Yaşım 22,10 milyar öğrenim kredisi borcum var.
Babam 46 yaşında adam,bugüne kadar onun bu kadar borcu almamıştır.Okuyup meslek sahibi olabilmem için döktüğü paranın haddi hesabı yok.Dersaneler,kurslar,yol paraları vs.vs...
Ben mi ? Her ay 2 milyar alabilmek için sağlığımı hiçe sayarak deli gibi ders çalışıyorum.
Babamsa yıllardır fabrikada çalışan,yüzünü 2 saat gördüğüm cefakar bir adam.
Adalet mi ?Bilmiyorum,yaşıyordur umarım.
Hele dün gördüğüm 40 günlük bebek....Rabbime havale ediyorum.
Çünkü cennet ucuz değil.Cehennem de asla lüzumsuz değil.
geçen gün bir makyaj malzemesine gereğinden fazla para ödedim gaza gelip.Yok ya ne adaleti
Butun polisler dagitildi savcilar degisti kabune dagitildi
Erdogani ve oglunu korumak adina hersey yapildi
Peki ya dedigin gibi o bebek
Bir masum bebegi korumaya yetemedik
O kadar sarstiki o bebek ve annesi
Milyar dolarlar yetmezken bazilarina bazilari soguk yuzunden hayata veda eder
Bir yanda masum bir bebegini korumaya gucu yetemeyen bir anne
Diger yanda cocugum etkilenmesin diye timsah gozyasi doken sozum ona bir sarkici
Tiksiniyorum artik
O masum yavrunun hakkini gasp eden doyumsuzlar cehennem atesi ve iblisler heycanla sizi bekliyor
Yok ya ne adaleti
Butun polisler dagitildi savcilar degisti kabune dagitildi
Erdogani ve oglunu korumak adina hersey yapildi
Peki ya dedigin gibi o bebek
Bir masum bebegi korumaya yetemedik
O kadar sarstiki o bebek ve annesi
Milyar dolarlar yetmezken bazilarina bazilari soguk yuzunden hayata veda eder
Bir yanda masum bir bebegini korumaya gucu yetemeyen bir anne
Diger yanda cocugum etkilenmesin diye timsah gozyasi doken sozum ona bir sarkici
Tiksiniyorum artik
O masum yavrunun hakkini gasp eden doyumsuzlar cehennem atesi ve iblisler heycanla sizi bekliyor
geçen gün bir makyaj malzemesine gereğinden fazla para ödedim gaza gelip.
dışarı çıktığımda yırtık pantalonlu yaşlı bi adamla gözgöze geldim. o anki vicdan azabımı hiçbirşey anlatamaz.
peki bu insanlarda neden vicdanın v si yok anlayamıyorum.
Ve daha da acısı ne olacak ki dünyanın her yerinde insanlar ölüyor diye bir yorum dinledim tv'de.
Raporlar da hep bebeğin aleyhine.Soğuktan ölmemiş,normal ölümmüş.
İçişleri Bakanlığı görevinden dün istifa ederek ayrılan Muammer Güler'den gider ayak Gezi olayları konusunda çok tartışılan bir konuda itiraf geldi. Güler, bir soru önergesine verdiği yanıtta, müdahalelerde kullanılan TOMA'ların suyuna biber gazı konulduğunu açıkladı. TOMA'ların suyuna biber gazı konduğu, hurriyet.com.tr'nin haberiyle gündeme damgasını vurmuştu.
Gler: Gezi olaylarnda TOMA suyuna biber gaz koyduk - Hrriyet GNDEM
E biliyorduk zaten
geçen gün bir makyaj malzemesine gereğinden fazla para ödedim gaza gelip.
dışarı çıktığımda yırtık pantalonlu yaşlı bi adamla gözgöze geldim. o anki vicdan azabımı hiçbirşey anlatamaz.
peki bu insanlarda neden vicdanın v si yok anlayamıyorum.
[h=2]İçişleri Bakanlığı görevinden dün istifa ederek ayrılan Muammer Güler'den gider ayak Gezi olayları konusunda çok tartışılan bir konuda itiraf geldi. Güler, bir soru önergesine verdiği yanıtta, müdahalelerde kullanılan TOMA'ların suyuna biber gazı konulduğunu açıkladı. TOMA'ların suyuna biber gazı konduğu, hurriyet.com.tr'nin haberiyle gündeme damgasını vurmuştu.[/h]Gler: Gezi olaylarnda TOMA suyuna biber gaz koyduk - Hrriyet GNDEM
E biliyorduk zaten
Ah be kuşum hangi birini itiraf etsinler onlara da yazık
...............................
