Bende ona şaşırdım dört buçuk aylıkken destekli oturtmaya başlanıyor diye biliyorum3 aylık bebek oturur pozisyona gelebliyor mu?
Ben de 6 aydan once oturtmamaliyiz diye biliyorum. Ama yanlış biliyor olabilirim.Bende ona şaşırdım dört buçuk aylıkken destekli oturtmaya başlanıyor diye biliyorum
ilgisini cekebilecek oyuncaklara odaklaniyor mu, onlarla goz temasi kuruyor mu? renkli bir seyleri ip ile sallandirin, goz takibini kontrol edin mesela. supheniz, kuskunuz var ise direkt olarak iyi bir uzmanla gorusun ama 3 aylik demek daha kucucuk bebek demek.3 gün sonra 3 aylık olacak Bi oğlum var beslenmesi ve kilo alımı filan gayet iyi ancak benimlegöz kontağı kurmuyor ve ellerini filan inceleniyor kafasını kaldırıyor elinden tuttuğumda oturur pozisyona geliyor ancak agulamıyor herhangi Bi ses çıkarmıyor delirmek üzereyim lütfen aynı durumu yaşayıp sonra düzelen var mı bebeği otizmli filan diye çok korkuyorum
3 aylık bebek ellerini incelemez zaten3 gün sonra 3 aylık olacak Bi oğlum var beslenmesi ve kilo alımı filan gayet iyi ancak benimlegöz kontağı kurmuyor ve ellerini filan inceleniyor kafasını kaldırıyor elinden tuttuğumda oturur pozisyona geliyor ancak agulamıyor herhangi Bi ses çıkarmıyor delirmek üzereyim lütfen aynı durumu yaşayıp sonra düzelen var mı bebeği otizmli filan diye çok korkuyorum
Kendi kendinize evhamdan kaçının. Bebeginiz henüz 3 aylık bebekler 6 ayından sonra oturma pozisyonuna getirilir. Ellerinden tutup oturur pozisyona getirmek ne alaka. Siz bebeginizi bir doktora götürün3 gün sonra 3 aylık olacak Bi oğlum var beslenmesi ve kilo alımı filan gayet iyi ancak benimlegöz kontağı kurmuyor ve ellerini filan inceleniyor kafasını kaldırıyor elinden tuttuğumda oturur pozisyona geliyor ancak agulamıyor herhangi Bi ses çıkarmıyor delirmek üzereyim lütfen aynı durumu yaşayıp sonra düzelen var mı bebeği otizmli filan diye çok korkuyorum
Doğru biliyorsunuz.6.ayda hafif hafif oturma alıştırmalarıyla başlanır uzun süreli oturur pozisyonda kalamazlarBen de 6 aydan once oturtmamaliyiz diye biliyorum. Ama yanlış biliyor olabilirim.
3 aylık bebeklerin bazıları göz kontağı kurabilir ama kurmaması sanırım çok anormal değildir kontrole gittiğiniz zaman muhakkak sorun doktora ve odaya biri girip çıkarken bakıyor mu dönen şeylere ilgisi var mı bunları takip edinHerkes beni baya yanlış anlamış ben oturuyorum demedim elinden tutup spor filan yapıyorum ve kendini çekiyor yani tutabiliyor ben çocuğu otursun diye zorlanıyorum ki ya da oturmuyorum destekli oturmanın 4 desteksiz 6 old biliyorum bn sadece bu durumu yaşayan var mı sonra göz kontağı kuran brdbek var mı diye merak ettim
3 gün sonra 3 aylık olacak Bi oğlum var beslenmesi ve kilo alımı filan gayet iyi ancak benimlegöz kontağı kurmuyor ve ellerini filan inceleniyor kafasını kaldırıyor elinden tuttuğumda oturur pozisyona geliyor ancak agulamıyor herhangi Bi ses çıkarmıyor delirmek üzereyim lütfen aynı durumu yaşayıp sonra düzelen var mı bebeği otizmli filan diye çok korkuyorum
Şimdi ne durumda bebeğiniz3 gün sonra 3 aylık olacak Bi oğlum var beslenmesi ve kilo alımı filan gayet iyi ancak benimlegöz kontağı kurmuyor ve ellerini filan inceleniyor kafasını kaldırıyor elinden tuttuğumda oturur pozisyona geliyor ancak agulamıyor herhangi Bi ses çıkarmıyor delirmek üzereyim lütfen aynı durumu yaşayıp sonra düzelen var mı bebeği otizmli filan diye çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?