3 aylik hamileyim esimden siddet gördüm

Aynen cnm bende cok merak ediyrm nasil acaba insalah bir nebzede olsa iyidir :-(

Sen saka misin? Bu yorumlari sana mi yapmisim yoksa bebegi aldir diyenlere mi arkadasim? Bi cevap ver ve guzelce anla lutfen.

Bilg: 38036694 .!.:
Sen saka misin? Bu yorumlari sana mi yapmisim yoksa bebegi aldir diyenlere mi arkadasim? Bi cevap ver ve guzelce anla lutfen.
Senin kadar saglilkli dusunemiyorum evet kime yazmia olursan ol onu sonucta benim bebegim benim acim ve susoylediklerine bak aldircaktin neden yaptin diyemezsin sen yapinca ayrilmiycaginin garantisi var mi

esiniz hamileyken belinize terlik atti diye kiziyorsunuz, bebegi kendi isteginizle oldurmekten bahsediyorsunuz.
bebek sizin evliliginiz devam ederken heyecanla beklediginiz korudugunuz sevdiginiz caninizdan bir parca, evlilik biterken ise esten kalan bir sperm bir ayak bagi.

reticst: 38036673 .!.:
Aynen cnm bende cok merak ediyrm nasil acaba insalah bir nebzede olsa iyidir :-(
Hic iyi dilim delirmek üzereyim bebegim sadece derdim o mantik ve duygusalik ben bu adami sevdim sonucta 3 yil yedik ictik nerden biliyim o da cok istedi bebek korunmadi cok sevindi duyunca mesla ama iste

Senin kadar saglilkli dusunemiyorum evet kime yazmia olursan ol onu sonucta benim bebegim benim acim ve susoylediklerine bak aldircaktin neden yaptin diyemezsin sen yapinca ayrilmiycaginin garantisi var mi

Sen kendi soylediklerinle celisiyorusn. Ayrica aldiracaktin neden yaptin demedim, madem esini biliyordun neden yaptin dedim ama o sperm israfi diyenlere kizarak dedim bunu, anliyor musunuz?
Benim bebegim olmuyor anladiniz mi? O yuzden olusan bir bebegi aldirmak benim içimi acitiyor..
Neyse...
Peki ne yaptiniz son durum nedir?

Hic iyi dilim delirmek üzereyim bebegim sadece derdim o mantik ve duygusalik ben bu adami sevdim sonucta 3 yil yedik ictik nerden biliyim o da cok istedi bebek korunmadi cok sevindi duyunca mesla ama iste
Senin konun üzerine herkes kendi düşünceleri yazmış ama ortaya anlaşmazlık çıkmış o yüzden zaten canın sıkkın bunlara takılma Allahsabır versin öfkeyle kalkıp zararla oturma iyi düşün eşinizin yaptıkları affedilebilir gibi değil kadere inanıyorsanız eğer Allah bebeği size boşa vermedi ona kıymayın unutmayın herşey geçer sabredin.

Aldirmak istemiyorum ben onu cok seviyorum defne ya da güney olacak o ama kimse ben naparim ilerde ailemle nereye yalniz nereye bi başkasıyla nasil nereye kimse bana boyle destek olmuyo ailem de sanki ayrilcaksan bebek olmasin diyolar onlarin soyunu mu surdurcen falan ben sadece benim gibi düşünüyorum ama ilerde babasını istiycek kucuk yerdeyiz babanne hala var ilerde ne cevap vericem

OTE="FashionStil, post: 38036094, member: 637131"]Benim hiçbir yorumumda aldırmak lafı gecmedi..konu sahibi aldırmayı düşündüğünü söyledi..bazı arkadaşlarda neden çocuk yaptin,neden evlendin,yaparken iyiydi şimdi neden aldiriyorsun tarzinda sert yorum yaptilar..ben konu sahibini haklı buldum fakat çocuğu aldırmasını haklı bulmadim..benim söylemek istedgim konu sahibi panik halindeydi,kocasindan dayak yerken normal mutlu ailelerdeki kadinlar gibi bakamazdı karnındaki bebege..o anki panikle bu düşünce cok normaldi..insan kafasina tencere atılırken nasıl mantıklı şeyler düşünebilir ki..bende bu yüzden konu sahibine daha uygun bir dille düşündüğü şeyin yanlış olduğunu anlatmamiz gerektigini soyledim..[/QUOTE]
Aynen çok teşekkür ederim

Anlasamadik diyeceksiniz? Bosanmakta kararli misiniz? Eşiniz neden böyle yapiyor? Amac ne ? Ne yaptiniz en son?

