Kalbimden inanarak duana icten yüksek sesli bir amin dedim.. yazdiklarin gercekten cok güzel yönlendiriyor. Kalbim çok yarali hala yazarken bile gözyaşlarımı tutamiyorum. Yaşadığımız travmaydi ve ben hala aklima geldikce cok kötü oluyorum kendimi tutamiyorum asla. Stresten uzaklascam elimden geldigince simdilik zor gunleri bir atlatalim kontrole bir gidelim genetik icin ugrasalim kan pihtilasmasina baktiralim. Alacagimiz bir tedbir varsa alalim. Sonra yolumuza bakalim insallah saglikla kolaylikla once karnima sonra kucagimiza aliriz evladımızı
Allahım aratmasın
dedigin gibi bakicam fotograflarda da ilgi cekici duruyor hemen siparis vercem bende. Kafam dolsun ki bazi seylere daha az yer kalsin. Illa ki zamana ihtiyacim olacak ama ben inaniyorum olacak. Rabbim icimi ferah tuttu hep hala öyle sadece yasananlari atlatamiyorum. Umudumuz var bir kere oldu ya o bize umut...
Haklisin buraya girmemeye karar vermistim ama sonra bu konularda bilgi alisverisi yapmak istedim. Ama dedigin gibi arastirdikca birseyler buluyor insan. Cokta ilgilenmemek lazim. Sanirim bir sure engel olamam takvimden takip etmeye ve ovülasyon testi yapmaya. Insallah bakalim bu asamayi da kolayca geceriz. Güzel haberleri vermek icin sabırsızlanıyorum...