Bebek İkinci El 3 aylik oglum icin kislik

Gzm38

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
979
322
333
Oglum 3 aylik ve astronit tulum mu yoksa mont mu alsam karar veremedim yardimci olur musunz ve alirken nelere dikkat etmeliyim??

Mrb bence arabanizin var ise montla sikinti olmuyor,bebek arabasi ile ulasim saglaniyor ise yuruyuyerek,tranvay,otobus, vs. ornegin ozman kesinlikle astronot cunku lahana gibi kat kat sarmak hem bebege hem bize zor astronotu takip fermuari cekersin bende ariyorum buarada

Astronot buldum var buralarda ama benm oglan bide cabuk kilo aliyo bide yaklask 3 hafta bebek arabasi ile dolascm sonrasnda esim yanimda olacagi icn disari araba ile cikariz o yuzden kararsizim

Ben mont aldım bebek arabasında mont daha rahat oluyor bırde astronot tulumlar ıcın daha cok kucukler 9 aydan sonra kullanmak ıcın aldım bır tane tavsıyem mont daha rahat
Alırken nelere dıkkat etmeyelım demıssın kesınlıkle ıcı yunlu yada polar alma bebegı cok terletırsın zaten bır sapka ve atkı kullanırsın soguk havalarda ıcı cok ınce olmayan delıklı terletmeyen montlar olabılır ıstersen resım atabılırım

Evet resim atarsanz cok sevinirim bebegim 4 aylik olck 10 gun sonra iyi bisey almak istiyorum bide elyaf terletir yunlu terletmez diye biliyodum ben

Merhaba ben mothercare in astronotlarini kullanmistim kizima ve cok memnun kaldim ki araba ile seyahat ettim hep.. Ama usurler minicikken isitamazlar kendilerini..

Montlarda var aslinda buyuk almayi dusunuyorum zaten bacaklarini felnda tutar simdilik ama dolasmak lazm baya iyisini bulabilmek icin ucuz bisey alip da hasta etmek istemiyorum oglumu

Cnm ben kerem bes aylikken 12 aylik astronot tulum aldim burda bi arkadastan lcw ici bizim montlar gibi ayakli ve eldiveni var sicak tutacak birsey. Battaniye acildi usudu sapkayi cikardi derdin olmaz. Sana tavsiyem 6-9 al bu yili cikarirsin. Ilk basta büyük olur ama cocuj cabuk buyuyo ben bu yaz 3 Aylikken 6 aylik giydirdim :) bir de burdan al bence sifirina tonla para verme bu yil giyecek seneye olmayacak. Ama yakin sehir al ya da kendi sehrinden görüp alabilecegin olsun nacizane fikrimdir

Eklentiler

• image.jpeg
    195,7 KB · Görüntüleme: 63
  • image.jpeg
    116,4 KB · Görüntüleme: 65
canım sakın yanlıs anlama olmasın ben fıkır acısından ekledım mont satılık degıl :)

Tesekkur ederim fikrinz icin ama mont almaha karar verdim bugn carsida baktim astronot tulumlar hep elyafliydi oda terletir diye tulumdan vaz gectim mont almaya karar verdim ama mont sa almadim kalin yunlu ceket aldim ve yunlu pantolon aldim bide yunlu patik aldim simdilik yeterli diye dusunuyorum cunku normalde antalyada oturdugm icin oranjn kisi cok soguk olmuyo o yuzden

canım sakın yanlıs anlama olmasın ben fıkır acısından ekledım mont satılık degıl :)
Yok canm yanlis anlicak bisey yok. Gonderdgn resmde cok ince duruyo mont bende yunlu celet aldim kalin,pantoln ve yunlu patik aldim hepside yunlu onlari kullanicm simdilik iyi bi mont bulana kadr

Mont almıştım ben sinir oldum benım ki de 3 aylık acılıyo edıyo kucakta smd mothercareden astronot sipariş verdım indrıme girmiş bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…