Doğuma Hazırlık 3. Bebeğime isim anketi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

3. Bebeğime isim anketi

• Arya Lina

OY: 17 37,8%
  • Umay Ece

OY: 15 33,3%
  • Masal Mira

OY: 7 15,6%
  • Masal Ece

OY: 8 17,8%

• Ankete Katılan
    45

Blackrouge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2015
28
11
88
44
Mehmet Arda adında bir oğlum Zeynep Ada adında bir kızım var . Şimdi 3. Bebeğime hamileyim ama isim konusunda çok kararsızım . Fikirlerinizi bekliyorum .

Umay Ece'yi seçtim. Diğerleri söyleniş bakımından fazla zorlama geldi bana. Umay Ece anlam bakımından da uyumlu, söyleniş bakımından da.

hepsi 8 yaşındaki kızımın tercihleri aslında ona bıraktık bu isimler çıktı ortaya . Umay Ece benim de hoşuma gidiyor teşekkürler

Teşekkürler. Arkadaşlarının kardeşlerinden sağdan soldan isimler duydukça bana geliyor cadı 😂

Arya Lina çok itici ve özenti...
Mehmet Arda, Zeynep Ada ve Arya Lina çok alakasız hem.

Mira kötü manalara da sahip. Hadis-i Şerifte kavga etmek, iki yüzlü olmak anlamıyla geçiyor.

Bir tek Ece'yi beğendim.

Kızının isimleri seçmiş olması çok sevimli, ama bence biraz daha araştırın. ;)

Eşimden yeni bir teklif geldi. Peki Ayşe Lina nasıl sizce?
Iki isim sevmem ama Ayşe ismini cok severim.
Annemin ismi olduğu için değil eski isimler cok hoşuma gidiyor ve yine annemin ismo olmasaydı kızıma ayşe isimini verebilirdim🤗

Ilk isim olarak Ayşe güzel bence de.
Lina ismini ise hiç sevmiyorum.

Ayşe Meva
Ayşe Neva
Ayşe Pelin
Ayşe Nida

Ayse ismini cok severim. Anlami da bir o kdr guzel. Ayrica kizimin ismi :) (Ayse Sare)
Ayse Meva da cok uyumlu ve guzel olmus..
Nida ismi de guzel..
Lina Lena Asel Arya Alya Mira dan da gına geldi.. Bir anda moda olup püff diye sönen isimlerden.. (Benim fikrim)
Bazi isimler ne kdr konulursa konulsun modasi gecmiyor. Bazilari da belli bir dönemi yansitiyor.. Örnegin, Ecrinler 10 yaslarinda, Derinler 7'lerde.. Sareler 3 yaslarinda gibi gibi :))

Ne kadar zor Bebeğe isim bulmak :((. Kızlar son defa fikir istiyorum. Baştan beri Umay ismi çok hoşuma gidiyordu aslında. Lina mira... VS isimler bana da çok yaygın geliyor. Babamız Ayşe istiyor nasılsa yanına Umay koysam diğer kardeşler gibi hem bir klasik isim hem bir de öz Türkçe isim olmuş olur. Hem de beğendiğim ismi koymuş olurum Ayşe Umay uyuyor mu sizce?

Ne kadar zor Bebeğe isim bulmak :KK43:(. Kızlar son defa fikir istiyorum. Baştan beri Umay ismi çok hoşuma gidiyordu aslında. Lina mira... VS isimler bana da çok yaygın geliyor. Babamız Ayşe istiyor nasılsa yanına Umay koysam diğer kardeşler gibi hem bir klasik isim hem bir de öz Türkçe isim olmuş olur. Hem de beğendiğim ismi koymuş olurum Ayşe Umay uyuyor mu sizce?
Hic uymuyor..
Sesli ile bitip sesli harf ile baslamasindan ötürü.. Umay da Ayse de güzel isimler ama yanyana gelince olmadi..

Ne kadar zor Bebeğe isim bulmak :KK43:(. Kızlar son defa fikir istiyorum. Baştan beri Umay ismi çok hoşuma gidiyordu aslında. Lina mira... VS isimler bana da çok yaygın geliyor. Babamız Ayşe istiyor nasılsa yanına Umay koysam diğer kardeşler gibi hem bir klasik isim hem bir de öz Türkçe isim olmuş olur. Hem de beğendiğim ismi koymuş olurum Ayşe Umay uyuyor mu sizce?

Bence bu çok güzel bir düşünce.
Ayşe Umay çok uyumlu olmasa da, kötü de değil bence.

Back
X