Evet zaten pazar istanbula gidip cuma doncekmis bir hafta yok yani ben dusunucem sen de düşün yazmis mesajla

Bn
Evet ne kadar korku yasadim can havliyle kactim nereye gidip ne yapacağımı bilemedim bebek olmasa daha kolaydı psikolojik olarak çöktüm yalniz hissediyorum kendimi o şok cikmiyo aklimdan boyle bi sey yasarsam hep ayrilirim hemen dedim simdi ayrilamiyorym bile bebegimi düşünüyorum off hic hak etmedigim seyler bunlar inanılmaz bir hata bu adam

Evet zaten pazar istanbula gidip cuma doncekmis bir hafta yok yani ben dusunucem sen de düşün yazmis mesajla
aynen canım bir düsünün öfkeyle kalkan zararla otururmus.baktın olmıycak ona göre davranırsın.kimse kimseyle zorla yasamak zorunda degil.en basta onun hatası cok büyük ne olursa olsun bir kadına dayak atılmaz.zaten hamileyken hormonlarımız farklı oluyor bazen sinirli oluyoruz bazen iyi bazen duygusal.annen babanla ilgilen canım rahatına bak,kafanı topla,düsünmemeye calıs suan,yarın git gez az parkta bişeler al kendine.

Allah büyük canım,üzme kendini kimsenin yaptığı yanına kalmaz hiç merak etme sen..Allah bildiği gibi yapsin o kocanı Allaha havale et..sen simdi napicaksin avukat falan buldun mu kendine ?

Canim kizma sende kocani provoke etmissin esin avukat isleri baslarindan askin oluyor cok yoruluyorlar gece gec geldiyse nedenini soraydin hemen üzerine kazak atmakla bagirip cagirmakla iyi yapmamissin,erkekler dayanamiyor böyle seylere .Yaptiklari güzel degil kabulode edilecek gibi degil ama dedigi gibi 1 hafta düsünün ,bebeginide aldirma büyük günah hem o su an canli öyle kolay degil sonra cok üzülürsün.Allah c.c sana kolaylik versin.

Bebeği olupta boşananlar ne yapıyor ? Şimdi dusunmeyın bunları. Bebeğinizi sevdiğinizi soyluyorsunuz, o zaman sıkıca sarılın ona. Uzulmeyın, uzmeyın şimdi onu. Sakinleşin uyuyun.
İkinizde fevrı davranmışsınız. Bana kızmayın ne olur; bu yaşadığınız şiddet evet ama ustunuze yuruyup dovmemiş sizi. Yani ne bileyim ya cinnet anında elindekileri fırlatmış.
Bu affedilmez bir durum evet fakat çozulmeyecek bir hal değil.
Eğer yoksa size başka hataları , uff tıkandım.
Yani oyle çabuk bebeğimden vazgeçiyorum demekle olmaz. İnsanların yüreği katılaşmış.
Can olana sperm demek sıyrılmaktır sadece.

Dusunun şimdi kanamanız var ne yaparsınız onu kurtarmaya mı çalışırsınız yoksa o anda olan olsun mu dersiniz.

Kırgın ve kızgınken herşeyden vazgeçer insan. Gün doğduğunda iyiki doğmuş ve iyiki yaşıyorum der. Anlatabiliyor muyum?

Bir hafta sende dusun demişya size , ozur dilemedi mi ? Neyı dusunecekmişsiniz.

daha önceki konularınızı okudum,evlenmeden öncede kürtaj olmussunuz,lütfen bu sefer yapmayın,kıymayın

şiddet bir boşanma sebebidir bana göre ..
üstelik birde hamilesiniz , yazık size ve bebeğinize ..

Sakin olur musun lütfen
Bebek senin bebegin aldır yada dogur bu senin sorumluluğunda hala sinirlisin ve mantıklı bir karar veremiyorsun sonuçta bebek bu eski bir eşya degil of sıkıldım diye atamazsın bir kenara. Eşin olacak şahıs avukat olabilir hiç korkma gece darp raporu alman gerekiyordu polisler evet ara bulmaya çalışıyorlar çünki çol vaka var aman o benim kocam diye şikayetinden vazgeçen. Hayat senim hayatın boşanma konusunda kararlıysan yarın en yakın devlet hastanesine gidip darp raporu talebinde bulun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…