3 bucuk aylik burnusum..( resimli) yorum kizlar...

Çok güzel olmuş maşallah. Tam da benim istediğim burun küçük, zarif ama ben böyle bi buruna sahip olamadım. Profilden iğrenç görünüyor. Senin profil mükemmel olmuş. Bence profil çok önemli çünkü en fazla profilden görünüyoruz. Güle güle sağlıcakla kullan.

canimsin...cok cok tsk ederim böy<le seyleri duyunca dahada mutlu oluyom ben.... seninkisini neden begenmiyon arki teklifi gönderdim kabul et:)

iyiki olmusun acelyam seni cok degistirmis genclestirmis güzellestirmis yeni burnun güle güle kullan emi .. cok hosuma gitti 1 ay sonra benimde ameliyat var insallah sonuc bendede iyi olur

iyiki olmusun acelyam seni cok degistirmis genclestirmis güzellestirmis yeni burnun güle güle kullan emi .. cok hosuma gitti 1 ay sonra benimde ameliyat var insallah sonuc bendede iyi olur

GERCEKTEN bambaska biri oldun acelyam :82: darısı bizim başımıza... selayhus sanada artık gaz vermeye destege baslarız.yaklasıyor amelıyatın :KK64: hadıbakalım hayırlısı :97:

canimsinn cok tsk ederim arkim benim...seni ben ameliyat olmadan önce takip ediyodum yazilarini zaten...demek karar verdin ameliyat olmaya darisi basina bebegim cok sevindim...inanki cok cok guzel bir duygu yaa....ALLAH yardimcin olsunn dualarimiz seninle cok sevindim emeinimki seninkide guzel olucak vede ben de sana yoruim yazacagim...geliosmelerini takip edicegim mucuks:):92:

GERCEKTEN bambaska biri oldun acelyam :82: darısı bizim başımıza... selayhus sanada artık gaz vermeye destege baslarız.yaklasıyor amelıyatın :KK64: hadıbakalım hayırlısı :97:

saol canisi efet ya cok degisdim bu degisimdende oldukca memnunum cunki yasim daha genc gösterioo yuppppiiiiiiiii:) artik kasila kasila yolda yürüyebiliyorum :) efet selayhusda sira :) cok mutlu oldum yaaa: safak kac:???:KK36:

Bİ ben göremedimm seniiii öyle hani bana mail atıcaktım karma resımlerınden :S :KK50: bana diosun ama ben kırcam senin baccanı :KK60: :KK60:

oyy oyyy kiyamam sana :)) yollarim valla kafa kalmiyoki bende:) yolliyim canin saolsun ne demek:) ama aksama yollarim okisss:84:

vallahi süper olmuşş yaa acayip hoşş olmuşş:):) buarada resimlerime güzel yormların için teşekkür canoo sağlıklı günleer :KK8:

X