3 Aylık evliyim eşimle şiddetli geçiniyoruz

Herkes hata yapar o yüzden zararın neresinden dönerseniz kardır.
Kendinize bunu bir daha yaptırmayın
Hayatım devam ediyor. Bu dünya çok acımasız bir dünya ya sevdiğim adamdan yada başka birilerinden yara alacaktım. Bende evliliğimle sınandım işte. Arkamda dağ gibi ailem ve mesleğim var hiçbirşey için geç değil.

ABD'de evlendiyseniz oradaki prosedürleri bilmem ben ama darp raporu delil olmasa da alınabiliyorsa alın. 8 yıl emek verdim diye düşünmeyin. Ömrünüzü çürümesinden karlıdır 8 yılı çöpe atmak.

Öldürmezse bile yatalak kalırsınız. Ölüp de kurtulayım diye düşünmeyin yani.

Can güvenliğiniz olmadığı evde nasıl duruyorsunuz. Darp raporu alıp uzaklaştırma çıkarmalısınız. Bunun bir ilerisi 3. Sayfa haberleri olabilir

Aileniz arkanizda ama babanin evine git dedigi anda gidemediniz yani sevginizden mi? Sonra tekrar soyledi yine gitmediniz bu kez bogaziniz sıkıldı? Peki bunlari niye yapiyor o da mi sizi cok seviyor yoksa? Acimasiz olucam uzgunum. Siz size acimayan sevmeyen saymayan adami sevip hala ayni yatakta yatabiliyosunuz. Demek ki sizi cok irgalamiyor.
Evlenmek kadar bosanmak da gayet guzeldir. Nisanlanmak kadar nisani atmak da, sevgililik kadar ayrilmak da. Yeter ki gerekli sebepler olsun. Sizde sebebin alasi var hala bekliyorsaniz da bu sizin seciminiz.
Sevgi ask emek adi altinda siddeti mesrulastirmayin. Yasadiklariniz hicbir ask kitabinda yazmaz.

İlk defa onu böyle tanıyorum. İlk defa bunları yaşıyorum. Boğazımı çok sıkmadığını söylüyor abartıyorsun diyor.

E herkes uyarmış, vazgeçirmeye çalışmışlar sizi. Demek ki çok da güzel bir ilişkiniz yokmuş ve herkes de farkındaymış. Siz neye şaşırdınız bu kadar?

Adam sizi öldürmeye çalışmış resmen. Yoksa bir insan başka bir canlının boğazını neden sıksın?
Canınızın hiç mi kıymeti yok?
Düzelir sanıyorsanız düzelmeyecek bunu bilin. Boşanın canınızı kurtarın.

Boğazını sıkan adamın yanında kalarak Allah korusun seni öldürmesini mi bekliyorsun bacım.
Bizi ancak ölüm mü ayırır diyorsun, ne diyorsun anlamıyoruz.
Böyle bir adam yarın sana her türlü zarark verebilir.
Yol yakınken dön

Boğazınızı sıkmış azı çoğu mu var Allahaşkına bunlar artarak devam edecek siz kaldıkça. Evliliğin ilk zamanları zor geçer kavga gürültü olur diyoruz hep de bukadarından bahsetmiyoruz canınızın kıymeti yok mu? Bide kavga sebepleriniz ne ki bu raddeye geliyo merak ettim

Tipik Turk erkegi kusura bakmayin

Bak kardeşim kesinlikle direk ayrıl bende ailemin istemediği bir evlilik yaptım aynen böyle öfke kontrolsüzlüğü vardı gittikçe dozajı artacak Allah korusun sonu kötü bile olabilir o yüzden çocuk yokken kaç kurtar kendini

İlk defa onu böyle tanıyorum. İlk defa bunları yaşıyorum. Boğazımı çok sıkmadığını söylüyor abartıyorsun diyor.
Yok artık!
Boğazını sıktım ama az sıktım! Şu cümleyi bir okuyun bakalım. Hiç mantıklı geliyor mu?
İyi o zaman, bir dahakine çok sıkar. O zamana kadar bekleyecek misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…