3 Aylık Yatılı Misafir (Kafayı Yemek Üzereyim)

Yemin ederim okurken sinir bastı beni Bir de surat yapmış Yüce Rabbiimm sana geliyorum. Bence siz o evi bırakıp eğer teyzenize giderseniz o evi unutun bence ne terbiyesizlik ya.. kocan dahil hepsini kov o evden

Son düzenleme:
Yemin ederim okurken sinir bastı beni Bir de surat yapmış Yüce Rabbiimm sana geliyorum. Bence siz o evi bırakıp eğer teyzenize giderseniz o evi unutun bence ne terbiyesizlik ya..
teyzenize gitmeyin kendinize bir ev kiralayın residance eşiniz ödesin kirasını madem elin adamını ağırlıyor

Sakin olun sakın olun yasadiklariniz zor fakat hala evden gönderme şansınız var.Bir otele geçebilirler.
Bu saatten sonra da size darılamazlar.

Millet kendi anasına babasına kardeşine bakmaz üç ay böyle,nasıl bir aile yapısı ve kültüre sahipsiniz anlayamadım.
Eşiniz yabancıda olsa onlardada bizdeki aile ortamında yetişmiş kültürlü kişiler eşiniz gibi olmuyor.
Asıl tuhaflığı sizde buldum kusura bakmayın.

Yuhhh diyorum bu adama bi zorunluluğunuzmu var iş yönünden falan aileler bile buna nasıl müdahale etmezler anlamadım... Bence evinden çıkma adamı otele yollayın kadını beklemek çok saçma
yok ya hıcbır zorunluluk yok.. aksine ben işten cıkması taraftarıyım ama evınden cıkarmayan adam ısten cıkarır mı?
ailem zaten istemiyor onun ailesi bilmiyor.. ama benim annem babam tutup konusmazlar onunla evimiz ayrı diye.. annemde bana soyluyor nıye kalıyorlar dıye

yaa hıc sorma bır ara da abısı gelecektı.. bizde kalır diyordu ama ben abısı oldugu ıcın hıc ev tutmaz dıye ıstemedim.. arakadasım 10 gun maksımum kalırlar dedi uzadıkca uzadı.. calısırken fazla batmıyordu.. 2 haftadır her hareketı nefes alısı bıle sınır etmeye basladı..

Böyle bir şey olamaz ,nasıl kabul ediyorsun ?

canım kabul edemıyorum zaten ama evden kovmak vs de benım yapım degıl.. rahatsız hıssettırmek ıcın herseyı yaptım.. annem babam gelecek dedim arkadasım gelecek dedım ama yok.. ama ben gıdınce esım 1 gunde ev bulur gonderır onları..

canım ben zaten ıstemıyorum herseyı de yaptım ama şimdi yemek hazırlandıgını gorup davet etmemek olmaz.. ne kadar surat yapsamda laf soksamda eşim arkamdan duzeltıyor.. ben ingilizce soyluyorum esım kendi dilinde acıklıyor guya.. adam da ıngılızce bılıyr normalde ama

Yemin ediyorum bu kadar katlanmazdım.
Direkt çıkın karşılarına,gönderin evden.
Eşiniz itiraz ederse onu da kovun,vallahi...
Ha olayı büyütürlerse siz gidin evden ne halleri varsa görsünler.
Sonrasında eşinizi nasıl affedersiniz orasını bilemem işte..
Bir an önce harekete geçin bence, hamile halinizle bu saçmalığın ortasında işiniz ne.

Yemin ederim okurken sinir bastı beni Bir de surat yapmış Yüce Rabbiimm sana geliyorum. Bence siz o evi bırakıp eğer teyzenize giderseniz o evi unutun bence ne terbiyesizlik ya.. kocan dahil hepsini kov o evden

dimi ama .. surat yaptıgında kovma noktasına geldım gercekten kendı evımde hzuurum kalmadı resmen.. utanmadı koca kadın.. teyzeme gıtmemı esım ıstemıyor ben gıdersem hemen ev bulur onlara o yuzden gıderım dedım.. esım 1 gunde halleder normalde ama zora gelmesı gerekıyor..

teyzenize gitmeyin kendinize bir ev kiralayın residance eşiniz ödesin kirasını madem elin adamını ağırlıyor

aklıma gelmedı degıl cidden..ben gıdınce eşim hemen bulur zora sokmam lazım... hani bazı ınsanlar olur ya en son raddeye gelınce kısa surede herseyı hallederler gec olur ama eşimde onlardan.. ben gıdınce artık son oldugunu anlayıp hemen tutar gonderır evden

Sakin olun sakın olun yasadiklariniz zor fakat hala evden gönderme şansınız var.Bir otele geçebilirler.
Bu saatten sonra da size darılamazlar.

