• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3.BEBEĞİNİ İSTEYENLER KLÜBÜ

KAÇ ÇOCUĞUNUZ VAR.

• BİR ERKEK BİR KIZ

OY: 0 0,0%
  • İKİ KIZ

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    2

Whiteandblue

Kûn fe yekûn🙏
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2009
14.445
8.143
448
MERHABA ARKADAŞLAR. İKİ OĞLUM VAR 3. BEBEGIMIZI ISTIYORUZ. ASLINDA HIC PLANLARIMIZ ARASINDA YOKTU. 7 AY ONCE KURTAJ OLDUM SUPRIZ BIR BEBEGIMIZ OLDU AMA KALBI ATMIYORDU. BU BENI CK ETKILEMISTI VE 6 AY KRUNMA SURECINDEN SONRA TEKRAR BAŞLADIK. ARZUMUZ DILEGIMIZ BIR KIZ BEBEK. BUYUK OĞLUM 7 YAŞINDA VE HEP DUA EDIYOR BIR KIZ BEBEGIMIZ OLSUN DIYE. KUCUK OĞLUM 2 YAŞINDA.BELKI ZOR OLACAK AMA ESIM BUYUK YARDIMCIM VE ODA BENDE COCUKLARI COK SEVIYORUZ. ESIM KIZ COCUKLARINI COK SEVIYOR. INSALLAH RABBIM BIZE DE HAYIRLI SAGLIKLI BIR KIZ EVLAT NASIP EDER. RABBIM ONCE BEBEGI OLMAYAN KOLLARI DOLDURSUN.

BU AY ADETIN 12 GUNU BIR LEKELENME OLDU DR GITTIM ALTTAN USG ILE BAKTI KIST VS YOK TERTEMIZ DEDI. ARADA KASIK AGRIM OLUYOR. BAS AGRIM VAR HASTA GIBIYIM AMA SIDDETLI DEGIL. SUREKLI ESNEME MODUNDYIM. HEP SU ICMEK ISTIYORUM. ARADA GOGUSLERIM SIZLIYR. ADETIME 10 GUN VAR. KUCUK OGLUMDA 5 GUN KLA OGRENDIM. BAKALIM BU SEFER NE MACERALAR BENI BEKLIYOR. 2009 DAN BERI KK UYESIYIM ASLINDA ESKI UYELIGIMI KAYBETTIM. 2 OGLUMDA DA BURADA CK GUZEL PAYLASIMLAR YAPMIŞTIK. INSALAH BU SEFER DE KIZIM ICIN YAPMAK NASİP OLUR.

Benim bi arkadasiminda su an iki oglu var biri 6 biri 3 yasinda simdi oda 3. Yu dusunuyr zor olmazmi ki bnde ona nasil basedebilcn dedim cunju cocuklari hic anlasamyr
Ama soyle bi durumu var onun ikinci evliligi buyuk oglan ilk evliliktn kucugu ikinci yani anneler bir babalar ayri oda dyrki olursa iki kucuk olan anlasir diye kan bagindan dolayi cunku buyuk olan hic sevmiyr obur kardesini o arkadasimi hmn bu sayfaya ynlendryrm artk

benım ıkı oglum cok guzel anlasıyr. abımız cok sevıyor kardesını kardesını de onu. benbu sefer arası cok olsun ıstemıyorum. bırlıkte buyusunler ıstıyorum. bakalım hayırlısı olsun. ınsllah bu ay oluır olmazsa da onumuzdekı maclara bakıcaz

Back