Yalnız geziyle ilgili bukadar "cık" itiraf yetmez be rozum
Bayraktar twetleri pek gözde olmuş bu ara , ne ala !
Yakasına yapışacakmış , o yakaya yapışma şimdi olmaz zamanında iddia ettiğin emri sana verenlerin karşında dikilip makam kaybetme korkusu olmadan dikilebildin mi ? yapışabildin mi diye sorarlar adama ?
Öyle baktın ki arkanda duran yok , bende saldırayım belki kotarırımla olmaz bu işler .
Pandoranın kutusu açıldı bana göre , çokta iyi oldu . Kötüleri ayıklamak layıkıyla olur mu muamma ? Ama devran eskisi gibi dönemeyecek o besbelli .
Erdoğan elbet sorumludur , görmedim duymadım bilmiyorum dese de sorumludur , görmek , duymak ve bilmek sorumluluğundadır çünkü.
O nedenle eksik kalmıştır , güven kaybetmiştir . Yoksa bizati içinde bulunduğuna dair delilim de yok , hissim de ... Ama senin grubunda , öyle iki gençlik kolunun attığı tweti , iki üç parti mensubunun sınır aşan demeçleri , kıyıda köşede akp çatısı altında yapılan yanlışları şahsen gözlemek mümkün değilse de , insan bakanını bilir yahu , bilmelidir .
Erdoğan elbette sorumludur , düğmeye basanlara düğmeye basma erkini zamanında verdiği için .
Daha dün aynı bağın gülleriydiler şimdi ne oldu demekte hata ? Beraber yola çıktığın adamın ne vakit hatasını görürsen o vakit yollarını ayrırsın , benim mevzum görememekte . İşine öyle geliyordu , kendi o bağdan salkımları götürüyordu falan fişman kısmı benim için iddiadır ve ben aksi ispatlanmadıkça iddialar hakkında konuşmayı ahlaka mugayir bulurum . Öyle ben dememiş miydim diyene madalya da yok .
Altına sorulmuş , eee senin kızın da çalışıyor . Bildiğim kadarı ile M.Şimşeğin bir kızı yok , soru Başbakana ise tesbiti yapan kendisi değil .Yani bu adamlar aynı kabı şey etmiyor , birinin ağzından çıkanın altına hepsinin imzası yok .
Aynı şey oy verenleri içinde geçerlidir ayrıca .Hani bu ara yine meşhurlaşan söz var , kimse babamın oğlu değil . Benim hiç değil , hoş olsa da farketmez babamın oğlu ile de yıldızım barışık değil .
Hah , ne diyordum , yine gözümden kaçmadı bir koyun muhabbetine girilmiş çıkılmış vs ... Allahım bildiği gibi yapsın zaten o mitingde mikrofona epilasyon aleti muhabbeti yapan teyzeyi de , çarşaflara sarılıp ölümüne arkandayızdan daha evla bir arkada duruş bulamayan gençlik kollarını da ... Güdülmeye alışık değiliz o sebeble ısrarla '' düşünemiyorsunuz '' diye gütmeye çalışmayın .
Bir şey daha vardı aklımda , şimdi bu görevinden yolsuzluk iddialarına karıştıkları için alınan bakanları Mart ayına kadar başka bir partide görecek miyiz acaba ? Büyük risk alacak parti için , belki birleşir parti kurarlar ya da mazlum edebiyatı ile bağımsız aday olurlar .
Hala merakla seyretmekteyim süreci .
Bayraktar twitter hesabı hacklenmiş aus,dün kendide söylemiş diye biliyorum,haber sitelerindede mevcut
[h=2]İçişleri Bakanlığı görevinden dün istifa ederek ayrılan Muammer Güler'den gider ayak Gezi olayları konusunda çok tartışılan bir konuda itiraf geldi. Güler, bir soru önergesine verdiği yanıtta, müdahalelerde kullanılan TOMA'ların suyuna biber gazı konulduğunu açıkladı. TOMA'ların suyuna biber gazı konduğu, hurriyet.com.tr'nin haberiyle gündeme damgasını vurmuştu.[/h]Gler: Gezi olaylarnda TOMA suyuna biber gaz koyduk - Hrriyet GNDEM
E biliyorduk zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?