Çocuk Hastalıkları 3 aylik bebegim uyumuyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

zhlysn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2014
40
34
88
Ankara
merhaba 3 aylik bebegim var gunde belki 4 5 saat uyuyor onun disinda uyumuyor hiç duzenli bir uykusunjn olması icin tavsiye edeceginiz seyler var mi humana iyi geceler diye bir çay varmis bebekler icin faydasini goren oldu mu ya da baska birsey veren

Uyanik kalma surelerine dikkat ediyomusun? Bebekler cok yoruldugunda da uyumaz. Bende cok ugrasmistim nasil bi bebek bu kadar az uyur diye meger uyanik kalma surelerine dikkat etmemisim. Dikkat ettikten sonra duzeldi cok sukur

Uyanik kalma surelerine dikkat ediyomusun? Bebekler cok yoruldugunda da uyumaz. Bende cok ugrasmistim nasil bi bebek bu kadar az uyur diye meger uyanik kalma surelerine dikkat etmemisim. Dikkat ettikten sonra duzeldi cok sukur
Nasil yapicam canim onu detayli anlayirmisin

Nasil yapicam canim onu detayli anlayirmisin
3 ayliktan sonra bebeklerin uyanik kalma suresi en fazla 2 saattir. Sabah uyandiginda ilk uykusunu 1 saat sonra yaptir. Sonraki uykularini uyandiktan 2 saat sonra yaptir. En son gece uykusu icin uyandiktan 3 saat sonra olmali. Eger istersen instagramda bi sayfa var bana cok faydasi oldu. Mesaj atabilirim

Lutfen at ozelden de yazdim sana

Canım benim bebeğimde öyleydi.. ben gün içinde fazla yorulup uykusunu kaybetmesin diye 2 saatte bir uyutmaya çalıştım .. O inat etikçe bende ettim.. bazen inat edince uyumuş uyanmış gibi yapıp alıyorum sonra tekrar uykusu gelinçi hiç zaman kaybetmeden uyutuyorum.. Birde gözlerini ovuşturdukları zaman uykuları gelmiş oluyor.. .Böyla böyle 10 dk olun uykusunu biraz yükselttim zamanla daha iyi oturtacağımı düşünüyorum..

Uyanık kalma süreleri çok önemli . Mesela benim oğlum şuan 9 aylık ve 3 saat uyanık kalabiliyor . Son yarım saat kesinlikle daha sakin bir ortama geçiyoruz. Son 15 dk uyku rutinlerimize başlıyoruz ve son bebek uyumuş oluyo tabi eğer bir sıkıntısı yoksa. Çünkü şuan diş çıkarıyoruz atak dönemi ve motor becerileri gelişiyo o yüzden uyumakta biraz zorlanıyo. Bebekler rutinleri severler yani bir sonraki adımı bilmek onları rahatlatır. Mesela benim sadece uykudan önce söylediğim ninniler var bunu duyunca uyku vaktinin geldigini bilir. Ayrıca bunların hiç biri kolay değil. Yani okurken ay ne güzel rahat bebekler var benimki niye böyle diye düşünmeyin ben de çok zor şeyler yaşadım her anne gibi ama zamanla bebeğinizi tanıyacaksınız ve ihtiyaçlarını tam olarak anlayacaksınız

Mesela bugun sadece 3 saat uyudu biliyor musunuz ve 4 saattir de ayakta uyutmaya calsiiyorum suanda

Mesela bugun sadece 3 saat uyudu biliyor musunuz ve 4 saattir de ayakta uyutmaya calsiiyorum suanda
Allah yardimcin olsun zor bi surec ama uyanik kalma surelerine dikkat ettiginde rahatlayacaksin. Cok stres yapma bebekler bunu da hisseder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…