sen düşünmemişsin kikoyunbana ceza vermekte geçikmeyen mune nerdesin yoksa sizin gibi düşünmeyenlere mi ceza veriyosunuz
Devir teslim törenlerini gösteriyor kanal d.. hepsi birbirini şikayet ediyor ya
Bayraktar'ın ardından biri "heç" utanmadın mı diyor ne desem bilemiyorum
koyunbana ceza vermekte geçikmeyen mune nerdesin yoksa sizin gibi düşünmeyenlere mi ceza veriyosunuz
Tutarsızlık diz boyu Badem.Daha 48 saat evveline kadar beraber yürüdük türküleri söyleniyordu.
sen düşünmemişsin ki
başkalarının düşüncelerini almışsın
Düşüncelerimiz aynı.Arkadaş yazdı bende altına imzamı atıyorum.Ayrıca burda başkalarıda başkalarının fikirlerini yayınlıyo .Sanki tez hazırlıyoz
koyunbana ceza vermekte geçikmeyen mune nerdesin yoksa sizin gibi düşünmeyenlere mi ceza veriyosunuz
Paylaşım yapabilirsiniz ama hakaret edemezsiniz.
1 alıntı diye belirtmen gerekiyorDüşüncelerimiz aynı.Arkadaş yazdı bende altına imzamı atıyorum.Ayrıca burda başkalarıda başkalarının fikirlerini yayınlıyo .Sanki tez hazırlıyoz
Benmi hakaret ettim .Paylaşım yaptığım için koyun bile olduk.
Şu yorumunuz çok talihsiz olmuş:))
Topiğe bir bakın size yorum yapanlar siyasette sizden çok daha fazla ceza almış üyeler, altı üstü bir kere ceza almışsınız o da Chp başkanına hırsız dediğiniz için.
Ayrıca burdaki herkes bilir ki alıntılara kaynak göstermek zorundasınız, alıntı adı altında hakaret etmekse amacınız kusura bakmayın sitede polemik, hakaret vb yasaktır.
Düşüncelerimiz aynı.Arkadaş yazdı bende altına imzamı atıyorum.Ayrıca burda başkalarıda başkalarının fikirlerini yayınlıyo .Sanki tez hazırlıyoz
Söz, ben de Cemaate savaş açacağım
BİR kere ama bir kere şunlardan sadece birini bile derseniz:
-Ergenekonda da paralel devlet vardı ama biz işimize geldiği için ses etmedik derseniz.
-Şimdi ağız dolusu küfür ettiğimiz savcılara, daha dün işimize gelen işler yaptığı için kahraman diyorduk derseniz.
-Cemaatle el ele verip Türk ordusuna kumpas kurduk derseniz.
-Cemaatin yargıya ve bürokrasiye sızmasına biz yol açtık derseniz.
-Pişmanız, çok pişmanız derseniz.
-Savcılardan aldığımız bilgilerle sağa sola Tutuklanacaksın diye tehditler savurduk, çok ayıp ettik derseniz.
-Oraya buraya delil sokuşturma, telefonlara sehven mesaj yükleme, önüne geleni tutuklama gibi işlerde sırf işimize yarıyor diye ses etmedik derseniz.
Söz veriyorum:
Cemaate karşı verdiğiniz savaşta yanınızda olacağım.
AHMET HAKAN*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?