- 26 Mart 2016
- 44
- 45
- 88
- Konu Sahibi Babylicious
-
teyzenize gitmeyin kendinize bir ev kiralayın residance eşiniz ödesin kirasını madem elin adamını ağırlıyorYemin ederim okurken sinir bastı beniBir de surat yapmış Yüce Rabbiimm sana geliyorum. Bence siz o evi bırakıp eğer teyzenize giderseniz o evi unutun bence ne terbiyesizlik ya..
Sakin olun sakın olun yasadiklariniz zor fakat hala evden gönderme şansınız var.Bir otele geçebilirler.Kızlar merhaba; Uzun oldu Kusura bakmayın ama yazmasam ölürüm artık..
Benim eşim yabancı ve eski arkadaşı geldi ama sadece 10 gün kalıp ev tutacaktı bende tamam dedim.. adamın eşi rus farklı ülkelerde idiler ve geldiler. Güya 10 gün kalıp ev tutacaklardı..
Beraber tam 2 ay kaldılar.. Ne bir masrafa karışırlar ne bir ev işine.. En son eşime patladım sürekli alışveriş yapıyorlar eşim ödüyor o dönemde durumumuz da pek iyi değildi şirket zarar etmeye başlamıştı masrafları azaltmıştık herneyse.. her gün 100-150 tl market masrafı+ikeadan alınan odalarına özel eşyalar eşimi öldürme noktasına gelmiştim..Odamızda kavga ederken kadın dinlemiş bizi utanmadan ve neredeyse 1 hafta surat yaptı.. birde surat çektim düşünün en sonunda hem yemekler hem masrafları ayırdık.. 1 gün onlar yemek yaptı 1 gün ben..
Bu arada hamile kalmışım bol kanamalı bir hamilelik geçirdim. Daha önce stres vs derken preeklampsşi geçirdim ve bebeğimi kaybetmiştim.. şimdiki hamilelik başlangıcı ekstra stres.. -Yazdıkça bile eşimi öldüresim geliyor-
En son ev bakmaya başladılar kadın ülkesine dönecekti. Bir ev buldular adam yabancıya ev vermiyor falan araya girdim adam beni sevince tamam dedi. Ev mükemmel ama 2 depozito istedi diye vazgeçtiler. Kadın işi nedeniyle ülkesine gitti adamda 10 gün içinde ev bulacaktı ama 1 ay sonra yani bugün geldi hala yok.. şimdide kadın gelince bakacaklarmış.
Kadın gidince adam hiçbirseye karışmadı artık o gün bugündür sürekli yemek temizlik. en sonunda banyoları ayırdım kusuyordum surekli. dün ve bugün baktım adam benim tuvalete giriyor. Gelde öldürme allahım. pisliği mi kendisi mi ne yapsam bilemiyorum. Elalemin adamı ne işi var benim evimde. 5 kuruşluk yararı olmaz hemde çok pis..
Kızlar bugün yine sinir oldum eşimle kavga ettim 3 gün sonra memlekete gidiyoruz 3 gün kalıp dönüyoruz. sonrasında ise evde kalmayacağımı teyzeme gideceğimi söyledim. Sanki milletin hizmetçisi benim..
annem gelecekti gelemedi kadın onlar var diye. şimdi arkadaşımı davet ettim artık onalrı evden atma noktasındayım.
Edit: Birkaç gün önce ikili teste girdim ve preeklampsi olma olasılığım yüksek bu seferde.. Eğer olursam cidden eşimi boşarım.. bir evlat acısı daha yaşayamam.
yok ya hıcbır zorunluluk yok.. aksine ben işten cıkması taraftarıyım ama evınden cıkarmayan adam ısten cıkarır mı?Yuhhh diyorum bu adama bi zorunluluğunuzmu var iş yönünden falan aileler bile buna nasıl müdahale etmezler anlamadım... Bence evinden çıkma adamı otele yollayın kadını beklemek çok saçma
Bu ne be
Bu kadar süre değil arkadaş kaynana kalirsa bosanacak duruma gelinir
Bir gün kocanla beraber kusura bakmayın hamileyim ve kimseye hizmet edecek durumda değilim
Artık bu misafirlik çok uzadı de at evden
Kocan tıpkı benim babam gibiymis
Memleketten gelen akrabası onların is ev sorunu bitmezdi
Millet müsait misiniz diye sormadan valiziyle kalkip gelirlerdi
Böyle bir şey olamaz ,nasıl kabul ediyorsun ?
Kocanın yabancı bir erkekle sizi aynı ortamda tutması ne kadar saçma yahu.
Akraba değil , kardeş değil.
Hamile halinizle elalemin ne idugu belirsiz insanlarına niye ev açıp, hizmet ediyorsunuz ?
Koysaniza bavullarini dışarı, kocanizdaki bu ne genişlik !
Siz de ilginçsiniz ayrıca.
Yemin ederim okurken sinir bastı beniBir de surat yapmış Yüce Rabbiimm sana geliyorum. Bence siz o evi bırakıp eğer teyzenize giderseniz o evi unutun bence ne terbiyesizlik ya.. kocan dahil hepsini kov o evden
teyzenize gitmeyin kendinize bir ev kiralayın residance eşiniz ödesin kirasını madem elin adamını ağırlıyor
Sakin olun sakın olun yasadiklariniz zor fakat hala evden gönderme şansınız var.Bir otele geçebilirler.
Bu saatten sonra da size darılamazlar.
Yemin ediyorum bu kadar katlanmazdım.
Direkt çıkın karşılarına,gönderin evden.
