3 aylık bebeğim düz kafamı

Düz kafa olan birisi olarak cevap veriyorum. Annem de zamanında sizin gibi demiş , ben şimdi işe yarayacağını bilsem o kaskı kafama bir sene de olsa takardım . Yukarıda estetik olarak durumları anlattım
Benimki kız bu tarz önlemlere başlamıştım aslında şuan kızım da kalça gelişimi geriliği çıktı ve şuan bandaj bağlı bide onun yüzünden sürekli sırt üstü yatırmak zorundaym kafa şekillendirici yastık aldm daha beter yaptı sanki onu da bıraktım. Kafa kaskı ne ona bakayım bı teşekkür ederim. Çok mu düz acaba sizin ? kızımda hafif bir bombe var gibi banyo yaptırırken görünüyor eşimde düzelir faln dio öyle boşvermistm üzüldüm şimdi

Yani şimdi çoğu kişi bir şey olmaz vs dediği için bozulmayin bana ama evet bebeginizin kafası epey düzleşmiş. Bunu söylüyorum çünkü henüz küçükken bir çözümü olabilir, doktorunuza danışın. Benim bebeğim nerdeyse 3 4 ay boyunca yatak yüzü göstermedi ne kendine ne bana, yattiginda da kucağımda uyurdu, o yüzden kafa yapısı bozulmadı, yani demem o ki yatış pozisyonundan oluyor diye düşünüyorum.

Sürekli olarak sağ ve sol tarafa doğru yatırmaya çalışın. Gün içinde de ağız üstü yatırın. Daha küçük düzelir diye düşünüyorum. Çok fazla bir düzlük yok sanki

Sizi üzmek istememistim Insllah kizinizin bir an once kalca gelisimi düzelir . Benim Cok Düz, havaalani gibi :) hep uzun sacliyim o yüzden. Sizin bebeginiz kac aylik. Kask terapisi ile bir kac ayda sonuc aliyor insanlar üzülmeyin önce saglik tabii ki, estetik sonra geliyor

3 aylık bı bakcam bu dediğin kask terapisine inşallah geç kalmamışmdir. Tabi şuan ki önceliğim kalçası uzun saçlar avantaj tbai Rabb'im gönlünüze göre versin teşekkür ediyorum

Merhabalar baktırdınız mı doktora ne dedi

Merhabalar baktırdınız mı doktora ne dedi
Evet çocuk doktoruna götürdüm kızımın doğumda köprücük kemiği kırıldığı için 1 ay sırt üstü yatırdığı mi söyledim kafası sizce duzmu diye sordum biraz düz ama çok belli olmuyor dedi peki duzelirmi dedim artık 3 aylık olmuş düzelmez dedi ama ben doktora katılmıyorum sürekli pozisyon değiştirerek uyutuyorum bence düzelecek

Köprücük kemiği nasıl kırıldı?

Yaa çok geçmiş olsun siz yön değiştirirek uyutun ve başka bir doktora da daha gidin, ben düz kafa problemini ilkkez duydum sizden sonra baktım.Düzelir inşallah daha onun Her tarafı su kemikleri sert bile değil

Birde maşallah barekallah toplu bir bebek ondan da size öyle gelebilir siz yine başka bir doktora da götürün

Zamanla düzelir diyorlar düzeldi mi kafası bebeğinizin

Merhaba düzelme oldumu

Benim bebek palvik bandaj kullanılıyor o sebeble hep sırt üstü duruyor düzeldi diyemem malesf
Benim oğlumda kullandı 7 ay şimdi 18 aylık ama oda hep sırt üstü yattı ama ben bu ayrıntıyı hiç düşünmedim kafatası yapısı da normal birşey olacağını sanmıyorum endişelenmeyin zaten ger ay kafatası ölçümü yapılıyor bir sıkıntı olsa söylerler ölçüde mutlaka belli olur

Bu son ölçümde özellikle sordum yok normal dedielr, eşimde normal dio bi bana normal gelmiyor nednse..
7 ay palvik bandaj mı kullandı oğlunuz ?

Bu son ölçümde özellikle sordum yok normal dedielr, eşimde normal dio bi bana normal gelmiyor nednse..
7 ay palvik bandaj mı kullandı oğlunuz ?
Açı düzenleyici plastik boncuklu bir aparat sol kalça da birkaç derece düşüklüğü vardı.Belki biz pinpirikli davrandık zamanla düzelir dediler ama erkek çocuğu olduğu için ihtimal vermek istemedik kız çocuklar da daha çabuk düzeliyormuş çift bezle dahi ama olsun küçükken anlamıyorlar zaten böylesi daha iyi oldu kafa sa soru işareti kalmadı şükür geldi geçti

En doğrusunu yaptınız çok şükur geçip gitmiş. Darısı başımıza hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…