otele 3 kurus vermezler onlar buldular bızım gıbı kerızı.. allahım yaa aklıma gelınce daha cok sınırlenıyorum.. darılsalar keske belkı gıderler..

simdi de esim trip yapıyor bana.. allahım olsem mı oldursem mı..
bu konu hakkında konusmak ıstemıyormus artık.. annemlerle konustugumu bılmıyordu onu da soyledım.. konusmazsa konusmasın hem suclu hem guclu

Yazdıklarını okuyunca o evde kalan adamı ben gelip kovmak o kocanıda dövmek istedim yalan yok. Bu me ya hu otelde kalsın
Sana da şaşırmadan edemedim. Nasıl bu kadar dayandın ve müsaade ettin ?

simdi de esim trip yapıyor bana.. allahım olsem mı oldursem mı..
bu konu hakkında konusmak ıstemıyormus artık.. annemlerle konustugumu bılmıyordu onu da soyledım.. konusmazsa konusmasın hem suclu hem guclu
Git eşine de ki, ya şimdi onları yollarsın ya da ben gidiyorum. Baktın kıpırdamıyor hemen küçük bir çanta yap çık git. Cinnet geçirmezsen daha çok çekersin. O gerizekalılara da benim yerime tükür, çık. Bana sinir bastı

Kusura bakmasın kimse asla kabul etmem evime elalemin adamını karısını
Otelde kalsınlar ne yaparlarsa yapsınlar ama evimde olmaz
Açık açık istemediğinizi belirtin bence

Bu ne ya çok bile dayanmışsınız. Sizin evinizi otel gibi kullanmışlar aylardır. Stresten uzak durmanız gerekiyor sizin. Ya eşiniz halletsin bu durumu ya da dediğiniz gibi gidip biraz kafa dinleyin ailenizin yanında.

Bir otel adresi verseydin ellerine canım, ailem gelecek kusura bakmayın derdin.. Bu ne böyle? Hamile olmasan da çekilmez ki.. İnsanlar ne kadar rahat yaa..
Valla bak ver birkaç adres, gidip kalsınlar.. Sen evdeyken daha rahat edersin.. Ayrıca, eve döndüğünde nasıl bulursun kim bilir evini.. Yolla gitsin.. Ayrıca hamile hamile neden yemek yapıyorsun? Yatsana.. Ah bizim kadınlar yaa

Kocan maşallah 2 oda 1 salon genişliğinde
Eşi olmadan adamın sizde ne işi var

bende bunu soruyorum.. ev bulucaz dıye dıye bu kadar sure gectı. hem eşimden hem milletten bıktım.. kapıyı kılıtlemeyi düşünüyorum artık giremesin içeri ikiside

yok ben gidiyorum zaten artık.. memleketten gelince kalmam artık oda zora gelınce bulur.. memlekete gidene kadarda elimi ne yemege ne bulasıga surerım.. ne halleri varsa görsünler.. pis de olsa ben olmayacagım burda.. onlar gidince bırını tutar temızletırım.

Kusura bakmasın kimse asla kabul etmem evime elalemin adamını karısını
Otelde kalsınlar ne yaparlarsa yapsınlar ama evimde olmaz
Açık açık istemediğinizi belirtin bence
canım cok belirttim surat yaptım eşim kendi dilinde konustu ben ingilizce söyledim oda yok bana bozuk yok aramız limoni vs diyerek düzeltti.

canım allaha sukur gıdıyorum ozamana kadarda elimi birseye surmuyorum artık.. gittiklerinde kadın cagırıım temizletirim hertarafı

Bence adami boşa. Resmen sana hizmetci muamelesi yapıyor.

ona gore hava hos nasılsa.. ona olan birşey yok. evde ugrasan benim..

yok canım kendılerı yaşasınlar pıslık ıcınde.. ben onlar gidince bulurum birini temizletirim.. zaten ben gidince eşim bırakmaz onları ben geleyım dıye hemen halleder... bende 3 gun aılemde birkac gun teyzemlerde rahat ederım

Öğrenci evi mi sizin eviniz? Aile olmamın ne demek olduğunu bilmeyen insanlar ya pesss! Hepsini kovun.. Valizlerine eşyalarını koyun ve kapının önüne bırakın.. Not yazıp valizin üzerine bırakın.. Hiçbirinizi görmek istemiyorum.. Evimden defolun diye.. Ben de böylesine rahatlığı ne duydum ne gördüm pes...

Vallahi benim canım sıkıldı yaa.. Hamilesin.. Var mı dahası..
(olmasan da kalamazlar ama hamilelik der düşünürüm)
Kaygısızlar yaa

sabrina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…