• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 aylik evliyim :(

Tatlicadi1668ff

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2017
14
0
1
Kizlar 3 aylik evliyim ve hala iliskiye giremedik. Ilk evlendigimiz hafta deniyorduk yapamiyordum kendimi kasiyordum sonra birgun denerken basi girer gibi oldu ve ben hemen kendimi geri cektim silinince pembe renginde kan geldi bi kac kez.. Ama birdaha devami gelmedi malesef deniyoruz yapamiyorum korkuyorum sanki canim haddinden fazla yanacakmis gibi hissediyorum :(

doktora gittiniz mi? erkek olsam kendimi çok kötü hissederdim sanırım,eşinizin tavrı nasıl bilmiyorum ama doktor tek çözüm.

Kizlar 3 aylik evliyim ve hala iliskiye giremedik. Ilk evlendigimiz hafta deniyorduk yapamiyordum kendimi kasiyordum sonra birgun denerken basi girer gibi oldu ve ben hemen kendimi geri cektim silinince pembe renginde kan geldi bi kac kez.. Ama birdaha devami gelmedi malesef deniyoruz yapamiyorum korkuyorum sanki canim haddinden fazla yanacakmis gibi hissediyorum :KK43:
Canım, vajinismus sayfaları var. Orda senin gibi çok üye var. Herkes deneyimlerini paylaşıp, birbirine yardımcı oluyor. Bu durumun üstesinden gelebileceğin yöntemleri o sayfalarda bulabilirsin.

Yeni üyelikle birlikte böyle cinsel sorular gelince ister istemez erkek diye düşünüp geriliyorum...

Fakat cidden durum böyle ise vahim demektir. 3 ay uzun bir süre, gerçi bunu senelerce yaşayanlar var haksızlık etmemek lazım...

İlk zamanlar ister istemez kasılıyorsun bu doğal fakat kendini sıkmak yerine gevşemeye serbest bırakmaya çalış birde o esnada ıkınma hareketi yaparsan daha rahat olacaktır...

Eşinin davranışıda çok önemli sevişmeyi uzun tutun...

Back