• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 3 aylik bebegim surekli kusuyor ne yapmam lazim ve sutum yagli olmadigi icin yetersiz geliyo yagli ve yeterli olmasi icin ne yapmam gerek

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Misafir2525

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2019
113
14
98
30
3 aylik bebegim surekli kusuyor ne yapmam lazim ve sutum yagli olmadigi icin yetersiz geliyo yagli ve yeterli olmasi icin ne yapmam gerek

3 aylik bebegim surekli kusuyor ne yapmam lazim ve sutum yagli olmadigi icin yetersiz geliyo yagli ve yeterli olmasi icin ne yapmam gerek
Kizimin 6 bucuk ay her ogun kusmasini cektik biran once doktora gosterirsen iyi olur. Cunku kusmasindan kilo bile alamiyolar. 2 ayda 500gr aldigi zaman olmustu.

Ben kilosuna en son bitirdiğimde 4 kiloydu ama aşırı kusuyodoktora düşünüyorum bende ama sezaryenle dogum yaptım ve hep sezaryen olanlarda olur diyolar ayrıca korkuyorum koronadan o yüzden gidemiyorum

alakasi.yok sezeryanla mide kapagi gevsek o yuzden kusuyorlar, ilac icince geciyor benim kizimda oyleydi ilac kullandik duzeldi

8.aya kadar gecer demisti ozeldeki doktorumuz ikiz oldugu icin hem meme hem mama veriyodum thickener marka toz yazdi ama ise yaramadi bizde kusmalar devam etti sonra devlet hastanesine goturdum gaviscon toz yazdi onunla ilk kutu bitmeden gecti cok sukur. Insallah sizde kurtulursunuz hem sizin hem bebeginiz icin zor

8.aya kadar gecer demisti ozeldeki doktorumuz ikiz oldugu icin hem meme hem mama veriyodum thickener marka toz yazdi ama ise yaramadi bizde kusmalar devam etti sonra devlet hastanesine goturdum gaviscon toz yazdi onunla ilk kutu bitmeden gecti cok sukur. Insallah sizde kurtulursunuz hem sizin hem bebeginiz icin zor
Aynen yaaa çok zor inşallah gider

Merhaba. Kakasınin rengi kokusu kivami nasıl? Hıçkırma, yutkunma, yüz ekşitme, gevis getirir gibi surekli agiz oynatma var mı? Bebek tek emmede tek memeyi bosaltabiliyor mu?

Ben kilosuna en son bitirdiğimde 4 kiloydu ama aşırı kusuyodoktora düşünüyorum bende ama sezaryenle dogum yaptım ve hep sezaryen olanlarda olur diyolar ayrıca korkuyorum koronadan o yüzden gidemiyorum
Alakası yok sezeryanla doğum yapmanızin... Çocuğun yapısıyla alakalı...reflu olabilir ya da emzirdikten hemen sonra kaldiriyorsaniz o yüzden olabilir....en az yarım saat emzirdikten sonra kaldirmayin...tabi kusma ihtimalne karşı ya yan yatırın ya da yarım saat boyunca yanından ayrılmayın....

Sezeryanla alakası yok belki yenidoğan reflüsü vardır bebeginizde geçmiş olsun beslendikten sonra yatar pozisyonda tutmamaya çalışın

Sternum denen göğüs kafesini birlestiren kemigin tam hirleaim yeri nohut gibi sis benim oglumda. 10 ay boyunca kustu. Bundan olabilir. Genelikle fazla emdigi icin kusar ve gazlidir bebeginiz tahminen. Oyle mi?

Back