• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 bakan neden hedef tahtasında?

Yaşım 22,10 milyar öğrenim kredisi borcum var.:31::31:

Babam 46 yaşında adam,bugüne kadar onun bu kadar borcu almamıştır.Okuyup meslek sahibi olabilmem için döktüğü paranın haddi hesabı yok.Dersaneler,kurslar,yol paraları vs.vs...

Ben mi ? Her ay 2 milyar alabilmek için sağlığımı hiçe sayarak deli gibi ders çalışıyorum.

Babamsa yıllardır fabrikada çalışan,yüzünü 2 saat gördüğüm cefakar bir adam.

Adalet mi ? :6: Bilmiyorum,yaşıyordur umarım.

Hele dün gördüğüm 40 günlük bebek....Rabbime havale ediyorum.

Çünkü cennet ucuz değil.Cehennem de asla lüzumsuz değil.:30:

Yok ya ne adaleti
Butun polisler dagitildi savcilar degisti kabune dagitildi
Erdogani ve oglunu korumak adina hersey yapildi
Peki ya dedigin gibi o bebek
Bir masum bebegi korumaya yetemedik
O kadar sarstiki o bebek ve annesi
Milyar dolarlar yetmezken bazilarina bazilari soguk yuzunden hayata veda eder
Bir yanda masum bir bebegini korumaya gucu yetemeyen bir anne
Diger yanda cocugum etkilenmesin diye timsah gozyasi doken sozum ona bir sarkici
Tiksiniyorum artik
O masum yavrunun hakkini gasp eden doyumsuzlar cehennem atesi ve iblisler heycanla sizi bekliyor

Yok ya ne adaleti
Diger yanda cocugum etkilenmesin diye timsah gozyasi doken sozum ona bir sarkici
Tiksiniyorum artik
O masum yavrunun hakkini gasp eden doyumsuzlar cehennem atesi ve iblisler heycanla sizi bekliyor
geçen gün bir makyaj malzemesine gereğinden fazla para ödedim gaza gelip.
dışarı çıktığımda yırtık pantalonlu yaşlı bi adamla gözgöze geldim. o anki vicdan azabımı hiçbirşey anlatamaz.
peki bu insanlarda neden vicdanın v si yok anlayamıyorum.

Yok ya ne adaleti
Tiksiniyorum artik

Ve daha da acısı ne olacak ki dünyanın her yerinde insanlar ölüyor diye bir yorum dinledim tv'de.:50::50:

Raporlar da hep bebeğin aleyhine.Soğuktan ölmemiş,normal ölümmüş.:50:

dışarı çıktığımda yırtık pantalonlu yaşlı bi adamla gözgöze geldim. o anki vicdan azabımı hiçbirşey anlatamaz.

Ve daha da acısı ne olacak ki dünyanın her yerinde insanlar ölüyor diye bir yorum dinledim tv'de.:50::50:

Raporlar da hep bebeğin aleyhine.Soğuktan ölmemiş,normal ölümmüş.:50:

bebegim 12 günlük bende daha lohusa bir anneyim
ben 3 bebek kaybı yasadım bu 4. gebeliğimdi cok şükür bu sefer Rabbim yüzüme güldü
neyse gecen gece emzirdim yatırdım kızımı gece saat 3 falan
sabah 4 gibi yataktan sıcradım
battaniye içinde kızımı arıyorum
annem benle aynı odada yatıyor
anne bebegim yok diye uyandırdım
kadıncağız korkarak uyandı
ben battaniyemde bebegimi arıyorum
annem beşiğinde ya kızım korkma dedi
hızla beşiğe baktım ve rahatladım
hayatımda ilk defa böyle bir olay yasadım
uyku uyanıklık arası bir boşlukta korktum
lohusalıkta psikoloji bambaska oluyor
hala kayıplarımın korkusu içimden cıkmıyor demekki
sonraki gün haberlerde bu kadını izledim
Allahım sabır versin ne diyeyim
zaman hızla geçsin o kadın için

o kadının o bebeğin hakkını gasp edenlerde rahat yatamasınlar :47::47:

1526639_688114037900462_1265382272_n.png

gezideki çocukların ölümüne seyirci kalanlar utanmadan aileler çocuklarına sahip çıksın diye nutuk atanlar şimdi ya istifa etti ya kendi evlatları hapiste.kimsenin ahı kimsede kalmaz bu bakanlarda sıralarını beklesinler.

Bayraktar twetleri pek gözde olmuş bu ara , ne ala !

Yakasına yapışacakmış , o yakaya yapışma şimdi olmaz zamanında iddia ettiğin emri sana verenlerin karşında dikilip makam kaybetme korkusu olmadan dikilebildin mi ? yapışabildin mi diye sorarlar adama ?

Öyle baktın ki arkanda duran yok , bende saldırayım belki kotarırımla olmaz bu işler .

Pandoranın kutusu açıldı bana göre , çokta iyi oldu . Kötüleri ayıklamak layıkıyla olur mu muamma ? Ama devran eskisi gibi dönemeyecek o besbelli .

Erdoğan elbet sorumludur , görmedim duymadım bilmiyorum dese de sorumludur , görmek , duymak ve bilmek sorumluluğundadır çünkü.

O nedenle eksik kalmıştır , güven kaybetmiştir . Yoksa bizati içinde bulunduğuna dair delilim de yok , hissim de ... Ama senin grubunda , öyle iki gençlik kolunun attığı tweti , iki üç parti mensubunun sınır aşan demeçleri , kıyıda köşede akp çatısı altında yapılan yanlışları şahsen gözlemek mümkün değilse de , insan bakanını bilir yahu , bilmelidir .

Erdoğan elbette sorumludur , düğmeye basanlara düğmeye basma erkini zamanında verdiği için .

Daha dün aynı bağın gülleriydiler şimdi ne oldu demekte hata ? Beraber yola çıktığın adamın ne vakit hatasını görürsen o vakit yollarını ayrırsın , benim mevzum görememekte . İşine öyle geliyordu , kendi o bağdan salkımları götürüyordu falan fişman kısmı benim için iddiadır ve ben aksi ispatlanmadıkça iddialar hakkında konuşmayı ahlaka mugayir bulurum . Öyle ben dememiş miydim diyene madalya da yok .

Konu nereden geldiyse bakanlardan kadın hakları ve akp ye de gelmiş .

Gerçi alıntıyı yapan arkadaşın kendisine mi sormalıyım , ekşide bu soruları soran şahsa mı ya da o kendisi mi bilemedim ama ...

Dönemin maliye bakanı talihsiz bir açıklama ile kendince durum tesbiti yapmış ; '' kadınlar iş aradıkça , işsizlik artıyor mu ne demiş .

Altına sorulmuş , eee senin kızın da çalışıyor . Bildiğim kadarı ile M.Şimşeğin bir kızı yok , soru Başbakana ise tesbiti yapan kendisi değil .Yani bu adamlar aynı kabı şey etmiyor , birinin ağzından çıkanın altına hepsinin imzası yok .

Aynı şey oy verenleri içinde geçerlidir ayrıca .Hani bu ara yine meşhurlaşan söz var , kimse babamın oğlu değil . Benim hiç değil , hoş olsa da farketmez babamın oğlu ile de yıldızım barışık değil .
:1:

Hah , ne diyordum , yine gözümden kaçmadı bir koyun muhabbetine girilmiş çıkılmış vs ... Allahım bildiği gibi yapsın zaten o mitingde mikrofona epilasyon aleti muhabbeti yapan teyzeyi de , çarşaflara sarılıp ölümüne arkandayızdan daha evla bir arkada duruş bulamayan gençlik kollarını da ... Güdülmeye alışık değiliz o sebeble ısrarla '' düşünemiyorsunuz '' diye gütmeye çalışmayın .

