- 23 Mart 2010
- 694
- 5
- 42
süper canımmm çok başarılı.gerçekten de 10 yaş gençleştirmiş.iiki ameliyat olmuşsun yaa
tsk ederim canisi..seninkiside cok guzel sirin.....iyikide olmusum dimi...:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
süper canımmm çok başarılı.gerçekten de 10 yaş gençleştirmiş.iiki ameliyat olmuşsun yaa
Çok güzel olmuş maşallah. Tam da benim istediğim burun küçük, zarif ama ben böyle bi buruna sahip olamadım. Profilden iğrenç görünüyor. Senin profil mükemmel olmuş. Bence profil çok önemli çünkü en fazla profilden görünüyoruz. Güle güle sağlıcakla kullan.
tsk ederim canisi..seninkiside cok guzel sirin.....iyikide olmusum dimi...:)
sağol canım benim ...
ayy kesinlikleee geç bile kalmışsınnn hayatımmmm
sorma yaaa:)) en guzelide daha genc gösteriyor olma simdik:)kimse 28 olduma inanmiyor:)))
valla haklılar çok güzel maşallahhhh
burnusun yakismis canim insallah gule gule kullanirsin bir sorun cikmadan
saol tsk ederim prensesim mucuks:))):82:
iyiki olmusun acelyam seni cok degistirmis genclestirmis güzellestirmis yeni burnun güle güle kullan emi .. cok hosuma gitti 1 ay sonra benimde ameliyat var insallah sonuc bendede iyi olur
iyiki olmusun acelyam seni cok degistirmis genclestirmis güzellestirmis yeni burnun güle güle kullan emi .. cok hosuma gitti 1 ay sonra benimde ameliyat var insallah sonuc bendede iyi olur
GERCEKTEN bambaska biri oldun acelyam :82: darısı bizim başımıza... selayhus sanada artık gaz vermeye destege baslarız.yaklasıyor amelıyatın hadıbakalım hayırlısı :97:
ben alçılıyken görmüştüm açelyamı ama o zman bile çok hoştu
tsk ederim balim.....alciliyken görmüsmüydün beni:))
Bİ ben göremedimm seniiii öyle hani bana mail atıcaktım karma resımlerınden :S bana diosun ama ben kırcam senin baccanı
oyy oyyy kiyamam sana :)) yollarim valla kafa kalmiyoki bende:) yolliyim canin saolsun ne demek:) ama aksama yollarim okisss:84: