3 bakan neden hedef tahtasında?

Devir teslim törenlerini gösteriyor kanal d.. hepsi birbirini şikayet ediyor ya

Bayraktar'ın ardından biri "heç" utanmadın mı diyor ne desem bilemiyorum

Tutarsızlık diz boyu Badem. Daha 48 saat evveline kadar beraber yürüdük türküleri söyleniyordu.

Kılıçdaroğlu; Akp'nin derin bir devleti vardır. O devletin unsurlarında biri de Efkan Ala'dır.

Bahçeli, Akp baştan sona yolsuzdur, uğursuzdur, hırsızdır.

koyun bana ceza vermekte geçikmeyen mune nerdesin yoksa sizin gibi düşünmeyenlere mi ceza veriyosunuz

Şu yorumunuz çok talihsiz olmuş:))
Topiğe bir bakın size yorum yapanlar siyasette sizden çok daha fazla ceza almış üyeler, altı üstü bir kere ceza almışsınız o da Chp başkanına hırsız dediğiniz için.

Ayrıca burdaki herkes bilir ki alıntılara kaynak göstermek zorundasınız, alıntı adı altında hakaret etmekse amacınız kusura bakmayın sitede polemik, hakaret vb yasaktır.

aklıma ergenekon iddiaları geldi tem belgeyi hazırlıyo gönderiyor savcı altına imza atıyor merak eden olursa kaynak bulurum tabi ona savcı diyorlar da sana yorumcu demeyelim mi çook haklısın

Düşüncelerimiz aynı.Arkadaş yazdı bende altına imzamı atıyorum.Ayrıca burda başkalarıda başkalarının fikirlerini yayınlıyo .Sanki tez hazırlıyoz
1 alıntı diye belirtmen gerekiyor
2 paylaştığın yazı hakaret içeriyor

şu halde bile chp başkanına hırsız deyip akp başkanını öven geri kalanına ucube diyen bir düşünce aman Allah'ım hangi gezegendeyiz biz

banlanmam İnşallah

[h=1]Bilal Erdoğan'a ifade daveti[/h]
[FONT=pt_sansregular]26/12/2013 19:13[FONT=pt_sansbold]A+ A-[/FONT]
[/FONT]
[h=5]Savcı Muammer Akkaş'ın yolsuzluk ve rüşvet iddiasıyla başlattığı soruşturma kapsamında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan hakkında gözaltı kararı verildi.[/h]

[FONT=pt_sansbold][/FONT]

[FONT=pt_sansregular]Savcı Muammer Akkaş’ın yolsuzluk ve rüşvet iddiasıyla başlattığı soruşturma kapsamında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ’ın oğlu Bilal Erdoğan hakkında gözaltı kararı verildi. Savcı Akkaş’ın yazdığı ‘çağrı kağıdı’ isimli yazıda Bilal Erdoğan’ın şüpheli sıfatıyla ifade vermesi için ifadeye çağrıldığı yazılı.[/FONT]
[FONT=pt_sansregular]Muammer Akkaş tarafından İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne gönderilen 25.12.2013 tarihli yazı şöyle:
“Cumhuriyet Başsavcılığımızca yürütülmekte olan 2012/656 soruşturma kapsamında; Çıkar amaçlı Suç Örgütü kurmak ve kurulan örgüte üye olmak suçlarından Cumhuriyet Başsavcılığımızca şüpheli sıfatıyla ifadeniz alınacağından, çağrı kağıdına ilişkin tebligatı aldığınızda aşağıda belirtilen tarihte Cumhuriyet Başsavcılığımıza müracaat etmeniz, gelmediğiniz takdirde 5271 Sayılı Ceza Muhakemesi Kanununun 146’ıncı maddesi hükmüne göre zorla getirileceğiniz tebliğ olunur. Muammer Akkaş – Cumhuriyet Savcısı”

Bilal Erdoğan'a ifade daveti - Politika Haberleri - Radikal
[/FONT]

Düşüncelerimiz aynı.Arkadaş yazdı bende altına imzamı atıyorum.Ayrıca burda başkalarıda başkalarının fikirlerini yayınlıyo .Sanki tez hazırlıyoz

canim su husisu unutmussun bence iktidara gelmeden once ben nasilsa %50'yi her sekilde kendime inandiririm sorgulattirmam diyede ongormus olmali ki siz bu gun bu noktada boyle paylasimlarda bulunabiliyorsunuz

Söz, ben de Cemaat’e savaş açacağım
BİR kere ama bir kere şunlardan sadece birini bile derseniz:
-“Ergenekon’da da paralel devlet vardı ama biz işimize geldiği için ses etmedik” derseniz.
-“Şimdi ağız dolusu küfür ettiğimiz savcılara, daha dün işimize gelen işler yaptığı için kahraman diyorduk” derseniz.
-“Cemaat’le el ele verip Türk ordusuna kumpas kurduk” derseniz.
-“Cemaat’in yargıya ve bürokrasiye sızmasına biz yol açtık” derseniz.
-“Pişmanız, çok pişmanız” derseniz.
-“Savcılardan aldığımız bilgilerle sağa sola ‘Tutuklanacaksın’ diye tehditler savurduk, çok ayıp ettik” derseniz.
-“Oraya buraya delil sokuşturma, telefonlara ‘sehven’ mesaj yükleme, önüne geleni tutuklama gibi işlerde sırf işimize yarıyor diye ses etmedik” derseniz.
Söz veriyorum:
Cemaat’e karşı verdiğiniz savaşta yanınızda olacağım.

AHMET HAKAN*

oky'm,
bunlara bile gerek yok, o, bu, şu hiç fark etmez, tüm hepsi elini taşın altına koyacak ve dokunulmazlıkları kaldıracaklar, parti, kişi gözetmeksizin herkesin dokunulmazlığı kalkarsa işte o zaman helal olsun kutluyorum derim.

Var mı böyle biri? Gördüğüm kadarıyle yok o zaman açıklamaların anlamı var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…