bebegim 10 gun sonra 3 aylik olacak..3 aylik bir bebegin uyku duzeni nasildir? gunduz azmi uyumasi gerek artik ?? bu ara gece uyandiginda uykusunu almis gibi oluyor bir saat ugrasiyorum geri uyuyor anlamadim) gunduzleri 3 saatte bir mama veriyorum mamadan sonra 1 saat icinde uyur .bazan 1 saat bazan daha fazla diger mama saatini asmaz..yanlismiyim acaba? bilemedim..
ah ah bıde benımkı emmeyı bırakmasaydı mamalr ocagımıza ıncır agacı dıktı:))))benimkide aynı öyleydi canım gece 4 saatlik iki uyku yapardı sonra parça pinçik toplam 1-2 saat uyku yapardı sadece gece uyurdu. 4,5 ay olduktan sonra 1,5 saatte bir 15-20 dk. uyumaya başladı. şimdi 6 aylık gece aynı uyuyor 4 saatlik 2 parça sabah 9 da 1 saat öğlende 2 saat ikindide 30dk. akşamda 15-30dk arası uyuyor canım tam düzende hiç şaşmıyor. dk. bile şaşırmıyor maşallah. 4 saat uyudumu tam dk. dksına kalkıyormeleğim benim.
ah ah bıde benımkı emmeyı bırakmasaydı mamalr ocagımıza ıncır agacı dıktı:))))
ben hem emzirip hem mama veriyorum. aynı duyguları paylaşıyoruz. benimkine incir dikildiyse sen sadece mama veriyorsun düşünemiyorum 4, aydan sonra ek besinlere geçersin 5, ayda biraz azalıyor masraf
Bence gayet iyi düzeni benim bebegim de 4 aylık, gündüzleri 2 saat uyanık, sonra uyutuyorum yarım saat uyuyor. yani 2 saat aşırı yarım saat uyku. bölük pörçük. geceleri de 2-3 kez kalkar emmeye. sabak 6-6:30 arası da uyanır tamamen kaka yaparak
benımkı yenı 3 aylık oldu bu ay emmeyı bıraktı mesela aksam 10 da yatarsa gece 2 de uyanır hemen mamasını veırırım ve dalar sorna bır daha 5 te fılan uyanır yıne yer sonrada 7-8 cıvarı uyanır dahada uyumaz gunduz nedense uyutamıyorum oyle 1 saatlık uykuyla ama gecelerı ıyı uyur
benimkide aynı öyleydi canım gece 4 saatlik iki uyku yapardı sonra parça pinçik toplam 1-2 saat uyku yapardı sadece gece uyurdu. 4,5 ay olduktan sonra 1,5 saatte bir 15-20 dk. uyumaya başladı. şimdi 6 aylık gece aynı uyuyor 4 saatlik 2 parça sabah 9 da 1 saat öğlende 2 saat ikindide 30dk. akşamda 15-30dk arası uyuyor canım tam düzende hiç şaşmıyor. dk. bile şaşırmıyor maşallah. 4 saat uyudumu tam dk. dksına kalkıyormeleğim benim.
ah ah bıde benımkı emmeyı bırakmasaydı mamalr ocagımıza ıncır agacı dıktı:))))
Allahim korusun meleklerimizi) nasil bu kadar dakik oluyorlar bende anlamiyorum walala ))
iki günde bir maşallah tosun seninki galiba kaç grlık alıyorsun ben 900gr alıyorum. 5-8 gün gidiyor ama benim yaşadığım yerde pirinç unu yada nişasta bulamadığım için hazır lapalarda alıyorum. açık kapanmış oluyobenimkide yoğurt sevmiyo doktorda gerek yok dedi. hiç yemedi yaptığım yoğurtları zilli
canım benmıkı sma mamasını yıyor dıgerılerını yıyınce kakasını yapamıyordu sma da 400 gr bır kutusu belkı baska bır mama ıle karısık fılan deıdm yada bu ayda beklıycem dr su mılupanın karısık mamalrı varya muslu ırmıklı kayısılı fılan onalrı alcam ama sormam laızm
su an 4.ayın ıcındebebeginiz kac aylik?
su an 4.ayın ıcınde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?