3 aylık Düşük sonrası ne zaman gebe kaldınız

Bende nisanda düşük yaptım Ağustos da hamile kaldım bazıları diğer ay hemen kalabiliyormuş kişiden kişiye değişiyor bence🙂
Yaa ne kadar güzel maşallah. Yazdiklarin umut oldu inan ki. Hemen olur mu bizimde diye düşünmeden edemiyorum. Özel birsey yaptin mi peki hamile kalmak icin ?

Geçen sene mayis ayı 8 haftalik düşük yaptım. Haziranda ilk adetimi gördüm. Sonra hiç görmedim hamileydim. Çok şükür sağlıklı doğdu
Oy maşallah Allahim bize de öyle nasip eder inşallah 🙏 benim icin dua eder misin rabbim bize de nasip etsin.. yaptiginiz özel birsey oldu mu acaba. Bende inşallah hemen yeniden düşünüyorum hamile olmak. Allahim nasip ederse.

Merhaba, ben doktora soylemiştim inceleme yapılmasını istiyorum diye.

Yeniden gebelik olur tabi ki, bnm ilk iki gebeligim düşükle sonuclandı; şuan 2,5 yaşında bir kızım, 2 aylık da bir oğlum var. Pıhtılaşma testini yaptırın mutlaka. Doktorlar 3 düşük olmadan pıhtılaşma testine yönlendirmiyorlar genelde.
Yaptircam insallah hastane kontrolu 20 gun sonra demisti o zamani bekliyorum. Gittigimizde genetik bölümüne basvurcaz esimle. Zaten ilk dusuk diye bastan saviyorlar direkt.
Rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin insallah bize de hemen verir evlat saglikla kucagimiza alırız. Cok sürdü mü düşük sonrasi gebe kalman

düşük sonrası eğer annede bir sağlık sorunu yoksa kısa zamanda tekrar hamilelik oluşuyor
Bildigim bir saglik sorunum yok insallah dedigin gibi bizimde olur hemen yeniden saglikli bir gebeligim ve hemen kucagimiza aliriz saglikla.
Ozellikle yaptigin birsey oldu mu hemen hamile kalmak icin

Yaptircam insallah hastane kontrolu 20 gun sonra demisti o zamani bekliyorum. Gittigimizde genetik bölümüne basvurcaz esimle. Zaten ilk dusuk diye bastan saviyorlar direkt.
Rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin insallah bize de hemen verir evlat saglikla kucagimiza alırız. Cok sürdü mü düşük sonrasi gebe kalman
Agustosda düşük yaşadım, ekim ayında hamile kaldım. Zaten 50 gün sürmüştü benim regl olmam, o ay hamile kaldım. Düşük yaşamanız kürtaj olmanız hamilr kalmanızı geciktirmez merak etmeyin. Sizin için en hayırlı zaman ne ise o zaman olsun bence, kendinizi strese sokmamaya çalışın.

Agustosda düşük yaşadım, ekim ayında hamile kaldım. Zaten 50 gün sürmüştü benim regl olmam, o ay hamile kaldım. Düşük yaşamanız kürtaj olmanız hamile kalmanızı geciktirmez merak etmeyin. Sizin için en hayırlı zaman ne ise o zaman olsun bence, kendinizi strese sokmamaya çalışın.

Oy maşallah Allahim bize de öyle nasip eder inşallah 🙏 benim icin dua eder misin rabbim bize de nasip etsin.. yaptiginiz özel birsey oldu mu acaba. Bende inşallah hemen yeniden düşünüyorum hamile olmak. Allahim nasip ederse.
Rabbim en kısa ve hayırlı zamanda nasip etsin. Sadece rabbimden hayırlısını iste. İnşallah olacaktır imkansız değil sonuçta.

Agustosda düşük yaşadım, ekim ayında hamile kaldım. Zaten 50 gün sürmüştü benim regl olmam, o ay hamile kaldım. Düşük yaşamanız kürtaj olmanız hamile kalmanızı geciktirmez merak etmeyin. Sizin için en hayırlı zaman ne ise o zaman olsun bence, kendinizi strese sokmamaya çalışın.
Umut oluyor gercekten okuduklarim. Günlerdir kafam dumanlı yasadigim kötü anlari kafamdan atamiyorum ama burda soyledikleriniz yeniden hamile kalma ihtimalim var diye umut veriyor bana. Allah en dogru zamanda insallah sağlıkla yeniden hamile kalip saglikla kucagimiza almayi nasip eder. Su an henüz yasadigim travmayi atlatmak icin kendime verdigim zaman icindeyim. Cok yeni hersey. Insallah benimde cok kisa zamanda olur evladım.. insan bir kez boyle birsey yasayinca kafasindan bir sürü sey geciyor. Durup durup eşime soruyorum bizim yeniden cocugumuz olur degil mi diye..

