3 yaşında bir oğlum 1 yaşına girecek bir kızım var. "artık bunlar bana yeter Allah isteyene versin" derken hiç beklemez planlamazken öğrendim bugün tekrar hamile olduğumu. önce çok ağladım eşim şaştı kaldı "nasıl oldu" diye. mevsimsel bi gecikme sanmıştım ama hamileymişim. bütün gün ağladım. eşim teselli etti resmen. sonra bi şaşkınlık, tekrar yaşayacaklarımdan kaynaklı endişe korku... sonra "inş. sağlıklı sıhhatli olsunda hepsi geçer" demeler başladı. biraz önce kendimi isim ararken buldum.. insan gerçekten hamile olduğunu öğrenir öğrenmez anne oluyor. buna inandım.
hep korunuyorduk ama oldu diyenlere şaşardım. gerçekten oluyormuş. eşim korunuyordu. ikimizde istemiyorduk artık. 10 gün bekledik nasıl olsa olur diye bugün "10 gün oldu al bir tane test"dedim. testi yaparken bile " mevsimseldir ihtimal yok diyordum". resmen şok oldum.
çok karışık yazıyorum farkındayım ama şoktayım resmen. hiç hazır olmadığım bi anda geldi yeni bir melek.
inşallah bereketiyle neşesiyle sağlıklı olarak çıkıp gelir.
bana güzel bişeyler yazın ne olur....
hep korunuyorduk ama oldu diyenlere şaşardım. gerçekten oluyormuş. eşim korunuyordu. ikimizde istemiyorduk artık. 10 gün bekledik nasıl olsa olur diye bugün "10 gün oldu al bir tane test"dedim. testi yaparken bile " mevsimseldir ihtimal yok diyordum". resmen şok oldum.
çok karışık yazıyorum farkındayım ama şoktayım resmen. hiç hazır olmadığım bi anda geldi yeni bir melek.
inşallah bereketiyle neşesiyle sağlıklı olarak çıkıp gelir.
bana güzel bişeyler yazın ne olur....