- 7 Mart 2014
- 292
- 139
- 43
- 30
ah şu saat olmuş kızcağız ne yaptı acaba geceden beri.. tüm yorumları okudum da herkes kendi fikrini bir diğerine dikte ettirmeye çalışıyor kızcağızın son halini merak eden bi allahın kulu yok.. yok bebek aldırılsın mı yok kocadan boşanılsın mı.. doğru bir tane değil ama umay'ın sağlık durumu ne durumda orası önemli.. keşke bizi haberdar etse.. uzaktan elimizden bir şey gelmiyor olması bir kadın olarak beni çok etkiliyor..
Yoo sen gerçekten kiniyosun beni ve inanilmaz kirildim hüngür hüngür agliyorum su an kac kisi boyle gecenin 3 unde arabaya kendini kilitleyippijama terlik kalakalmis ne yasadinsen ne biliyosun babam ve bebegim benim canim ikisi de hayata tutunmaya calisiyo ne çekiyorum biliyo musun sen gitsrydin yapsaydin senin basina gelirse srn yap ben gibi olma yazık ya bu kadar gaddar olunmaz caresiz kaldim anla bunu
Senin kadar saglilkli dusunemiyorum evet kime yazmia olursan ol onu sonucta benim bebegim benim acim ve susoylediklerine bak aldircaktin neden yaptin diyemezsin sen yapinca ayrilmiycaginin garantisi var miBilg: 38036694 .!.:Sen saka misin? Bu yorumlari sana mi yapmisim yoksa bebegi aldir diyenlere mi arkadasim? Bi cevap ver ve guzelce anla lutfen.
Hic iyi dilim delirmek üzereyim bebegim sadece derdim o mantik ve duygusalik ben bu adami sevdim sonucta 3 yil yedik ictik nerden biliyim o da cok istedi bebek korunmadi cok sevindi duyunca mesla ama istereticst: 38036673 .!.:Aynen cnm bende cok merak ediyrm nasil acaba insalah bir nebzede olsa iyidir :-(
Senin kadar saglilkli dusunemiyorum evet kime yazmia olursan ol onu sonucta benim bebegim benim acim ve susoylediklerine bak aldircaktin neden yaptin diyemezsin sen yapinca ayrilmiycaginin garantisi var mi
Senin konun üzerine herkes kendi düşünceleri yazmış ama ortaya anlaşmazlık çıkmış o yüzden zaten canın sıkkın bunlara takılma Allahsabır versin öfkeyle kalkıp zararla oturma iyi düşün eşinizin yaptıkları affedilebilir gibi değil kadere inanıyorsanız eğer Allah bebeği size boşa vermedi ona kıymayın unutmayın herşey geçer sabredin.Hic iyi dilim delirmek üzereyim bebegim sadece derdim o mantik ve duygusalik ben bu adami sevdim sonucta 3 yil yedik ictik nerden biliyim o da cok istedi bebek korunmadi cok sevindi duyunca mesla ama iste
Aldirmak istemiyorum ben onu cok seviyorum defne ya da güney olacak o ama kimse ben naparim ilerde ailemle nereye yalniz nereye bi başkasıyla nasil nereye kimse bana boyle destek olmuyo ailem de sanki ayrilcaksan bebek olmasin diyolar onlarin soyunu mu surdurcen falan ben sadece benim gibi düşünüyorum ama ilerde babasını istiycek kucuk yerdeyiz babanne hala var ilerde ne cevap vericemSen kendi soylediklerinle celisiyorusn. Ayrica aldiracaktin neden yaptin demedim, madem esini biliyordun neden yaptin dedim ama o sperm israfi diyenlere kizarak dedim bunu, anliyor musunuz?
Benim bebegim olmuyor anladiniz mi? O yuzden olusan bir bebegi aldirmak benim içimi acitiyor..
Neyse...
Peki ne yaptiniz son durum nedir?
Aldirmak istemiyorum ben onu cok seviyorum defne ya da güney olacak o ama kimse ben naparim ilerde ailemle nereye yalniz nereye bi başkasıyla nasil nereye kimse bana boyle destek olmuyo ailem de sanki ayrilcaksan bebek olmasin diyolar onlarin soyunu mu surdurcen falan ben sadece benim gibi düşünüyorum ama ilerde babasını istiycek kucuk yerdeyiz babanne hala var ilerde ne cevap vericem
Evet zaten pazar istanbula gidip cuma doncekmis bir hafta yok yani ben dusunucem sen de düşün yazmis mesajlaOkuyunca ne kadar kötü oldugumu anlatamam,nasıl kalkar elleri vicdansız.simdi bebegi düsünmeyin biraz zaman verin kendinize.bu zamanda en cok yardımcın olacak insallar ailen inan.güzelce uyuyun bugün sıcak ballı bir süt içip.biraz esinizden uzak kalın.sonra dısarda bulusup konusun herseyi.ortak karar alın her konuda.suan 2 nizde birbirinize cok öfkeli ve kırgınsınız.biraz uzak kalmak en güzeli.
