil özelliklede kirsal bi kasabada duracagim icin ailemle.bana 7 gunde tamamen acilmasi gereken bir ameliyat uygulamasini istedim..valla cok begendim harika burnun var.gecmis olsun.
yivrimmmm ne kadan mikemmelsinnn sen
Bayılıyorum senin burnuna yaa :) Çok güzel özellikle kavisi tam istediğim gibi :) Kusursuz yani :) Yüzüne de çok yakışmış e daha ne olsunİnşallah herkesin ameliyat sonucu böyle başarılı olur.
canım burnunuda senide beğenen biriyim biliyorsun :)) ama olumsuz birşey diyeceğim ve sakın kızma bence o saç hiç güzel durmuyor daha doğal makyajlarda yapsan harika olucaksin eminim :)) sadece öneri mucux hayatım :)
ben senin burnunu yerimm hazır alçıdayken bakim burnuna bol bol öle şekil alsınmaşallah süphanallah amann yaa asıl stres şimdi başlıcak ay aman burnuma bişi olmasın diye ha bire endişe pff xD
maşallahhh maşallahh vallahi harikaa bende böyle istiyorummmmmmm darısı başıma inşşş =)))
Açelyacım çok güzel canım rewsimlerin ve burnun.Hep böyle güle güle kullan Canım.Çok güzel ya gerçekten.
yerim seni de hele:) yok delimisin ben hic kizmam meraklanma rahat ol valla bak:)) nasil yapim sacimi sence bende degismeyi dusunuyom ama hangi renk ucuk bi renk bakicam:)) ama sen modelinimi diyon canisi yoksa renginimi mucuks:))
ben rengini diyorum hayatım rengini biraz daha açsan varyaa fıstık gibi olacannn :) yani şöyle güzel bi kumral kız olsann erkeklerin başını döndürürsün :)
canimsin...insallah seninde senin tam istedigin bi burun cikar ortaya....ama cikicak hissediyom:) mucuks...efet asil is ameliyatdan sonra düsüyor:)) haaa bu arada cok nazli birisi olup cikicaksin benden sölemesi:))) ebn hastanedeyken anneme ve babama ikide bir hadi yanamdan öpün bak yyatakdayim ben ameliyat oldum diye hergun natz yapiodum ...gerci o huy kalici kaldi sanirim:)))
ahanda ben ve burnusum gene huzurlanizda kizlarrrrrrrr:) yorumlarr please...
sorma ben naz yapmadan annem gece gündüz nazlattı pek bi ilgi alaka gördüm hehe D: dün gece çok baktım aynada sanırım istediğim gibi olmicek gibi geliyo ne bilim