açelyam çok harika burnuşun yaa o ilk tasarım resminle alaksı yok saç rengin falan da çok güsel olmuş snazar değmesin inş büyük değişim olmuş
cnm harika yaa nazar değmesin inş benim de yıllardır psikolojim bozuk bu burun yüzünden çok takıyorum elim burnunmda devamlı burnum yüzünden kendime güvenim az çalışamıyorum bile sürekli mutsuzum sanıyorum herkes arkamdan bişi diyor burnum hakkında iyice eve kapandım cesaretim de yok açıkcası çok korkuyorum narkozdan ama burnuma çok kafa takıyorumcanimsin bitanem ..zaten o tasarim benim ameliyat oldugum doktorun tasarimi deildi..saolasin bitanem ALLAH cümlemizi nazarlardan saklasin mucuks...
canimsin bitanem ..zaten o tasarim benim ameliyat oldugum doktorun tasarimi deildi..saolasin bitanem ALLAH cümlemizi nazarlardan saklasin mucuks...
çok güzel olmuş canım burnun, resmen 10 yaş gençleşmişsin çok cici olmuşsun çok güzel olmuşsun
harika görüyosun:))) minik..doğal...çok düzgün..çok güzel:))) mutlu..keyifli günlerde kullan burnuşunu tatlım:))
cnm harika yaa nazar değmesin inş benim de yıllardır psikolojim bozuk bu burun yüzünden çok takıyorum elim burnunmda devamlı burnum yüzünden kendime güvenim az çalışamıyorum bile sürekli mutsuzum sanıyorum herkes arkamdan bişi diyor burnum hakkında iyice eve kapandım cesaretim de yok açıkcası çok korkuyorum narkozdan ama burnuma çok kafa takıyorumhep güven eksikliği insanların arasına katılamıyorum kendimi çok çirkin görüyorum hep offfffffffff
slm burnunuzu çok yakışmış güzel de olmuş. ama benim merak ettiğim sorun şu. ben doğal bir burun istiyorum. yanlış anlama ama seninki önden sanki biraz estetik olduğu belli. ya da fotodan öyle geldi bana. sormak istetiğim şu kimse sana burnun estetik mi diye soruyo mu? yani aslında emre ilhanın acaba burunları genelde çok güzel ve estetikli gibi duran burunlar mı bunu merak ediyorum ona göre revizyon olücam da .. teşekkürler
profilden süper yaaa =) çok tatlı
Sağlıkla kullan çok güzel olmuş:)
süpper görünüyo bayıldım.cesaretimi toplayabilirsem darısı bana...
Merhaba, ben gayet beğendim. Benim estetik olmuş ya da olmamış görünme gaygım yok. öenmli olan okka gibi ve güzel durması. Emre İlhan'ın referasnlarına bakınca da gayet başarılı ameliyatlar görüyorum.
Geçmiş olsun. Yaptırmış hem kurtarmışsın hem de güzel bir burun olmuş..