Geçen hafta nezle geçirdim bebeğimde biraz hapşırdı burnu tıkandı sonra atlattık sandım ondan mı oldu yoksa bugün dışarı çıkardım hava soğuktu ondan mı bilmiyorum birden öksürük başladı.
Önce tükürüğü boğazına kaçıyo gibi geldi ama sonra baktım baya baya öksürüyor arttı iyice. Korkuyorum geçer mi ya
Şimdi gece soğukta doktora götürmek istemiyorum yarın götüreceğim
Geçen hafta nezle geçirdim bebeğimde biraz hapşırdı burnu tıkandı sonra atlattık sandım ondan mı oldu yoksa bugün dışarı çıkardım hava soğuktu ondan mı bilmiyorum birden öksürük başladı.
Önce tükürüğü boğazına kaçıyo gibi geldi ama sonra baktım baya baya öksürüyor arttı iyice. Korkuyorum geçer mi ya
Evde vazelin varsa ayağının altına sürün bir dilimde soğan koyun üstüne çorap giydirin sabaha geçer inşallah. Şimdi duyar kasıcılar çıkar 3 aylık bebeğe yapılır mı vs diye ama ben böyle yapıyordum hep çevremdekilerde aynı şekilde iyileşiyor birde çok etkili öksürüğe geçmiş olsun