3 aylik hamileyim esimden siddet gördüm

Aydın nere ben nere (
Ben senın yernde olsam hem bosancaksam kocama ders vermk ısterdım...
gıder 155 arardım.onlarda evı gelıp kocnı yakapaca gtrseler butun sınırım gecerdı..onada ders olurdu..

Canım haklısın kımımızde bu seylerı okuyup ofke sınır patlaması yasıyorz ...
Tabi ki hiçbirimiz istemeyiz küçücük masum bir bebek doğmadan yaşam hakkı elinden alınsın..ama işte bazen işler olmasi gerektiği gibi gitmiyor mesela örnek vereyim diyelim ki benim eşim şuanda yanımda yatarken arkadaşın eşi tencere tava fırlatıyor kafasına..değilim ama benimde hamile oldugumu varsayalım,şimdi konu sahibiyle kıyaslayalim mesela ayni psikolojide bakabilirmiyiz karnımızdaki bebeğe? Bekara karı boşamak kolay misali oluyor yani yapılan olumsuz yorumlar..sadece sizin içinde demedim yanlış anlamayın siz yine sakice yazmışsınız şimdi ne topa tutanlar gelir daha izleyin görün..

T
Aydın nere ben nere (
Ben senın yernde olsam hem bosancaksam kocama ders vermk ısterdım...
gıder 155 arardım.onlarda evı gelıp kocnı yakapaca gtrseler butun sınırım gecerdı..onada ders olurdu..
Odü koptu zaten eve polis doldurcam 186 aricam dedim sen rezilsin yaparsin dedi ama sabah olsun yapicam

Canım evlıyım ben yenı kurtaj oldum 3 hafta olmadı.
O yuzden onlarıda sınırle yazdım..

T

Odü koptu zaten eve polis doldurcam 186 aricam dedim sen rezilsin yaparsin dedi ama sabah olsun yapicam
Rezıl ne yaa yap sımdı vallahı onlar yakapaca alırlerken degme keyfıme belıme terlık fırlatmak he.onlar onu aldıktan sonra gıder cayımı demler ohhhh mıs gıbı ıcerdım..

UOTE="askflozofu, post: 38019218, member: 573743"]Canım evlıyım ben yenı kurtaj oldum 3 hafta olmadı.
O yuzden onlarıda sınırle yazdım..[/QUOTE]
Oyle mi cok üzüldüm gerçekten cok . Ben alinmadim sadece ne yapacağımı şaşırdım hassasiyetini anladım simdi daha iyi.inşallah sagsalim bebeklerin olur huzur icinde buyurler üzülme senin elinde degil ki bebegin ömrü kaderi boyleymis cok gecmis olsun cok üzüldüm

UOTE="askflozofu, post: 38019218, member: 573743"]Canım evlıyım ben yenı kurtaj oldum 3 hafta olmadı.
O yuzden onlarıda sınırle yazdım..
Oyle mi cok üzüldüm gerçekten cok . Ben alinmadim sadece ne yapacağımı şaşırdım hassasiyetini anladım simdi daha iyi.inşallah sagsalim bebeklerin olur huzur icinde buyurler üzülme senin elinde degil ki bebegin ömrü kaderi boyleymis cok gecmis olsun cok üzüldüm[/QUOTE]
Cok saol canım ne yapalım bak bızde hersey ıyı gıderken kalpı durdu..bebegım benı secmedı....
Ama senın hala karnında ve senı secmıs ne olur ofkenı,sınırlerını,hersey anlarımda ona kıyma...sonra pısman olursun belkı..

darp raporu muhakkak al...
bosanirken iyi ki almışım dersin

bebeği alabilirler 10.haftadasin . iyi düşün doğru karar ver.
ben babasız dahi olsa dogurman taraftariyim.
ama senin kararın senin hayatın kimse yargilayamaz.

niye arabaya binip oturdunuz?
niye karakola gitmediniz?
niye sabahi bekliyorsun?
sıcağı sıcağına daha iyi olmaz mıydı?
beline terlik yedin. Bebeğin durumuna bakilmali hastanede. niye gitmedin?