Bir şey daha vardı aklımda , şimdi bu görevinden yolsuzluk iddialarına karıştıkları için alınan bakanları Mart ayına kadar başka bir partide görecek miyiz acaba ? Büyük risk alacak parti için , belki birleşir parti kurarlar ya da mazlum edebiyatı ile bağımsız aday olurlar .

Hala merakla seyretmekteyim süreci .

[h=2]İçişleri Bakanlığı görevinden dün istifa ederek ayrılan Muammer Güler'den gider ayak Gezi olayları konusunda çok tartışılan bir konuda itiraf geldi. Güler, bir soru önergesine verdiği yanıtta, müdahalelerde kullanılan TOMA'ların suyuna biber gazı konulduğunu açıkladı. TOMA'ların suyuna biber gazı konduğu, hurriyet.com.tr'nin haberiyle gündeme damgasını vurmuştu.[/h]Gler: Gezi olaylarnda TOMA suyuna biber gaz koyduk - Hrriyet GNDEM

E biliyorduk zaten:ssz:

İçişleri Bakanlığı görevinden dün istifa ederek ayrılan Muammer Güler'den gider ayak Gezi olayları konusunda çok tartışılan bir konuda itiraf geldi. Güler, bir soru önergesine verdiği yanıtta, müdahalelerde kullanılan TOMA'ların suyuna biber gazı konulduğunu açıkladı. TOMA'ların suyuna biber gazı konduğu, hurriyet.com.tr'nin haberiyle gündeme damgasını vurmuştu.

Gler: Gezi olaylarnda TOMA suyuna biber gaz koyduk - Hrriyet GNDEM

:60::60::60:
...............................

Yalnız geziyle ilgili bukadar "cık" itiraf yetmez be rozum :ssz:

Son düzenleyen: Moderatör:

aynı şekilde 2 gün önce dişlerime estetikvari bir şey yaptırdım.
öyle büyük bir mebla da ödemedim ama zatürreden ölen bebeği okuyunca kendimi sorguladım.
bunu sıradan vatandaş olarak bizler düşünüyorsak bu memleketin büyükleri nerede demek abes kaçmaz heralde :ssz:

[h=2]İçişleri Bakanlığı görevinden dün istifa ederek ayrılan Muammer Güler'den gider ayak Gezi olayları konusunda çok tartışılan bir konuda itiraf geldi. Güler, bir soru önergesine verdiği yanıtta, müdahalelerde kullanılan TOMA'ların suyuna biber gazı konulduğunu açıkladı. TOMA'ların suyuna biber gazı konduğu, hurriyet.com.tr'nin haberiyle gündeme damgasını vurmuştu.[/h]Gler: Gezi olaylarnda TOMA suyuna biber gaz koyduk - Hrriyet GNDEM

Bide devlet sıırı sanki,herkes biliyordu bunu :27::27:

Bayraktar twetleri pek gözde olmuş bu ara , ne ala !

Yakasına yapışacakmış , o yakaya yapışma şimdi olmaz zamanında iddia ettiğin emri sana verenlerin karşında dikilip makam kaybetme korkusu olmadan dikilebildin mi ? yapışabildin mi diye sorarlar adama ?

Öyle baktın ki arkanda duran yok , bende saldırayım belki kotarırımla olmaz bu işler .

Pandoranın kutusu açıldı bana göre , çokta iyi oldu . Kötüleri ayıklamak layıkıyla olur mu muamma ? Ama devran eskisi gibi dönemeyecek o besbelli .

Erdoğan elbet sorumludur , görmedim duymadım bilmiyorum dese de sorumludur , görmek , duymak ve bilmek sorumluluğundadır çünkü.

O nedenle eksik kalmıştır , güven kaybetmiştir . Yoksa bizati içinde bulunduğuna dair delilim de yok , hissim de ... Ama senin grubunda , öyle iki gençlik kolunun attığı tweti , iki üç parti mensubunun sınır aşan demeçleri , kıyıda köşede akp çatısı altında yapılan yanlışları şahsen gözlemek mümkün değilse de , insan bakanını bilir yahu , bilmelidir .

