3 aylık Düşük sonrası ne zaman gebe kaldınız

Amin insallah neden olmasın, o kadar fazla insan düşük yaşıyor ki. Sizin kan pıhtılasma ve karı- koca genetik test vermeniz gerekiyor bence de, cünkü triploid de sadece tesadüfi birşeydi ama biz bastan önlem almak için bu testleri de yaptırdık, sonuc ben 3 ay kan sulandırıcı iğne kullandım , diğer genetik testte sorun cıkmadı. Eğer sorun cıksaydı ( translokasyon gibi) zaten tek seçenek ptg’li tüp bebek olacaktı. Yumurta kalitesini arttırmak için takviyelerimi hiç aksatmadım , sebibebi diye bir youtuberden görmüştüm bu takviyeleri (44 ysında doğal hamile kalmıştı ) ve bunun dısında hergün cok uzun yürüyüşler yaptım.
Merhaba yumurta kalitesi icin hangi takviyeleri kullandiniz

Her asamamiz ayni gidiyor gibi birsey.. bende ayni soru isaretlerindeyim. Bizde korunmasiz iliski yaşadık ne yalan söyleyeyim 😶 açıkçası bende 2 ye bölündüm düşüncelerde, bir yanim adet olsaydim bi rahim toparlansaydi diyorum. Bir yanımda hemen ilk denemede olacak degil ya diyor.
Ama su var ki, bedenimiz buna su an alışık ve sanki yeni bir bebegi büyütmek icin tüm ortam hazir rahim icinde geriye sadece bizim o bebegi gondermemiz kalmis hissi kaliyor gibi.. ama iste rahim duvari ince midir diyorum Allah korusun bir olumsuzluk olur mu diyorum.
Sonra biraz burda yazanlari okudum baska basliklari mesela, hic regl olmadan hamile kalanlar olmus. Doguranlar var hala hamile olanlar var vs. Biraz doktorlari dinledim, ilk regl gördükten sonra gebe kalanlarin canlı dogum yapma olasiliklari daha yuksek olmus diyorlar veya iste 3 ay 6 ay korunmanin bir anlami yok makaleler arastirmalar eski bilinen yanlislari degistirdi diyorlar. Yani bilmiyorum ama acikcasi ben akışa birakmak istiyorum ne bileyim. Zaten tek seferde kolay tutan bisey degil ki. Bende su an yumurtlama yasiyorum testle kontrolunu yaptim hatta bugunde yapcam. Olurda gebelik olursa, yine her zaman dedigim gibi vardir rabbimin bildigi başımın üstünde yeri var der sevinirim. Çünkü cok cok cok istiyorum yeniden hamile olmayi bebegimizin olmasini. Seni cok iyi anliyorum. Ama bence icinden geldigi gibi davran. Korkulari ihtimalleri düşünme. Bu bize hic bisey katmiyor..
Cooook karisigim..bugün bebeğimin usglerini gördüm oturdum ağladım yaşasaydı 16 haftalık olacaktı kuzum🥺 düşünmemeye calisiyorum çivi çiviyi söker hesabı yeni bir bebek belki daha kolay unutmami sağlar bilmiyorum..doktor bana korunmana gerek yok dedi o yönden rahatım ama işte sütten ağzı yanan yoğurdu ufleyerek yiyor..bilmiyorum kuzucum Allah hakkımızda en hayırlı olanı versin🤲🏼

Cooook karisigim..bugün bebeğimin usglerini gördüm oturdum ağladım yaşasaydı 16 haftalık olacaktı kuzum🥺 düşünmemeye calisiyorum çivi çiviyi söker hesabı yeni bir bebek belki daha kolay unutmami sağlar bilmiyorum..doktor bana korunmana gerek yok dedi o yönden rahatım ama işte sütten ağzı yanan yoğurdu ufleyerek yiyor..bilmiyorum kuzucum Allah hakkımızda en hayırlı olanı versin🤲🏼
Ah kıyamam.. bende dün telefonumdaki bir fotoğrafını gördüm bebegimin sonrasinda duygular düşünceler pes pese geldi aglamaya başladım.. usg lerimi eşim kaldırdı gidip bakamıyorum asla.. benim melegim de 15.haftasini doldurmustu yaşasaydı.. pes pese olacakmis dogumlarimiz demek ki. Nasip boyleymis napalim 😔 çok zor be kuzum çok zor... Allahim bize yeniden sevinecek umut verecek seyler yaşatsın.
Haklısın ama bende öyle düşünüyorum, yeniden evlat sahibi olmak bizim de yaralarimizi saracak. Yeniden toparlanip iyi olmamiza yardim edecek. Bebegimiz bize umut olacak 🙏 hem doktor da sakinca yok demis icin ferah olsun ❤

Ah kıyamam.. bende dün telefonumdaki bir fotoğrafını gördüm bebegimin sonrasinda duygular düşünceler pes pese geldi aglamaya başladım.. usg lerimi eşim kaldırdı gidip bakamıyorum asla.. benim melegim de 15.haftasini doldurmustu yaşasaydı.. pes pese olacakmis dogumlarimiz demek ki. Nasip boyleymis napalim 😔 çok zor be kuzum çok zor... Allahim bize yeniden sevinecek umut verecek seyler yaşatsın.
Haklısın ama bende öyle düşünüyorum, yeniden evlat sahibi olmak bizim de yaralarimizi saracak. Yeniden toparlanip iyi olmamiza yardim edecek. Bebegimiz bize umut olacak 🙏 hem doktor da sakinca yok demis icin ferah olsun ❤
Amin canım amin...ben bismillah deyip basliyorum hayırlı haberler alalım inşallah Aralık bizim ayımız olsun❤️

Amin canım amin...ben bismillah deyip basliyorum hayırlı haberler alalım inşallah Aralık bizim ayımız olsun❤️
Amiiiiiiiinn 🙏 inşallah öyle olsun. Güzel haberler aldığımız huzunlerimizin yerini mutluluk gozyaslarimizin aldığı bir ay olsun inşallah 🙏 haberleselim olur mu ❤🌸

X