Sen sabahi bekleme zaten sabah oldu hemen acile giris yap bebege baksinlar once kasik agrisi iyi degil kendini degil once bebegi dusun zaten hastanede polis var onlara derdini anlatirsin sana yardimci olurlar

Canım benim üzülme hiç rezilin dik âlâsı kocanın kendisi doğmamış çocuğuna bile şiddet uygulayan ne adamdır gözümde ne kocadır ne de baba olabilir öküz herif başlığı okur okumaz sinirlendim sakın peşini bırakma raporunu al davanı aç. Böyle biriyle hayat geçmez 6 ayda şiddete başvuran hayatını zehir eder sana sakın sakın kendine ya da bebeğine zarar verme intiharı falan sil canım aklından böyle bi adam için mi canına kıyacaksın Allah bilir daha işine bile gelir sen raporunu al sonra mahkeme mahkeme sürünsün görsün rezillik nasıl olurmuş öküz. Rabbim mazlumu yalnız bırakmaz hiç üzülme arkadaşım.

3 yil birliktelik yasamissiniz, ve sevgiliyken de boyle sorunluymus.
Yani sorunlu ve siddet gecen bir eve bazi seyleri kabul ederek cocuk yaptiginizi varsayiyorum o zaman. Sonucta surpriz sayilmaz bunlar. Eninde sonunda boyle olacagi belliymis. Siz bu ortama cocuk getirmek istemiyorsaniz en bastan hamile kalmayacaktiniz. Bile bile yapip da simdi aldirmanin anlami yok bence. Oyuncak degil ya bu. Bir an once darp raporu alin, sonra da ister bosanin, ister bosanmayin, orasini bilemem de. Cocugunuza da tek basiniza ya da ailenizle bakarsiniz bosanirsaniz. Ama sizin iliskiniz zaten boyle gelmis boyle gider. Yani bosanmasaniz da evinizde boyle siddetler olacak. Bosanin daha iyi. Yazik, olan cocuga olmus.

kurtaj ol hamileyken doven koca ilerde neler allah bilir.hem bi yil dolmadan bosanamak diye bisey yok benim tanidigim 2 aylikken bosandi.senin elinde tutar dalin var siddet gormussun.git hemen bi darp raporu al hastaneden esine soylemezler eger diyar diye cekiniyosan.bu gun degilse bile ilerde ayrilik senin sonun ilerisi icin cok lazim rapor.gelip bi ozurunede kanma gecmis olsun

Bosanacaksaniz bosanin da ha deyince bir cana kiyilir mi? Siz istediniz diye oldu siz istediniz diye ölmesin masum. bin kez daha dusunun bir cana kiymak sizi uzmeyecek mi hic

Bir kadina nasil el kalkar,hele de bir hamile kadina,vicdansiz o senin cocugunu tasiyor,ayaginin alti cennet olan annelerden biri bu kadin. Yazik.cok uzuldum senin icin.arabaya kadar inmisin keske gitseymisin ya karakola,rapor almaya,en azindan bi doktora gitseydin bebege bi baksaydin.bele alinan buyuk darbeler hamilelikte etikili olabiliyor.
Bugune kaldi artik.neyse.ben hic cocugunu aldirma taraftari degilim arkadasim.bu dunyada yiyecek ekmegi var ki allah nasip etmis bu cocugu sana.canina kiymak olmaz.zor zamanlarinda senin en buyuk destekcin yavrun olacak.ona sarilacaksin,ugrasin amacin o olacak.merak etme babasina verirler ederler derdinde olmasin.elinde kanitlarinda varmis.tencere firlatti resmini cektim demisin,bugunde git siddeti uyguladigi raporla,boyle siddet meyilli adamlara cocuk filan verilmez korkma.
Arkadaslarin bir kaci bir yil beklenmeden de bosanilir yazmis ama,bu yeni bir karar heralde.bir arkadasimda bir yilinin dolmasini bekliyor,evleri ayirdilar.yuvalarin cabuk dagilmamasi,esler birbirlerine birer sans daha verebilsinler diye,bir yil icinde bosanmanin onune gecilmis boylece.istisnai durumlar varsa bilmiyorum,kulaktan dolma bilgiler benimde.karakola,savciliga filan gidersen herseyi ogrenirsin

Ben böyle işin içine edeyimm........................

10 haftalığa kadar izin var aldırmal için ama kocan yüzünden değer mi bir cana kıymaya aldırdım de boşan bebeğine kendin bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…