- 30 Kasım 2015
- 28
- 11
- 88
- 44
- Konu Sahibi Blackrouge
Mehmet Arda adında bir oğlum Zeynep Ada adında bir kızım var . Şimdi 3. Bebeğime hamileyim ama isim konusunda çok kararsızım . Fikirlerinizi bekliyorum .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızınız çok zevkliymiş hepsi guzel isimler.İkra ismi de çok güzel.hepsi 8 yaşındaki kızımın tercihleri aslında ona bıraktık bu isimler çıktı ortaya . Umay Ece benim de hoşuma gidiyor teşekkürler
Eşimden yeni bir teklif geldi. Peki Ayşe Lina nasıl sizce?
Iki isim sevmem ama Ayşe ismini cok severim.Eşimden yeni bir teklif geldi. Peki Ayşe Lina nasıl sizce?
Hic uymuyor..Ne kadar zor Bebeğe isim bulmak(. Kızlar son defa fikir istiyorum. Baştan beri Umay ismi çok hoşuma gidiyordu aslında. Lina mira... VS isimler bana da çok yaygın geliyor. Babamız Ayşe istiyor nasılsa yanına Umay koysam diğer kardeşler gibi hem bir klasik isim hem bir de öz Türkçe isim olmuş olur. Hem de beğendiğim ismi koymuş olurum Ayşe Umay uyuyor mu sizce?
Onu da dusundum aslinda :))Umay Ayşe???![]()
Ne kadar zor Bebeğe isim bulmak(. Kızlar son defa fikir istiyorum. Baştan beri Umay ismi çok hoşuma gidiyordu aslında. Lina mira... VS isimler bana da çok yaygın geliyor. Babamız Ayşe istiyor nasılsa yanına Umay koysam diğer kardeşler gibi hem bir klasik isim hem bir de öz Türkçe isim olmuş olur. Hem de beğendiğim ismi koymuş olurum Ayşe Umay uyuyor mu sizce?