Ya herkes bebek derdine düştü.bu kadin doguracak o bebegi farkındamısınız? Bu kadın iyi olmadan bebek nasıl gelsin dünyaya saglikli bir şekilde?? Önce bu kadincagizin psikolojisi düzelecek ki bebegini dünyaya getirebilsin bunun icin ugrasmamiz gerekirken..herkes hunharca eleştiriyor ayiptir gunahtir yapmayin ya..gercekten bekara karı boşamak kolay lafı tam bu konu için..bazı bayanlar evinde kocasıyla öpüşüp koklaşırken,bu kadincagız kafasına tencere tava yiyor,dudağı patlıyor yaziktır hala hesap soranlar var ya sabahtan beri sinir oldum bu konudan çıkamıyorum yeter be!!!
Evet ne kadar korku yasadim can havliyle kactim nereye gidip ne yapacağımı bilemedim bebek olmasa daha kolaydı psikolojik olarak çöktüm yalniz hissediyorum kendimi o şok cikmiyo aklimdan boyle bi sey yasarsam hep ayrilirim hemen dedim simdi ayrilamiyorym bile bebegimi düşünüyorum off hic hak etmedigim seyler bunlar inanılmaz bir hata bu adamYa herkes bebek derdine düştü.bu kadin doguracak o bebegi farkındamısınız? Bu kadın iyi olmadan bebek nasıl gelsin dünyaya saglikli bir şekilde?? Önce bu kadincagizin psikolojisi düzelecek ki bebegini dünyaya getirebilsin bunun icin ugrasmamiz gerekirken..herkes hunharca eleştiriyor ayiptir gunahtir yapmayin ya..gercekten bekara karı boşamak kolay lafı tam bu konu için..bazı bayanlar evinde kocasıyla öpüşüp koklaşırken,bu kadincagız kafasına tencere tava yiyor,dudağı patlıyor yaziktır hala hesap soranlar var ya sabahtan beri sinir oldum bu konudan çıkamıyorum yeter be!!!
aynen canım bir düsünün öfkeyle kalkan zararla otururmus.baktın olmıycak ona göre davranırsın.kimse kimseyle zorla yasamak zorunda degil.en basta onun hatası cok büyük ne olursa olsun bir kadına dayak atılmaz.zaten hamileyken hormonlarımız farklı oluyor bazen sinirli oluyoruz bazen iyi bazen duygusal.annen babanla ilgilen canım rahatına bak,kafanı topla,düsünmemeye calıs suan,yarın git gez az parkta bişeler al kendine.Evet zaten pazar istanbula gidip cuma doncekmis bir hafta yok yani ben dusunucem sen de düşün yazmis mesajla
Allah büyük canım,üzme kendini kimsenin yaptığı yanına kalmaz hiç merak etme sen..Allah bildiği gibi yapsin o kocanı Allaha havale et..sen simdi napicaksin avukat falan buldun mu kendine ?Bn
Evet ne kadar korku yasadim can havliyle kactim nereye gidip ne yapacağımı bilemedim bebek olmasa daha kolaydı psikolojik olarak çöktüm yalniz hissediyorum kendimi o şok cikmiyo aklimdan boyle bi sey yasarsam hep ayrilirim hemen dedim simdi ayrilamiyorym bile bebegimi düşünüyorum off hic hak etmedigim seyler bunlar inanılmaz bir hata bu adam
Aldirmak istemiyorum ben onu cok seviyorum defne ya da güney olacak o ama kimse ben naparim ilerde ailemle nereye yalniz nereye bi başkasıyla nasil nereye kimse bana boyle destek olmuyo ailem de sanki ayrilcaksan bebek olmasin diyolar onlarin soyunu mu surdurcen falan ben sadece benim gibi düşünüyorum ama ilerde babasını istiycek kucuk yerdeyiz babanne hala var ilerde ne cevap vericem
Sakin olur musun lütfenEvet zaten pazar istanbula gidip cuma doncekmis bir hafta yok yani ben dusunucem sen de düşün yazmis mesajla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?