Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu an solunum sıkıntısı var kandaki oksijen oranı düşük karbondioksit oranı yüksek.Evet var ama prematürelere ücretsiz yapılıyor ben de oradan biliyorum belki prematüredir diye sordum. Prematüre değilse baya pahalı bir aşı.
Yoğun bakım kötü bir yer değil sabırlı olacaksınız dualarım sizinle. İnşallah kısa sürede toparlar. Ne sıkıntıları var şu an ? Bu ara rsv baya duyar oldum
Olsun yoğun bakımda destekle inşallah bir an önce atlatırŞu an solunum sıkıntısı var kandaki oksijen oranı düşük karbondioksit oranı yüksek.
Siz nasıl atlattınız evde mi yoğun bakımda yattı miBenim bebeğimde 2 aylıkken olmuştu çok şükür atlattık
Amin inşallah çok sagolun.Olsun yoğun bakımda destekle inşallah bir an önce atlatır
Yok yoğun bakıma girmeden atlattık bizSiz nasıl atlattınız evde mi yoğun bakımda yattı mi
İnşallah ama benim bebeğim şu an entube. Kalbi yormamak adına dedi doktorları ama entube kelimesini duymak insana çok rahatsızlık veriyor psikolojik olaraiMerak etmeyin çok olan vardı bir ara yoğun bakıma girenler filan ama sağlıkla çıktılar inşallah sizde sağlıkla atlatırsınız
Amin amin rabbim kimseyi evladiyla sinamasin önce diğerlerine sonra benim evladıma şifalar versin. Çok zor bir süreç ama inşallah anlatacağızMerak etmeyin minicik el kadar erken doğan bebekler çıkıyor entübeden benim bebeğim olduğunda doktorda test yapmıştı ve bana rsv diyince ağlamaya başladım oda dediki 4 haftalık yeni doğan bi hafta önce gelmişti oda rsv virüsü oldu atlattı boşuna ağlıyorsun dedi ve yinede nefes almakta zorlanırsa hemen hastaneye gidin dedi ama şükür yaşamadık insanın evladı en kıymetlisi olurmuş hayatta annem hep derdi senin bi çocuğun olsun görürüm ben seni diye öyleymiş gerçekten inşallah Allah şifasını verir