Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi3 aylik bebegim surekli kusuyor ne yapmam lazim ve sutum yagli olmadigi icin yetersiz geliyo yagli ve yeterli olmasi icin ne yapmam gerek
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Kizimin 6 bucuk ay her ogun kusmasini cektik biran once doktora gosterirsen iyi olur. Cunku kusmasindan kilo bile alamiyolar. 2 ayda 500gr aldigi zaman olmustu.
Ben kilosuna en son bitirdiğimde 4 kiloydu ama aşırı kusuyodoktora düşünüyorum bende ama sezaryenle dogum yaptım ve hep sezaryen olanlarda olur diyolar ayrıca korkuyorum koronadan o yüzden gidemiyorum
8.aya kadar gecer demisti ozeldeki doktorumuz ikiz oldugu icin hem meme hem mama veriyodum thickener marka toz yazdi ama ise yaramadi bizde kusmalar devam etti sonra devlet hastanesine goturdum gaviscon toz yazdi onunla ilk kutu bitmeden gecti cok sukur. Insallah sizde kurtulursunuz hem sizin hem bebeginiz icin zor
8.aya kadar gecer demisti ozeldeki doktorumuz ikiz oldugu icin hem meme hem mama veriyodum thickener marka toz yazdi ama ise yaramadi bizde kusmalar devam etti sonra devlet hastanesine goturdum gaviscon toz yazdi onunla ilk kutu bitmeden gecti cok sukur. Insallah sizde kurtulursunuz hem sizin hem bebeginiz icin zor
Merhaba. Kakasınin rengi kokusu kivami nasıl? Hıçkırma, yutkunma, yüz ekşitme, gevis getirir gibi surekli agiz oynatma var mı? Bebek tek emmede tek memeyi bosaltabiliyor mu?
Ben kilosuna en son bitirdiğimde 4 kiloydu ama aşırı kusuyodoktora düşünüyorum bende ama sezaryenle dogum yaptım ve hep sezaryen olanlarda olur diyolar ayrıca korkuyorum koronadan o yüzden gidemiyorum
Alakası yok sezeryanla doğum yapmanızin... Çocuğun yapısıyla alakalı...reflu olabilir ya da emzirdikten hemen sonra kaldiriyorsaniz o yüzden olabilir....en az yarım saat emzirdikten sonra kaldirmayin...tabi kusma ihtimalne karşı ya yan yatırın ya da yarım saat boyunca yanından ayrılmayın....
Sternum denen göğüs kafesini birlestiren kemigin tam hirleaim yeri nohut gibi sis benim oglumda. 10 ay boyunca kustu. Bundan olabilir. Genelikle fazla emdigi icin kusar ve gazlidir bebeginiz tahminen. Oyle mi?