Erdoğan elbette sorumludur , düğmeye basanlara düğmeye basma erkini zamanında verdiği için .

Daha dün aynı bağın gülleriydiler şimdi ne oldu demekte hata ? Beraber yola çıktığın adamın ne vakit hatasını görürsen o vakit yollarını ayrırsın , benim mevzum görememekte . İşine öyle geliyordu , kendi o bağdan salkımları götürüyordu falan fişman kısmı benim için iddiadır ve ben aksi ispatlanmadıkça iddialar hakkında konuşmayı ahlaka mugayir bulurum . Öyle ben dememiş miydim diyene madalya da yok .

Konu nereden geldiyse bakanlardan kadın hakları ve akp ye de gelmiş .

Gerçi alıntıyı yapan arkadaşın kendisine mi sormalıyım , ekşide bu soruları soran şahsa mı ya da o kendisi mi bilemedim ama ...

Dönemin maliye bakanı talihsiz bir açıklama ile kendince durum tesbiti yapmış ; '' kadınlar iş aradıkça , işsizlik artıyor mu ne demiş .

Altına sorulmuş , eee senin kızın da çalışıyor . Bildiğim kadarı ile M.Şimşeğin bir kızı yok , soru Başbakana ise tesbiti yapan kendisi değil .Yani bu adamlar aynı kabı şey etmiyor , birinin ağzından çıkanın altına hepsinin imzası yok .

Aynı şey oy verenleri içinde geçerlidir ayrıca .Hani bu ara yine meşhurlaşan söz var , kimse babamın oğlu değil . Benim hiç değil , hoş olsa da farketmez babamın oğlu ile de yıldızım barışık değil .
:1:

Hah , ne diyordum , yine gözümden kaçmadı bir koyun muhabbetine girilmiş çıkılmış vs ... Allahım bildiği gibi yapsın zaten o mitingde mikrofona epilasyon aleti muhabbeti yapan teyzeyi de , çarşaflara sarılıp ölümüne arkandayızdan daha evla bir arkada duruş bulamayan gençlik kollarını da ... Güdülmeye alışık değiliz o sebeble ısrarla '' düşünemiyorsunuz '' diye gütmeye çalışmayın .

Bir şey daha vardı aklımda , şimdi bu görevinden yolsuzluk iddialarına karıştıkları için alınan bakanları Mart ayına kadar başka bir partide görecek miyiz acaba ? Büyük risk alacak parti için , belki birleşir parti kurarlar ya da mazlum edebiyatı ile bağımsız aday olurlar .

Hala merakla seyretmekteyim süreci .

Bayraktar twitter hesabı hacklenmiş aus,dün kendide söylemiş diye biliyorum,haber sitelerindede mevcut :34:

Bayraktar twitter hesabı hacklenmiş aus,dün kendide söylemiş diye biliyorum,haber sitelerindede mevcut :34:

Hemen bakıyorum ne vakit hacklenmiş , bu yazıları paylaşıyor diye mi hacklenmiş yoksa bu yazıları paylaşan zaten o değilmiş de mi baştan hacklenmiş ?

Neyse kırk küp kırkının da kulbu kırık küp gibi oldu , en iyisi araştırayım ben ,sağol .:34:

o hooooo kaç kez söyledik... her giden bir açıklama yapıyor:27:

Çıkar ilişkileri böyledir. Hatasını görünce değil çıkmaz yola girince satarlar işte böyle birbirlerini. Bu bakanların Türkiye için mi o koltukta olduğunu sanıyordunuz?

İddialar hakkında konuşmak erdemsiz, soruşturmayı engelleme fiili çok ahlaka uygun tabi tabi.. o zaman bu ne? diye sormazlar mı:ssz:

Aynı hassasiyeti, ergenekon davasında, iddiaların her dakika konuşulduğu, kişilerin medyada haftalarca hedef gösterilmesi zamanında da beklerdim...