Rabbim en kısa ve hayırlı zamanda nasip etsin. Sadece rabbimden hayırlısını iste. İnşallah olacaktır imkansız değil sonuçta.
Haklısın 🙏 her zaman Allaha sığındım hala da ona sığınıyorum alan da veren de o. Ben yeniden istiyorum insallah en kisa zamanda saglikla kolaylikla nasip eder Allahim 🙏 yeniden hamile kalip anne baba olmak icin sabırsızlanıyoruz...

Umut oluyor gercekten okuduklarim. Günlerdir kafam dumanlı yasadigim kötü anlari kafamdan atamiyorum ama burda soyledikleriniz yeniden hamile kalma ihtimalim var diye umut veriyor bana. Allah en dogru zamanda insallah sağlıkla yeniden hamile kalip saglikla kucagimiza almayi nasip eder. Su an henüz yasadigim travmayi atlatmak icin kendime verdigim zaman icindeyim. Cok yeni hersey. Insallah benimde cok kisa zamanda olur evladım.. insan bir kez boyle birsey yasayinca kafasindan bir sürü sey geciyor. Durup durup eşime soruyorum bizim yeniden cocugumuz olur degil mi diye..
Bir kere olduysa yine olabilir, o açıdan bakmaya çalışın. Siz her ihtimale karşın tüm tetkiklerinizi yaptırın, gerisi Allah'a kalmış.

Bir kere olduysa yine olabilir, o açıdan bakmaya çalışın. Siz her ihtimale karşın tüm tetkiklerinizi yaptırın, gerisi Allah'a kalmış.
Haklisin insallah yeniden olur. Tıbbi genetik bölümüne gidip oradan genetik test yaptirmak istiyormusuz galiba. Islemler bu sekilde ilerliyormus. Ama ilk gebelik diye yapmama ihtimali varmis. Bakalim nasil bir yol izleyecegiz. Kürtaj sonrasi 20 gun sonra gel dedi bana o zaman da genetige de gideriz sanırım. Genetik testi yaptirmanin bir zamani var mi acaba ? Mesela kürtajdan so ra belli bir günü var mi yaptirmak icin yoksa herhangi bir zamanda da yapiliyor mu

Kizlar düşük sonrasi genetik teste nasil gönderdiniz. Sehir hastanesinde kürtaj oldum aksam. Cok üzgünüm ama yeniden gebelik olur degil mi Y yestur pebbles22 pebbles22 Sade frappe Sade frappe @leylalarr
Dun testlerimi verdim kromozon paneli ve trombofoli paneli 6 li olanı Haseki hastanesi Sultangazi ek bina da verdim.tibbi genetik biriminde çok ilgililerdi.memnun kaldım inşallah sonuç 3.4 hafta sonra cikicak

Haklisin insallah yeniden olur. Tıbbi genetik bölümüne gidip oradan genetik test yaptirmak istiyormusuz galiba. Islemler bu sekilde ilerliyormus. Ama ilk gebelik diye yapmama ihtimali varmis. Bakalim nasil bir yol izleyecegiz. Kürtaj sonrasi 20 gun sonra gel dedi bana o zaman da genetige de gideriz sanırım. Genetik testi yaptirmanin bir zamani var mi acaba ? Mesela kürtajdan so ra belli bir günü var mi yaptirmak icin yoksa herhangi bir zamanda da yapiliyor mu
Herhangi bir zamanı yok, istediginiz zaman yaptirabiliyorsunuz. Evet 3 defa düşük yaşamanız bekleniyor testi yaptırabilmek için ama tıbbi genetik bölümü özel hastanlerde de oluyordur muhtemelen, özele giderseniz yaparlar diye düşünüyorum.

Merhabalar 16 Ekim'de düşük yaşadım 3 aylık 13.14 gün lohusa kanaması sürdü regl aralığı nedir düşük sonrası
Ben nisanda oldum bu ay kaldım 7ay olmadı bazıları ılk aydan kalıyor rahim toparlanması ztn 1ay düşünüyorsan akışına bırak ben cok stres yaptım olmıcak dıye beni etkılyen o oldu sakın takma norml akışıyla git cocuk dusuncesınden cık bu sürec hormonları geriyor benim gibi yapma en kısa zamanda güzel haberlerle gelmen dileğiyle cok cok geçmiş olsun kendine iyi bak 🙏

Aslinda hamile kalmak için özel bişey yapmadım ben zaten hamile kalıyordum ama devamı gelmiyordu. Kendime bir Dr tuttum bütün süreçte o takip etti... hamile lldugumu bildiğim anda hastaneye yatırdı kalbinin atmasına yardımcı olacak her şeyi yaptı.. duphaston içtim aylarca.. büyük bir sorun olmasada 7 8 kere yattım hastanede çok şükür sezeryan oldum sağlıkla kucagima aldim 37+2 de

Bildigim bir saglik sorunum yok insallah dedigin gibi bizimde olur hemen yeniden saglikli bir gebeligim ve hemen kucagimiza aliriz saglikla.
Ozellikle yaptigin birsey oldu mu hemen hamile kalmak icin
benim hamile kalmak gibi bir niyetim yoktu işin aslı.

X