meraba bende sizin gibiyim ama bi farkla benim ikinci geliyo bende hiç beklemiyodum oğlum 2009 doğumlumayısta 4 gün alacak ama 3 yaşında deniliyo kayınvaidem hemen bakabilecekmisiniz borcunuz vardedi bütün sevincim heycanım kaçtı çok küçük daha dedi annemede sevindinmi dedim sevinmedimde üzülmedimde dedi anlıcanız oda beni bozdu bu dönemde insan gerçekten destek istiyor allahtan eşim sevindi ona tlfda söyledim akşam baklava falan almış pasta kutlama yaptık![]()
sizinde bebeişiniz hayırlı olsun...
dediğiniz gibi bende bu nedenlerle kimseye söylemek istemiyorum. onların ne dediği önemli olmayacak ama insanın morali bozuluyor işte ister istemez. kayınvalidem 2. ye bile bir sürü laf etti. buna yeni incilerde bulur.. zaten kötü olan psikolojimin hiç bozulmasını istemiyorum. eşimede söyleme dedim. annem zaten ileride bitane daha yaparsın bunları büyütte demişti. ama büyümediler ki daha. annem destek olur bişey demez ama onada söylemek istemiyorum.
üstelik hamile olduğumu öğrenmeden 2 gün önce yüksek meblada ev ve ihtiyaç kredisi çektik. Allahın takdiri işte. demekki böyle uygun gördü.