Disiplin kuruluna sevk edilmiş 3 vekil bunlardan biri Erdoğanı yolsuzluk operasyonu sürecinde eleştiren Ertugrul Gunay.Hey yavrum heyyy.Sus -eleştirme -karşı çıkma-boyun eğ politikası...Sonra benzetme yapınca hakaret etti oluyoruz.Buyrun haber..

AK Parti MYK'sndan fla karar - Hrriyet GNDEM

Bu üç vekilin tek suçu DÜŞÜNCELERİNİ İFADE ETMEK.

Yazık.Bu ülkede düşünmekte,düşünceyi ifade etmekte yassakk !

Kendi içlerinde bile farklı düşünceye tahammu olamayan olunca da ayaklarının altındakı tabureyi çeken bir zihniyetin tüm suclamalar karsısında herşeye komplo deyip sil baştan tüm kadroları değiştirmesi,görevden alması kadar doğal ne olabilir değil mii.

İyi uykular bizlere..

Son düzenleme:
Ertugrul Günay yapılan hukuksuzlugu ilk dile getiren kişiydi.
Anında ipini çektiler.
Neden acaba?
Hatta ve hatta Abdüllatif Şener'in partiden ayrılma sebebi bile bu yolsuzluklardı.
ama o zamanlar örtbas edildi.
Tıpkı 2010 yılında Etimesgut belediye başkanı
ve belediye çalışanlarına açılan onlarca yolsuzluk soruşturmaları gibi.

Hala daha bunu görmeyip körü körüne savunanlar neyin derdinde ben de bunu çok merak ediyorum.

Komplo deniyor, kul hakkı yenmedi deniyor.
Hadi yenmedi diyelim.
Zamanında polislik sınav sorunlarını sızdırıp Emniyet Teşkilatı'nı kendi adamlarıyla doldurup,
maaşlarına zam yaparken , KPSS ve üniversite sınav sorularını el altından dağıtıp,
bir yerlere yerleşirken de mi kul hakkı yenmedi?

Her şey danışıklı dövüşten ibaret.

Erdogan Bayraktar , Başbakan istifa etmeli dedi demesine de,
bakan çocukları göz altına alındığında sadece onun çocuğu serbet bırakıldı.
Neden? Çünkü 1 gece önce operasyonun başını çekenlerle yemek yemiş,
oğlumu serbest bırakın istediğiniz açıklamayı yapacağım demiş.

Bilal Erdogan'a gözaltı emri çıkarıldı ama uygulanmıyor.
Uygulanmaz tabi.
Bir gece de 400 küsür emniyet personelinin yeri boşuna mı değişti?

Bu ülkenin kaderi bu. Gelen yiyor, giden yiyor.

Hadi bizler 10 yıl öncesinden bu yana bir şeylerin farkındaydık da olanlara rağmen savunmak biraz garip kaçıyor.

Hep beraber uyuyalım :)

Son düzenleme:
AK Parti MYK'sında kesin ihraç istemiyle Disiplin Kurulu'na sevk edilen AK Parti İzmir Milletvekili Erdal Kalkan, Twitter'den partiden istifa ettiğini açıkladı.

Kalkan; “Ben bu partiye askeri müdahale döneminde girdim. Sn.Erdoğan'dan önce tavır koydum. Siyasi partiler demokratik rejimin vazgeçilmez unsurlarıdır. Siyasi partiler kimsenin babasının çiftliği değildir. Hele Sn Tayyip Erdoğan'ın değil, onlar milyonlarca insanın yarattığı sosyal varlıklardır. Hükümet ve iktidar ve parti disiplini yolsuzlukları, hırsızlıkları, soygunu engellemek için vardır. Bu iş burada bitmez. Yüce Halkımız herşeyi görüyor. Hakem Halkımız olsun. Kurtuluş savaşı yapan bu Halk bunu da çözer." ifadelerini kullandı.

AK Partili vekil Twitter'dan istifa etti - Hrriyet GNDEM

Son düzenleme:
Başbakan Erdoğan, yapılan kabine değişikliği ile Reza Zerrab'ın yeni çalışma arkadaşlarını kamuoyuna tanıttı...
Zaytung

Back