Eşiniz itiraz ederse onu da kovun,vallahi...
Ha olayı büyütürlerse siz gidin evden ne halleri varsa görsünler.
Sonrasında eşinizi nasıl affedersiniz orasını bilemem işte..
Bir an önce harekete geçin bence, hamile halinizle bu saçmalığın ortasında işiniz ne.
Git eşine de ki, ya şimdi onları yollarsın ya da ben gidiyorum. Baktın kıpırdamıyor hemen küçük bir çanta yap çık git. Cinnet geçirmezsen daha çok çekersin. O gerizekalılara da benim yerime tükür, çık. Bana sinir bastısimdi de esim trip yapıyor bana.. allahım olsem mı oldursem mı..
bu konu hakkında konusmak ıstemıyormus artık.. annemlerle konustugumu bılmıyordu onu da soyledım.. konusmazsa konusmasın hem suclu hem guclu
Kocan maşallah 2 oda 1 salon genişliğinde
Eşi olmadan adamın sizde ne işi var
Git eşine de ki, ya şimdi onları yollarsın ya da ben gidiyorum. Baktın kıpırdamıyor hemen küçük bir çanta yap çık git. Cinnet geçirmezsen daha çok çekersin. O gerizekalılara da benim yerime tükür, çık. Bana sinir bastı
canım cok belirttim surat yaptım eşim kendi dilinde konustu ben ingilizce söyledim oda yok bana bozuk yok aramız limoni vs diyerek düzeltti.Kusura bakmasın kimse asla kabul etmem evime elalemin adamını karısını
Otelde kalsınlar ne yaparlarsa yapsınlar ama evimde olmaz
Açık açık istemediğinizi belirtin bence
Bu ne ya çok bile dayanmışsınız. Sizin evinizi otel gibi kullanmışlar aylardır. Stresten uzak durmanız gerekiyor sizin. Ya eşiniz halletsin bu durumu ya da dediğiniz gibi gidip biraz kafa dinleyin ailenizin yanında.
Bence adami boşa. Resmen sana hizmetci muamelesi yapıyor.
Bir otel adresi verseydin ellerine canım, ailem gelecek kusura bakmayın derdin.. Bu ne böyle? Hamile olmasan da çekilmez ki.. İnsanlar ne kadar rahat yaa..
Valla bak ver birkaç adres, gidip kalsınlar.. Sen evdeyken daha rahat edersin.. Ayrıca, eve döndüğünde nasıl bulursun kim bilir evini.. Yolla gitsin.. Ayrıca hamile hamile neden yemek yapıyorsun? Yatsana.. Ah bizim kadınlar yaa
sabrinaKızlar merhaba; Uzun oldu Kusura bakmayın ama yazmasam ölürüm artık..
Benim eşim yabancı ve eski arkadaşı geldi ama sadece 10 gün kalıp ev tutacaktı bende tamam dedim.. adamın eşi rus farklı ülkelerde idiler ve geldiler. Güya 10 gün kalıp ev tutacaklardı..
Beraber tam 2 ay kaldılar.. Ne bir masrafa karışırlar ne bir ev işine.. En son eşime patladım sürekli alışveriş yapıyorlar eşim ödüyor o dönemde durumumuz da pek iyi değildi şirket zarar etmeye başlamıştı masrafları azaltmıştık herneyse.. her gün 100-150 tl market masrafı+ikeadan alınan odalarına özel eşyalar eşimi öldürme noktasına gelmiştim..Odamızda kavga ederken kadın dinlemiş bizi utanmadan ve neredeyse 1 hafta surat yaptı.. birde surat çektim düşünün en sonunda hem yemekler hem masrafları ayırdık.. 1 gün onlar yemek yaptı 1 gün ben..
Bu arada hamile kalmışım bol kanamalı bir hamilelik geçirdim. Daha önce stres vs derken preeklampsşi geçirdim ve bebeğimi kaybetmiştim.. şimdiki hamilelik başlangıcı ekstra stres.. -Yazdıkça bile eşimi öldüresim geliyor-
En son ev bakmaya başladılar kadın ülkesine dönecekti. Bir ev buldular adam yabancıya ev vermiyor falan araya girdim adam beni sevince tamam dedi. Ev mükemmel ama 2 depozito istedi diye vazgeçtiler. Kadın işi nedeniyle ülkesine gitti adamda 10 gün içinde ev bulacaktı ama 1 ay sonra yani bugün geldi hala yok.. şimdide kadın gelince bakacaklarmış.
Kadın gidince adam hiçbirseye karışmadı artık o gün bugündür sürekli yemek temizlik. en sonunda banyoları ayırdım kusuyordum surekli. dün ve bugün baktım adam benim tuvalete giriyor. Gelde öldürme allahım. pisliği mi kendisi mi ne yapsam bilemiyorum. Elalemin adamı ne işi var benim evimde. 5 kuruşluk yararı olmaz hemde çok pis..
Kızlar bugün yine sinir oldum eşimle kavga ettim 3 gün sonra memlekete gidiyoruz 3 gün kalıp dönüyoruz. sonrasında ise evde kalmayacağımı teyzeme gideceğimi söyledim. Sanki milletin hizmetçisi benim..
annem gelecekti gelemedi kadın onlar var diye. şimdi arkadaşımı davet ettim artık onalrı evden atma noktasındayım.
Edit: Birkaç gün önce ikili teste girdim ve preeklampsi olma olasılığım yüksek bu seferde.. Eğer olursam cidden eşimi boşarım.. bir evlat acısı daha yaşayamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?