• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamama

eşinle ikiniz beslenmenize dikkat ediyormusunuz ? Keçiboynuzu yiyin kaynat suyunu içir eşine havuç fındık fıstık ceviz yedir . Benim fikrim yani tıbbi sorun yoksa beslenme ve uyku düzeninizii düzeltmeli önce

eşinle ikiniz beslenmenize dikkat ediyormusunuz ? Keçiboynuzu yiyin kaynat suyunu içir eşine havuç fındık fıstık ceviz yedir . Benim fikrim yani tıbbi sorun yoksa beslenme ve uyku düzeninizii düzeltmeli önce
Yiyor caksir suyu iciriyorum kendine bakiyor bende şekeri kestim daha dikkatli besleniyorum regl bitince ovu testiyle denemek istiyorum

Adet bitiminden sonra ilk hafta 3 güne bir ilişki.
2.hafta 2 güne 1 ilişki. 3. hafta da aynı şekilde. Son hafta da 3 güne 1. Ben o testlerden hiç fayda görmedim açıkcası. Bu şekilde denerseniz birinde tutacaktır Allahın izniyle. klomen+çatlatma iğnesi deneyebilirsiniz doktor yumurtanızın büyümesine göre değerlendiriyor.

Adet bitiminden sonra ilk hafta 3 güne bir ilişki.
2.hafta 2 güne 1 ilişki. 3. hafta da aynı şekilde. Son hafta da 3 güne 1. Ben o testlerden hiç fayda görmedim açıkcası. Bu şekilde denerseniz birinde tutacaktır Allahın izniyle. klomen+çatlatma iğnesi deneyebilirsiniz doktor yumurtanızın büyümesine göre değerlendiriyor.
Klomen pek kullanma taraftari degilim yaa yani dogal yollarla geve kalmaya calisiyorum

Back