• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 aylik evliyim :(

Kizlar 3 aylik evliyim ve hala iliskiye giremedik. Ilk evlendigimiz hafta deniyorduk yapamiyordum kendimi kasiyordum sonra birgun denerken basi girer gibi oldu ve ben hemen kendimi geri cektim silinince pembe renginde kan geldi bi kac kez.. Ama birdaha devami gelmedi malesef deniyoruz yapamiyorum korkuyorum sanki canim haddinden fazla yanacakmis gibi hissediyorum :KK43:
Kendini kasma sebebin duruma konsantre olamiyorsun ve iliskiyi gorev gibi yapiyorsun.Bende çok zor iliskiye girdim cunku gercekten aciyordu sanki orada bir duvar var gecilemiyor gibi.Sevismeyi deneyin esiniz direkt olaya bodoslama girmesin.Kendinizi olayin akisina birakinca acida hissetmiyorsunuz.

Kizlar 3 aylik evliyim ve hala iliskiye giremedik. Ilk evlendigimiz hafta deniyorduk yapamiyordum kendimi kasiyordum sonra birgun denerken basi girer gibi oldu ve ben hemen kendimi geri cektim silinince pembe renginde kan geldi bi kac kez.. Ama birdaha devami gelmedi malesef deniyoruz yapamiyorum korkuyorum sanki canim haddinden fazla yanacakmis gibi hissediyorum :KK43:
Ayy bnimkide bi 15 gun sanirim olmamisti cok zor cok travma yasadim resmen.Allah yardimcin olsun.bak ben kendimi nasil kandirdin afedersn iliski esnasnda sakin ol karpuz sakin karpuz die die patladi gitti kurtuldum cok sukur :rolleyes:

Bu konu ile ilgili baska sayfalar orda ayni sorunu yasayanlar size yardimci olacaktir orda sorun

Bence olaya bakış şeklinizle alakalı konu, profesyönel yardım almanız en mantıklısı ama olayı büyütmeye gerek yok bence. Seviyorsanız eşinizi sevişmek dokunmak vs hoşunuza gider ve onu arzulamanızı sağlar, kaslarınızı gevşetir bu durumu bir süre devam ettirmek ve nazikce denersiniz olur biter :) illa olcak diye başlarsanız zaten baştan yanlış. Arzuları uyandırmak önemli ;)

Canım bende ilk 1 hafta kadar zorlanmıştım sonra düşündüm kimler yapıo benden ne farkları var ben neden yapamıyım ki onların canı yansa yapamazdı ilk biraz canın açıo ama sonra İnan geçıo korkulacak hiç bişey Yok bu evliliğide etkiliyor 3ay çok uzun bi süre yaptıktan sonra bunun için mi bu kadar kendimi kasmışsım dieceksin bi arkasımda anlatmişti oda baya bir süre yapamamış daha sonra duşta Küvette köpüklü suda oldu çok şükür demişti

Sadece bana mı fake gbi geldi hesap :kusmuk: hep aynı konuyu açıyorlar bu erkekler. Biraz yaratıcı olsalarya :işsiz:

Vajinusmus ... çeken bilir ... bende öyle oldum ama yendim vahinusmusu beraber yenelim postuna bak canım ... Dalga geçenlerde neyin kafasında anlamış değilim

Aynen bizde 3 ay boyunca yapamamıştık .. Sonra ben fark ettim ki ben kendime kıyamıyorum... Ve eşime dedim ki ben dur desem bile sen devam et sakın beni dinleme ... O gece ağlasam da zorla oldu :) Sonra oturdu eşimde ağladı özür diledi :) dedim yok özür dileme üzerimden koca bir yük kalktı :)

Back